Kennisbank Flexteksten

Intern linken klinkt als weer zo’n internet term. Maar intern linken is niet alleen belangrijk voor de nerds onder ons. Het is namelijk ontzettend belangrijk voor je bezoekers en jouw pagina. Door intern linken goed toe te passen op jouw pagina zorg je er voor dat bezoekers een goed beeld krijgen over de inhoud. Daarnaast wordt je website op deze manier veel gebruiksvriendelijker.

Laten we even beginnen bij het begin. Het klinkt net zo simpel als het is. Interne links zijn linkjes op een website die verwijzen naar andere pagina’s op je website. Hierdoor gaan mensen die op een interne link klikken niet naar een andere website maar blijven ze op jouw domein. Zo houdt je je klant geïnteresseerd in jouw site of product.

Ook zal je er achter komen dat er verschillende soorten interne linkjes zijn. De eerste toepassing is uiteraard de linkjes die je in je ‘menu’ plaatst. Het menu is vaak prominent in beeld op je website en altijd zichtbaar. De meest makkelijke manier is dus om mensen via je menu op jouw website naar andere onderdelen te laten gaan.

Ook kun je gebruik maken van het broodkruimeltjesspoor. Ook al klinkt dit lachwekkend. Het is enorm handig om toe te passen. Hierdoor krijg je dus te zien van welke link naar welke link je bent gegaan en kan je op een overzichtelijke manier terug gaan naar een andere pagina.


Leren Bloggen E-learningEen compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen volgen? Toegang tot 24 online modules, het Leren bloggen handboek downloaden en het Affiliate marketing handboek van meer dan 90 pagina’s + 13 stappenplannen GRATIS?


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *