Kennisbank Flexteksten

Een affiliate marketing commissie is geen commissie zoals je zou denken. Het betekent dat er een bepaald geldbedrag wordt overgemaakt naar een partij die er voor zorgt dat de klant op een verkoopsite terecht komt. Wanneer de klant dan ook daadwerkelijk dat product verkoopt dan krijgt degene die hem heeft doorverwezen een bepaalde commissie.

Bij affiliate marketing adverteert een adverteerder bij een affiliate. Een affiliate is een publisher. Het is dus iemand die het publiceert, online zet. Wanneer deze advertenties of links er voor zorgen dat een klant een product koopt dan ontvang een affiliate een commissie. Ook wanneer er voor een lead wordt gezorgd kan de affiliate een commissie krijgen. Een commissie is een financiële vergoeding.

Een potentiële affiliate wil altijd zorgen dat hij zoveel mogelijk omzet kan behalen. Dit doen zij via een affiliate programma van een bepaalde website of adverteerder. De adverteerder die de beste commissie biedt wint meestal de strijd om de belangrijkste positie. De meeste affiliates zullen er dus voor zorgen dat zij het meeste bieden. In ieder geval meer als hun directe concurrenten.

Wanneer jij dus graag goede affiliate marketing commissies wilt ontvangen is het wijs om eerst goed marktonderzoek te doen. Op deze manier filter je de meest lucratieve deals uit de vele aanbieders. Door gebruik te maken van een goede aanbieder met een goed affiliate marketing programma kan je slapend rijk worden. Staat jouw site als een huis? Dan komt het geld vanzelf binnen.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!