Kennisbank Flexteksten

Een ZZP tekstschrijver helpt klanten bij het schrijven van teksten. Maar niet iedere ZZP tekstschrijver zal iedere tekst kunnen schrijven. Zo ben ik voornamelijk gespecialiseerd in online website teksten. Omdat ik op de hoogte ben van actuele search engine optimalisation technieken en methoden. Waar anderen ook weer hun eigen specialiteiten hebben.

Als je weet welke teksten je nodig hebt kun je gerichter zoeken naar een ZZP tekstschrijver. Voor de teksten op je website pagina’s, het blog, of verwoorden van je bedrijfsdoelen bijvoorbeeld. En zo zijn er veel verschillende soorten teksten.

Er zijn verschillende platformen waarop veel ZZP tekstschrijvers aanwezig zijn. Je kunt bijvoorbeeld op marktplaats, sitedeals of tekstbroker kijken. Het tarief dat je voor een tekst betaald verschilt per tekstschrijver. Voor je een tekstschrijver kiest is het vanzelfsprekend om een gratis proeftekst te laten schrijven of voorbeelden te ontvangen. Een zelf respecterend tekstschrijver weet wat hij klanten te bieden heeft.

De kennis over een onderwerp of van een bedrijf hebben ZZP tekstschrijvers vaak niet. Daarom zullen vrijwel alle tekstschrijvers voorafgaand onderzoek doen. Waarover moet geschreven worden, voor wie is de tekst bedoeld en wat wil je bereiken. Met andere woorden zijn de boodschap, doelgroep en het uiteindelijke doel leidend bij een goede tekst.

Ik raadt je aan om altijd goede en concrete afspraken te maken over tekstschrijf opdrachten. Omdat niet iedere ZZP tekstschrijver dit net als flexteksten.nl doet.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!