Kennisbank Flexteksten

Wanneer je bezig bent om artikelen op je pagina te plaatsen ben je je waarschijnlijk alleen bewust van de informatie die je aan de bezoeker wilt meegeven. De meeste mensen die producten via hun site verkopen hebben niet in de gaten dat marketing ook een hele grote rol speelt. Door artikel marketing teksten te gebruiken haal jij meer  klanten  binnen.

Of je nou een grote of kleine ondernemer bent, marketing is ontzettend belangrijk in jouw teksten. Dit noemen we artikelmarketing. Artikel marketing is a Belangrijke factor Binnen Zoekmachine-optimalisatie (SEO-teksten). Door dit goed toe te passen kan je zorgen dat je een hogere ranking krijgt binnen Google en je sneller wordt gevonden door je klanten.

Wanneer je aan artikel marketing gaan doen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het heel belangrijk om artikel marketing op de juiste manier in te zetten. Zo moet je er bijvoorbeeld voor waken om niet te veel links in je tekst te plaatsen. Dat komt omdat Google dit ziet als spam en daar wordt niemand vrolijk van.

Je moet er dus voor zorgen dat je niet meer dan 3 links in je artikel zet. En het is helemaal mooi als je de links in een zin kan verstoppen, bijvoorbeeld als woord. Zo ziet je tekst er veel leuker uit en vervuil je ‘m niet.

Wanneer je wilt beginnen met artikelmarketing dan kan je het beste beginnen door een zoekwoord onderzoek te doen. Hierin moet je dus goed kijken naar de woorden die belangrijk zijn voor jouw website. Door de juiste woorden te gebruiken zorg ervoor dat je de juiste bezoekers ontvangt.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!