Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Kan een tekstschrijver blog berichten voor mij schrijven?

Blog berichten zijn voor veel websites van onmiskenbaar belang. De blogberichten worden vaak in grote getalen op je website geplaatst en worden in chronologische volgorde getoond. Wat betekent dat? Dat de nieuwe blogberichten bovenaan komen te staan, waardoor de oudere blogberichten telkens verder naar beneden zakken.

De oude blogberichten blijven echter voor Google wél zichtbaar en moeten dus 100% naar wens zijn. Is het mogelijk om deze blogberichten door een tekstschrijver te laten schrijven? Of moet je deze blog berichten zelf schrijven? In principe zijn beide mogelijkheden prima. In sommige gevallen is het absoluut aan te raden om voor een professionele tekstschrijver te kiezen.

Een professionele tekstschrijver is in staat om de blog berichten volledig naar wens te maken. De schrijver weet immers hoe hij teksten voor Google kan optimaliseren, maar ook hoe de teksten voor bezoekers interessant zijn. Eigenlijk is dat het doel van alle blog berichten; de bezoeker informeren én Google meer waarde aan de website laten geven.

Zet je wensen duidelijk uiteen

Voordat je een tekstschrijver in gaat huren, is het van belang om zelf goed na te denken. Bedenk bijvoorbeeld waar de teksten over moeten gaan, aan welke eisen de teksten moeten voldoen en uit hoeveel woorden de teksten moeten bestaan. Het advies hierbij is om een volledig contentplan voor je eigen website uit te gaan rollen.

In een dergelijk plan zet je uiteen wanneer teksten op jouw website online moeten komen. Vervolgens geef je de tekstschrijver de instructie mee voor de teksten. Denk hierbij aan het doel van de tekst, het onderwerp van de tekst en het aantal woorden van de tekst. Op basis van deze ‘eigenschappen’ is de schrijver in staat om de teksten volledig naar wens te maken. 

Zorg er voor dat je een betrouwbare tekstschrijver weet te vinden. Voor Google is het namelijk onwijs belangrijk dat je website met enige regelmaat voorzien wordt van nieuwe content. Het is dus onwijs belangrijk dat de tekstschrijver zich aan de gestelde deadlines houdt.

Hoe vind je een geschikte tekstschrijver voor blog berichten?

Wil je graag jouw blog berichten laten schrijven door een professionele tekstschrijver? Dan heb je in ieder geval meer dan genoeg keus; in Nederland verdienen relatief veel mensen geld met het schrijven van teksten. Dit betekent dat je wel een goed vergelijk moet gaan maken tussen de verschillende schrijvers.

Het advies is om hierbij volledig naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Vraag proefteksten van de schrijver op, vraag naar de tarieven van de schrijver en doe navraag over de affiniteit met een bepaald onderwerp. De teksten worden namelijk nóg beter als de schrijver zelf affiniteit met het onderwerp heeft.

Focus je dus niet blind op het tarief van de schrijver. Voor blog berichten is het absoluut wenselijk dat de teksten van het hoogste niveau zijn. Voor een hoog niveau moet betaald worden; ga dus niet altijd voor de goedkoopste oplossing, want goedkoop is duurkoop. Dat gezegde is bijzonder toepasselijk op het gebied van blog berichten!

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *