Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Kan een tekstschrijver landingspagina teksten voor mij schrijven?

Steeds meer websites hebben behoefte aan kwalitatief hoogwaardige landingspagina’s. Dit komt met name omdat bezoekers via steeds meer verschillende kanalen op jouw website terecht kunnen komen. Denk aan links op andere websites of denk aan de verschillende social media kanalen. Als jij social media marketing op de juiste manier in weet te zetten, kan je behoorlijk veel bezoekers naar je website trekken.

Dat is ook het geval als je met bijvoorbeeld Facebook Ads aan de slag gaat. Je kunt jouw website dan bij een breed publiek bekend maken. Wat het doel is van deze advertenties? Hoogstwaarschijnlijk dat de bezoeker op de link klikt en zodoende op jouw website uitkomt. De pagina waarop de bezoeker op jouw website uitkomt, gaat door het leven als de landingspagina. Deze pagina moet 100% naar wens zijn, aangezien de eerste indruk bepalend is voor alle bezoekers op jouw website.

De landingspagina moet zowel visueel als op het gebied van content 100% perfect zijn. Je kunt er daarom voor kiezen om de ladingspagina teksten door een professionele tekstschrijver te laten schrijven. Is dat aan te raden? Ja, dat is zeker aan te raden.

Conversie verhogend content laten schrijven

Als je met bijvoorbeeld Facebook Ads aan de slag gaat, promoot je hoogstwaarschijnlijk een product of een dienst. Het doel is uiteindelijk om zoveel mogelijk orders te scoren. Des te meer orders je scoort, des te meer geld je gaat verdienen. Om deze orders te scoren, is het van belang dat je een hoge conversie weet te scoren. Vrij vertaald betekent conversie het volgende: het percentage bezoekers dat uiteindelijk tot een transactie/order overgaat. Des te hoger dit percentage is, des te meer je gaat verdienen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat onder meer de content onwijs belangrijk is voor deze conversie. Als je jouw bezoekers direct weet te overtuigen, verhoog je het conversiepercentage. Om je bezoekers te overtuigen, kan je het beste van zowel beeld als tekst gebruik maken. De teksten moeten daarom 100% perfect zijn. Is dat niet het geval? Dan krijg je het conversiepercentage nooit op het gewenste niveau.

Door een tekstschrijver voor de landingspagina teksten in te huren, kan je het conversiepercentage absoluut verhogen. Je gaat daardoor meer orders scoren en dus meer geld verdienen met jouw website.

Hoe vind je een geschikte tekstschrijver voor landingspagina teksten?

Ben je er klaar om te gaan investeren in de juiste landingspagina teksten? Dan is het zaak om verschillende tekstschrijvers te gaan vergelijken. Vraag offertes op, vraag proefteksten op en bekijk of deze proefteksten naar jouw wens zijn. Richt je focus uiteindelijk op de prijs-kwaliteitsverhouding. Je kunt daarbij beter nét iets meer betalen, indien je daarmee van betere teksten verzekerd bent. Goede landingspagina teksten gaan alleen maar tot hogere verdiensten leiden. De uitgaven die je aan een tekstschrijver besteedt, kan je dus het beste als een investering zien. Kies daarom voor een tekstschrijver met een prima prijs-kwaliteitverhouding en kies niet blindelings voor de meest voordelige schrijver. 

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *