Kennisbank Flexteksten

Wanneer je online aan het ondernemen bent wil je er uiteraard zoveel mogelijk geld mee verdienen. Maar hoe ga je dat precies doen? De eerste stap die je kan zetten is het onderzoeken van online verdienmodellen. Zonder een goede online verdienmodel kan je simpelweg niet het meeste uit je website halen.

Een verdienmodel is een model wat een bedrijf gebruikt om geld te genereren. Dit werkt dus ook online zo. Vroeger was een verdienmodel heel simpel; je had een fysieke winkel waar je producten verkocht. Het enige wat er gebeurde was een betaling van de klant aan de winkelier. In de loop der jaren zijn er honderden variaties gekomen op deze simpele basis.

Wanneer je aan een simpel online verdienmodel denkt, kom je al gauw bij AdSense uit. Het is makkelijk uit te voeren en je bent er niet heel veel geld mee kwijt. Wat je als eerste doet is een website maken met specifieke content. Dit mag over van alles gaan als het maar specifiek over dat onderwerp gaat. Het volgende wat je gaat doen is klanten naar je website lokken.

Een andere methode die je kunt inzetten is affiliate marketing. Dit verdienmodel is ook vrij simpel en betaalt een stuk beter uit. Ook bij affiliate marketing creëer je een site voor een specifieke doelgroep. Daarna schrijf je over producten zodat je je klanten nieuwsgieriger maakt. Wanneer een klant dan via jouw link bij een ander een product koopt, ontvang jij een geld bedrag.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!