Kennisbank Flexteksten

Zoekmachines zijn op internet niet meer weg te denken. Bijna alle keren dat mensen online gaan wordt er gebruik gemaakt van zoekmachines. En ze zijn ook heel handig. Je hoeft maar een steekwoord in te typen en je komt terecht op een website die over jouw gezochte onderwerp gaat. Maar hoe zorg je er voor dat jouw website hoog in de ranking komt?

Uiteraard wil je dat je website een hoop bezoekers trekt. Wanneer je veel bezoekers op je website krijgt, hou je automatisch ook een hoop klanten over. De vraag is dan ook: hoe zorg je er voor dat je een hoop bezoekers naar je site lokt? Dit kan je natuurlijk doen door advertenties te plaatsen. Het voordeel is dat je snel in beeld bent, het nadeel is dat het je geld gaat kosten.

Een ander nadeel van betalen voor advertenties is dat mensen die een advertorial tussen de zoekresultaten zien staan, hier meestal niet op klikken. Het is dus handiger om dit op een andere manier aan te pakken. Dit kan je op verschillende manieren doen, maar alles heeft te maken met content. Zorg er voor dat je goede teksten en informatie beschikbaar hebt.

Door goede content op je website te plaatsen, zorg je ervoor dat je website waarde heeft. Wanneer je je klanten puur wilt informeren, zal Google dit herkennen en je hoger in de ranking plaatsen. Wat weer tot gevolg heeft dat je meer bezoekers op je website krijgt. Zorg dus dat je weet wat je klanten nodig hebben en probeer deze vraag zo informatief en concreet te beantwoorden.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!