Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Investeren om uiteindelijk geld te verdienen?

Als je geld wilt verdienen vraagt dit soms om een investering. Je kunt hierbij denken aan een website maken, content laten schrijven of het ontwerpen van een logo. Maar lang niet alle investeringen die je doet zijn winstgevend of dienen een duidelijk doel. Daarom is het goed in overweging te nemen welke investeringen een goede keuze zijn en welke juist niet. Zeker als je begint komen er heel veel mogelijkheden op je af.  

Er is voor investeren geen standaardregel. Dat zou ook vreemd zijn omdat elke ondernemer een heel ander belang dient. De een wil groeien in omvang en dus meer investeren als een ander. Waar de ander zich vooral inzet om gericht omzet te behalen. De investering die je doet zegt dan ook heel veel over jou als ondernemer. Bij mij is de investering die ik hanteer 23% van de totaal omzet, waarbij ik content en functionaliteit belangrijk vindt. Maar nu ik gebruik maakt van het geweldig mooie Phoenix systeem is dit buiten het systeem om nog maar 7% uitbesteding. 

Ik investeer voortdurend in mijn website door zelf te schrijven, door te optimaliseren en door uit te besteden. Ik vertel je er meer over in dit artikel. Zodat jij een verstandige keuze kunt maken. 

Wanneer is investeren een verstandige keuze? 

Zeker in het begin is investeren verstandig. Maar ik kan mij ook voorstellen dat je het een beetje spannend zal vinden om te investeren. Geld uitgeven terwijl je nog niets verdiend hebt. Het is een keuze die je kunt overwegen als je sneller een goede start wil. 

Ik heb zelf de proef op de som genomen om erachter te komen wat investeren precies doet. Het was vrijwel direct duidelijk dat investeren mij meer bezoekers en verkopen opleverde. Maar daarmee was ik er nog niet. Want ik had nog niets verdiend. 

Toch leverde het na iets langer dan een maand geld op. Dus ook bij investeren moet je voor een langere periode kunnen volhouden. Waarbij je probeert erachter te komen welke investeringen je helpen en welke juist niet. Zo was nieuwe content in mijn geval een van de meest gunstige investeringen. 

Waarin kun je beter niet investeren? 

Ik heb er ook achter gekomen waarin je beter niet kunt investeren. Dit was voornamelijk het investeren in advertenties en promotie die in eerste instantie weinig opleverde. Dit is volgens mij nog altijd iets dat je moet doen op de langere termijn. Wanneer een website meer en meer voor elkaar is.

Daarnaast is het optimaliseren van een website iets dat veel geld kost als je het zal uitbesteden. Je kunt er dus veel beter voor kiezen om dit zelf te doen en te blijven investeren in content. Tenminste al je volgen mijn informatie iets wilt bereiken. 

Investeer in het begin dus niet in optimalisatie, advertenties en andere unitbestedingen. Zorg ervoor dat je website steeds interessanter voor je bezoekers zal zijn, daar pluk je uiteindelijk de vruchten van.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *