Kennisbank Flexteksten

Misschien heb je wel een prachtige site gebouwd. Je bent tevreden maar komt er achter dat de informatie die op je site staat niet duidelijk is of verouderd. Daar is de content kalender ontzettend handig voor. Door hier gebruik van te maken houd je duidelijk overzicht op je content en kan je je content proces verbeteren.

Een content kalender helpt je dus bij het plannen en organiseren van je content. Je kan in een content kalender gemakkelijk aangeven wanneer, wat, voor wie en in welke vorm je iets publiceert. Daarbij kan je er ook bij zetten wie er voor verantwoordelijk is. Hierdoor heb je een goed en duidelijk overzicht over de content die je plaatst alsmede welke persoon hiervoor verantwoordelijk is.

Het maken van een content kalender heeft dus een hoop voordelen voor jouw online marketing op jouw website. Door hier gebruik van te maken vergroot je je overzicht. Daarbij versterkt het de samenwerking in je team. Wanneer je een content kalender introduceert en laat leven in je bedrijf maak je content belangrijk. Hierdoor zal iedereen er van op de hoogte zijn.

Naast de voordelen die hierboven zijn benoemd, zorgt een content kalender er ook voor dat het creatieve proces wordt ondersteund. Hierdoor verhoog je de relevantie en kwaliteit van je content. En daardoor zal je dus meer hits krijgen op jouw website en meer leads en klanten genereren. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk een goede content kalender introduceert en puk de vruchten!


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!