Kennisbank Flexteksten

Het zou zomaar kunnen dat jouw website er ontzettend mooi en gelikt uit ziet. Je bent er tevreden over, maar toch krijg je niet de bezoekersaantallen die je zou willen. Grote kans dat dit te maken heeft met hoe je je webteksten hebt geschreven. Wanneer je hier als bedrijf tegenaan loopt is het wijs om het herschrijven van je teksten te overwegen.

Het herschrijven van je webteksten kan enorm goed uitpakken. Het heeft allemaal te maken met de keuze van woorden en zinnen. Een artikel kan voor jou ontzettend vermakelijk en informatief zijn, maar voor een bezoeker ontzettend saai. Je moet er dus voor zorgen dat je waardevolle content gaat schrijven. Waardevolle content die je klant naar jouw site en product trekt.

Het schrijven van waardevolle content heeft als doel de algoritmes van Google te beïnvloeden. Google is een enorm grote zoekmachine, en zie daar maar eens bovenaan te komen. Het is dus wijs om, wanneer je meer bezoekers wilt genereren, je tekst te herschrijven op een manier waarop Google jou eerder ziet. Hierdoor ziet jouw klant je namelijk ook eerder.

Het optimaliseren van je webteksten worden ook wel SEO-teksten genoemd. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel in het Nederlands: ‘zoekmachine-optimalisatie’. Als websitemaker kun je natuurlijk zelf aan de slag met het optimaliseren van je teksten volgens SEO. Echter is dit niet heel eenvoudig wanneer je er zelf nog geen kaas van gegeten hebt.

Gelukkig zijn er daarom verschillende tools die je online kan inzetten voor het schrijven van SEO-teksten. Daarnaast kan je ook bedrijven inhuren die jouw teksten kunnen optimaliseren. Aan het eind van de rit krijg je dan veel meer klanten op jouw pagina.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!