Kennisbank Flexteksten

Een landingspagina is een van de meest succesvolle marketing elementen voor een website. Op deze pagina maak je specifieke reclame voor een enkel product, dienst of abonnement. Waarbij alle menu elementen of afleidende factoren van een pagina verwijderd zijn. Daardoor ligt de focus van klanten vooral op wat je te vertellen hebt.

In de meeste gevallen ondersteund een landingspagina campagnes. Om een voorbeeld te noemen kun je denken aan een facebook advertentie. Wanneer je een bezoeker naar je algemene website stuurt levert dit in 70% van de gevallen geen verkoop op. Omdat de bezoeker klikte vanwege die geweldige aanbieding.

Wanneer je de bezoeker naar een landingspagina (ook wel aanbiedingspagina) stuur zonder enig afleiding vergroot je dus de kans op een waardevolle verkoop. Een goede landingspagina kan dus zomaar het verschil maken tussen wel of geen verkoop. Het toevoegen van deze pagina’s is voor vrijwel ieder bedrijf een aanrader.

Je hebt misschien ook al een beetje rondgekeken. Want leuk een landingspagina maar je moet er wel kneiter goede teksten op plaatsen. Anders zul je alsnog naast het net vissen. Dat is een van de tekst content oplossingen die ik mijn klanten aanbiedt. Omdat het natuurlijk zonde van je advertentie budget is wanneer je er alsnog weinig verkopen mee kunt realiseren.

Wist je trouwens dat een overgroot deel van de betere webwinkels ook verkapte landingspagina technieken gebruiken. Je kunt denken aan keuzehulp pagina’s of de bekende uitverkoop pagina’s waarop je aanbiedingen kunt vinden.

Op zoek naar een eigen landingspagina voor je eerste campagne? Laat mij met je meekijken naar de mogelijkheden die er zijn, hoe je het kunt aanpakken en meer succes zal hebben.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

download gratis
Wil jij het leren-bloggen e-book GRATIS?