Kennisbank Flexteksten

Affiliate marketing is dus helemaal niet zo ingewikkeld als het woord doet lijken. Het gaat er simpelweg om dat je klanten weet te lokken. Deze klanten moeten daarna verleid worden om te klikken naar de productpagina van de webwinkels. En als ze daar iets kopen, krijg jij een bepaald bedrag. Nu werkt dit ook via email. Kom hieronder meer te weten over affiliate marketing mail.

Affiliate marketing is in principe niets meer dan simpelweg reclame maken voor andere bedrijven. Door lovend over producten te schrijven met een realistische inslag, kan je klanten lokken deze artikelen te kopen. Dit kan door social media en op je eigen website. Maar je kan het ook doen door jouw subscribers affiliate marketing emails te verzenden!

Wanneer je affiliate email marketing toepast, stuur je je potentiële klanten emails. In deze emails vertel je over een specifiek product. Het is van belang deze emails leuk aan te kleden zodat de mails nog aantrekkelijker worden. In principe is het niets anders als de teksten wat je op je eigen website of social media kanalen plaatst. Het gaat erom dat je ze verleid naar jouw site te gaan.

Nu klinkt het hartstikke leuk natuurlijk dat mailen. Maar hoe kom je aan die email adressen? Dat kan op verschillende manieren. Je kan ze bijvoorbeeld laten subscriben op een nieuwsbrief. Maar je kan ook een gratis product aanbieden. Wanneer ze dit product afnemen zijn ze verplicht een emailadres te geven. En zo kan je dus deze mensen weer mailen met nieuwe aanbiedingen.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!