Kan een schrijver blog berichten schrijven?

Kan een tekstschrijver blog berichten voor mij schrijven?

Geschatte leestijd: 7 Minuten.

Het hebben van en blog op je website met blog berichten is voor websites steeds belangrijker. Ze zorgen dat je op internet beter vindbaar bent. Maar ook dat je klanten unieke informatie kunt geven. Maar een blog heeft nog meer voordelen. Je kunt er informatie op plaatsen die je nergens anders kwijt kunt.

Als tekstschrijver heb ik een groot aantal blogs van particulieren als bedrijven in beheer. Ik schrijf er met regelmaat nieuwe tekst content voor. Veel van mijn klanten vinden het bijzonder op welke wijze de blogs invloed hebben. Ze zetten namelijk belangrijke onderwerpen centraal op websites.

Wat ervoor zorgt dat een website gemakkelijker gevonden zal worden. Dat is ook niet zo gek, elke zoekmachine, vooral google.nl is gek op content. Maar laat ik zeker niet beweren dat alleen tekst een oplossing is. Want veel interessante blogs omvatten namelijk een goede mix van teksten, de mooiste afbeeldingen als video materialen. Hoe beter jij deze media laat samenkomen, hoe beter jij presteert op het internet.  

Je kunt dus best stellen dat het hebben van een blog van ongekende waarde is. Om beter door je klanten te worden gevonden. Maar ook om ervoor te zorgen dat klanten waardevolle informatie op je website kunnen vinden. 

Stappenplannen kopen? Nu met gratis ebook t.w.v. 47 euro!!!

De eerste reeks stappenplannen zijn te koop!

Nieuw blog schrijven, affiliate marketing of een landingspagina maken? Aan de slag gaan hoeft zeker niet lastig te zijn. Dat bewijs ik met mijn handboeken. Waarin je aan de hand van 5-stappen aan de slag kunt. Elk stappenplan is helder opgezet waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Al de stappenplannen zijn tijdelijk extra voordelig!

Nu met BONUS-ebook: je krijgt nu tijdelijk ook het 90+ pagina tellende ebook affiliate marketing bij je aankoop t.w.v. 47 euro!!! Waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de wondere wereld van een passief inkomen verdienen. Wacht niet te lang, deze aanbieding is slechts tijdelijk!

Stappenplan naar keuze kopen  *(inclusief gratis ebook affiliate marketing)

 

Een tekstschrijver kan je helpen bij het schrijven van teksten. Daardoor ben je zelf geen uren bezig met het vinden van de juiste woorden. Je bespaard met een geringe investering dus veel tijd die je goed kunt gebruiken. 

Waarom hebben blog berichten zoveel waarde voor mijn bedrijf? 

Waarom hebben blog berichten zoveel waarde voor mijn bedrijf?

Blog berichten zijn voor veel websites van onmiskenbaar belang. De blogberichten worden vaak in grote getalen op je website geplaatst en worden in chronologische volgorde getoond. Wat betekent dat? Dat de nieuwe blogberichten bovenaan komen te staan, waardoor de oudere blogberichten telkens verder naar beneden zakken. 

De oude blogberichten blijven echter voor Google wél zichtbaar en moeten dus 100% naar wens zijn. Is het mogelijk om deze blogberichten door een tekstschrijver te laten schrijven? Of moet je deze blog berichten zelf schrijven? In principe zijn beide mogelijkheden prima. In sommige gevallen is het absoluut aan te raden om voor een professionele tekstschrijver te kiezen. 

Een professionele tekstschrijver is in staat om de blog berichten volledig naar wens te maken. De schrijver weet immers hoe hij teksten voor Google kan optimaliseren, maar ook hoe de teksten voor bezoekers interessant zijn. Eigenlijk is dat het doel van alle blog berichten; de bezoeker informeren én Google meer waarde aan de website laten geven. 

Pssst, deze actie is echt ongekend leuk!!!

Daarom wil jij deze absoluut niet missen!

GRATIS AFFILIATE MARKETING EBOOK

Affiliate marketing e-book:Je loopt er misschien al een tijdje mee in je hoofd. Je wilt wat doen met affiliate marketing, een passief inkomen verdienen en je passie met mensen delen. Dan is het goed dat je dit boek over affiliate marketing voor beginners hebt gekocht. Ik heb naar aanleiding van mijn website en klanten waarvoor ik sinds jaar en dag schrijf mijn expertise uitgewerkt tot dit digitale boek.

Koop een stappenplan naar keuze!!!  * Slechts tijdelijk geldig

 

Waarom moet je blogwensen duidelijk uiteen zetten? 

Waarom moet je blogwensen duidelijk uiteen zetten?

Voordat je een tekstschrijver in gaat huren, is het van belang om zelf goed na te denken. Bedenk bijvoorbeeld waar de teksten over moeten gaan, aan welke eisen de teksten moeten voldoen en uit hoeveel woorden de teksten moeten bestaan. Het advies hierbij is om een volledig contentplan voor je eigen website uit te gaan rollen. 

In een dergelijk plan zet je uiteen wanneer teksten op jouw website online moeten komen. Vervolgens geef je de tekstschrijver de instructie mee voor de teksten. Denk hierbij aan het doel van de tekst, het onderwerp van de tekst en het aantal woorden van de tekst. Op basis van deze ‘eigenschappen’ is de schrijver in staat om de teksten volledig naar wens te maken. 

Zorg ervoor dat je een betrouwbare tekstschrijver weet te vinden. Voor Google is het namelijk onwijs belangrijk dat je website met enige regelmaat voorzien wordt van nieuwe content. Het is dus onwijs belangrijk dat de tekstschrijver zich aan de gestelde deadlines houdt. 

Hoe kun je de juiste tekstschrijver voor blog artikelen vinden? 

Hoe kun je de juiste tekstschrijver voor blog artikelen vinden?

Wil je graag jouw blog berichten laten schrijven door een professionele tekstschrijver? Dan heb je in ieder geval meer dan genoeg keus; in Nederland verdienen relatief veel mensen geld met het schrijven van teksten. Dit betekent dat je wel een goed vergelijk moet gaan maken tussen de verschillende schrijvers. 

Het advies is om hierbij volledig naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Vraag proefteksten van de schrijver op, vraag naar de tarieven van de schrijver en doe navraag over de affiniteit met een bepaald onderwerp. De teksten worden namelijk nóg beter als de schrijver zelf affiniteit met het onderwerp heeft. 

Focus je dus niet blind op het tarief van de schrijver. Voor blog berichten is het absoluut wenselijk dat de teksten van het hoogste niveau zijn. Voor een hoog niveau moet betaald worden; ga dus niet altijd voor de goedkoopste oplossing, want goedkoop is duurkoop. Dat gezegde is bijzonder toepasselijk op het gebied van blog berichten! 

Waarom zou ik verder een blog willen bijhouden? 

Waarom zou ik verder een blog willen bijhouden?

Als tekstschrijver kom ik nog altijd websites zonder blog tegen. Zonde, je kunt er zoveel mee gaan bereiken. Maar hoe leg je dat uit aan een bedrijf die stellig gelooft in de producten als informatie. Dat is natuurlijk ontzettend lastig. Daarom kies ik er vaak voor om eens een bezoek te brengen bij de concurrent. Op die manier kan ik laten zien waar de kansen liggen. 

Je kunt je het misschien helemaal voorstellen. Je hebt een website met dagelijks ontzettend veel bezoekers. Dan zit je niet op extra werk te wachten. Maar aan de andere kant wil je natuurlijk wel groeien. Een goed blog bijhouden zal je die groei opleveren. Door minimale investering, haal jij het maximale uit de markt. 

Wat je overigens wel moet weten over het bijhouden van een blog. Je moet er echt wel mee aan de slag. Het heeft geen zin om in een keer honderden artikelen te publiceren. Een natuurlijke groei van enkele artikelen levert je veel meer op.  

Heb jij een blog of blog artikelen nodig? Laten wij een keer sparren, stuur mij gerust een mail. 

 

Ik heb nog wat gekocht, misschien lijkt je dit ook wat…

Online geld verdienen in 10 stappen

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *