Kennisbank Flexteksten

Een affiliate marketing netwerk is een bureau dat gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van de vraag en aanbod van klanten. Adverteerders kunnen hun online campagnes bij affiliate netwerken aanbieden. Zij maken het vervolgens beschikbaar voor websites om deze campagnes op hun website te plaatsen.

Via affiliate marketing zorg je er dus voor dat de verkopen die de affiliates doen op de juiste manier ingezet worden. Hierdoor worden er unieke affiliate links gegenereerd. Het doel hiervan is dat wanneer klanten een product kopen via deze link dat degene die de link heeft geplaatst een bepaalde commissie krijgt.

In principe zorgt het affiliate marketing netwerk er voor dat de affiliate en de adverteerders niet met elkaar in contact hoeven te komen om de betalingen te regelen. Hierdoor wordt de samenwerking een stuk makkelijker. Het is dan allemaal geautomatiseerd en komt direct bij de juiste persoon terecht.

Het verdienmodel van affiliate marketing is dus gebruik maken van een goed netwerk met sites met populaire producten. Door op de juiste sites te linken naar die pagina’s via een affiliate link, verdienen deze mensen gemakkelijk geld zonder een hoop gedoe.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!