Kennisbank Flexteksten

Wanneer je een webwinkel wilt starten kan je natuurlijk op zolder een voorraad aanleggen van het product dat je wil verkopen. Je kan ook een loods huren en vanuit daar jouw producten versturen. Maar het kan nog veel gemakkelijker! Geld verdienen? Dit doe je door voor een affiliate marketing webwinkel te kiezen. De risico’s zijn veel minder groot en het is gemakkelijk te bewerkstelligen.

Als je er voor kiest om geen eigen voorraad aan te leggen voor je webshop, kan je dus het best aan de slag gaan met een affiliate webshop. Net als wanneer je zelf een voorraad aanlegt kan je zelf kiezen welke producten je jouw klanten wil aanbieden. Maar omdat je zelf dus niet de voorraad beheert, druk je de kosten enorm.

Affiliate webshops worden de laatste jaren steeds populairder. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond op het wereldwijde web. En dat heeft niet alleen als reden dat je geen voorraad bijhoudt. Affiliate marketing is een van vorm van online marketing. Je verkoopt zelf namelijk helemaal geen producten. Het enige wat je doet is mensen die jouw site bezoeken doorlinken naar de verkoper.

De laatste jaren zijn vele internetondernemers jou voorgegaan. Deze ondernemers hebben enorm veel geld verdient met een affiliate webshop. Dit hebben ze gedaan door goeie, aantrekkelijke sites te maken die hoog in Google staan bij zoekopdrachten. Daarna hoeven ze alleen maar de producten te linken naar de site die ze verkoopt.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *