Kennisbank Flexteksten

Een monster blog is een enorm groot artikel op jouw website. In dit artikel help je jouw klanten zo goed mogelijk op een antwoord op hun vragen. Je geeft hierin zoveel mogelijk informatie en helpt je klanten echt. Dit doe je zonder gelijk te proberen om je klanten iets te verkopen. Het is in eerste instantie dus echt puur informatief.

Zoals gezegd is het doel van een monster blog artikel bedoeld om je klanten echt te helpen. En dit wordt ook als zodanig door Google herkent. Hierdoor wordt jouw artikel op een andere manier beoordeelt en komt je pagina hoger in de zoekresultaten te staan. Op deze manier zorg je er voor dat jouw SEO een enorme boost krijgt en je dus meer klanten genereert.

De meeste monster artikelen bestaan uit minstens 2000 worden maar meestal meer. Je moet er voor zorgen dat jouw artikel zoveel mogelijk waarde heeft voor de klant. Probeer de kwaliteit van je blog zo hoog mogelijk te maken alsof je het zelf zou kunnen verkopen. Jij bent de specialist en hebt verstand van alles wat dit artikel betreft. De klanten moeten weten dat ze bij jou terecht kunnen.

Door er voor te zorgen dat jouw content enorm waardevol is, zullen klanten sneller bij jouw website uit komen. Ze zullen op zoek gaan naar meer informatie en je pagina enorm gaan waarderen. Daarom is het wijs om echt voor een monster artikel te gaan in plaats van kleinere stukjes tekst. Google herkent de waarde voor bezoekers en zorgt er voor dat je sneller wordt gevonden.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!