Kennisbank Flexteksten

Een zakelijk blog is een blog waarmee je laat zien wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staan en wat jullie kunnen bieden. Met een zakelijk blog maak je jezelf bereikbaar voor je doelgroep en trek je meer mensen naar jouw bedrijf toe.

Een zakelijk blog is een goede manier om binding met je doelgroep te genereren. Op die manier kun jij je expertise laten zien en je onderscheiden van de concurrentie. Zie je blog echt als een manier om waardevolle informatie met je doelgroep te delen, als je het ziet als puur een promotiemiddel zullen mensen dit aanvoelen en snel afhaken.

Wat zo mooi is aan een blog is dat je mensen de mogelijkheid biedt om met jou in gesprek te gaan. Ze kunnen vragen stellen en op die vragen ook weer antwoorden krijgen. Dit zorgt ervoor dat de volgende keer dat mensen met een vraag zitten over het onderwerp waar jij over schrijft, ze jou als eerste weer op zullen zoeken.

Ook kun je op een blog peilen wat de lezers van de informatie vinden en of ze nog tips hebben over onderwerpen waar je de volgende keer over zou kunnen schrijven. Hier haal je waardevolle informatie uit over waar de doelgroep waar jij voor schrijft naar op zoek is.

Door regelmatig een nieuwe blog te plaatsen zorg je er ook voor dat mensen naar je website blijven terugkomen om te kijken of je weer een nieuwe post hebt geplaatst. Bloggen is een fantastische manier van marketing en een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing of adverteren.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!