Plug&Pay betaalpagina voordelen. Waardoor je sneller zal groeien!

Jouw eigen betaalsysteem op je eigen site? Plug&pay is de oplossing! Je hebt het systeem al binnen 5 minuten online! Ook ik gebruik het als oplossing voor enkele van mijn websites. Omdat het eenvoudig en snel is opgezet. Maar vooral vanwege de sterke marketing technieken die in deze betaaloplossing aanwezig zijn. Inmiddels heb ik ook enkele van mijn klanten al mogen overtuigen van de voordelen. In dit artikel lees je daar meer over.

Heb je je eigen website waar je dingen verkoopt in een webshop, of misschien verkoop je zelfs abonnementen op een dienst die jij aanbiedt? Laat jouw klanten gemakkelijk, overzichtelijk en veilig op jouw eigen site betalen via Plug&pay.

Plug&Pay is een geweldig stukje software om meer omzet te krijgen en betaalprocessen te verbeteren!

Dankzij het overzichtelijke systeem van Plug&pay kun jij binnen een paar minuten beginnen met verkopen via jouw eigen site. Upsell, abonnementen, affiliate marketing, of verkoop van producten uit je eigen webshop? De mogelijkheden zijn grenzeloos! Plug&pay geeft jouw klanten de mogelijkheid om de betaling veilig te voldoen en geeft jou de mogelijkheid om je eigen betaalpagina’s aan te maken.

Je hebt de beschikking tot onze templates die niet alleen kant en klaar zijn. Deze zijn ook tot in het laatste detail, getest op effectiviteit.

Heb je geen idee hoe het allemaal in zijn werk gaat, maak je dan vooral geen zorgen. Voor jouw gemak zijn er hele handige video’s online gezet, waar jij in een handomdraai kunt zien hoe het werkt. Stapsgewijs wordt alles je duidelijk gemaakt, waarna je eventueel direct aan de slag kunt. Binnen een fractie van 5 minuten kun jij van start met je eigen betaalpagina’s!

Ben je nog niet bekend met Plug&pay en wil je er graag weten hoe het precies werkt, maar vooral, hoe het jou en jouw business kan helpen? Lees dan hieronder verder, om zoveel mogelijk informatie op te doen, voordat je begint!

Plug&Pay Betaalpagina software

Geen gedoe maar omzet & succes!

In enkele klikken een betaalpagina maken? Dat doe je met Plug&Pay software absoluut!

Jij wil ook je eigen betaalpagina’s, meer omzet en groeien binnen jouw branche. Misschien wil je van je hobby, je bedrijf maken. Daar heb je omzet voor nodig. Voor omzet heb je verkoop nodig en om te kunnen verkopen, heb je een manier nodig om geld aan te nemen van jouw klanten.

Klinkt makkelijk, geld aannemen van je klanten. Online was dit echter zeker niet altijd het geval. Sterker nog, het was vaak erg lastig om een betaaloptie op jouw sites te kunnen krijgen. Dit is dankzij Plug&pay verleden tijd. Geen lastige processen meer, of wachttijden van wekenlang, voordat jij met jouw business van start kunt gaan.

Binnen een mum van 5 minuten en een paar muisklikjes ben jij klaar om van start te gaan met jouw eigen business. Of dit nu een eigen webshop is waarin je spullen doorverkoopt, of misschien zelf dingetjes maakt en deze verkoopt. Of dit nu gaat om abonnementen of up-sells, je bent bij Plug&pay aan het juiste adres.

Middels een makkelijk proces wat je slechts een paar minuten van je tijd kost, en een paar muisklikjes, heb je toegang tot alle voordelen van Plug&pay. Hierbij kun je denken aan affiliate systemen, facturen, betaalherinneringen en abonnement beheer. Koppel je Plug&pay account met Mollie voor verschillende betaalmogelijkheden waaronder iDeal, Creditcard en Bancontact.

Beschik over vele, effectieve conversietechnieken en verhoog je orders en orderwaarde!

Betaalpagina in 5 minuten

Geen gedoe maar omzet & succes!

Wat kost het om Plug&pay te gebruiken? Kies het abonnement dat bij jouw betaalbehoefte past!

Wil jij ook graag gebruik maken van het ideale Plug&pay systeem? Dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat je op voorhand graag wil weten aan wat voor kosten je vastzit.

Allereerst hebben we goed nieuws. Plug&pay kun je namelijk de eerste 2 weken geheel gratis proberen. Zo weet je precies of het iets voor jou is, voordat je een abonnement neemt op de Plug&pay diensten. Mocht je overtuigd zijn en verder willen met Plug&pay, dan heb je de keuze uit verschillende accounts, met verschillende looptijden. De maandelijkse abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, de kwartaalabonnementen zijn elk kwartaal opzegbaar en de jaarcontracten zijn jaarlijks opzegbaar. Als je je abonnement niet opzegt, dan wordt je abonnement automatisch verlengd.

Plug&pay kent de zogenaamde Lite, Premium en ultimate abonnementen. Je kiest dus echt een systeem dat met je mee kan groeien!  De kosten voor een Lite abonnement zijn het goedkoopste en bedragen op het moment van schrijven voor een jaarabonnement: 108,-. Wil je deze maandelijks betalen, dan komt dat neer op een bedrag van 15 euro per maand.

De kosten voor een Premium abonnement bedragen op het moment van schrijven voor een jaarabonnement :497,-. Wil je deze maandelijks betalen, dan komt dat neer op een bedrag van 49 euro per maand.

De kosten voor een Ultimate abonnement zijn het duurste en bedragen op het moment van schrijven voor een jaarabonnement: 1164,-. Wil je deze maandelijks betalen, dan komt dat neer op een bedrag van 125 euro per maand. Logischerwijs horen er bij een ultimate abonnement de meeste voordelen en functies.

Zijn er meer dan 50 transacties per maand, dan word je abonnement automatisch overgezet naar een Premium account. Zijn er meer dan 500 transacties per maand, dan word je abonnement automatisch overgezet naar een Ultimate account.

Verkoop abonnementen

Geen gedoe maar omzet & succes!

Download het e-book de ultieme checkout GRATIS! Je krijgt alle informatie over de perfecte checkout!

Binnen de wereld van het online geld verdienen, ben je als ondernemer altijd bezig met de laatste trends. De laatste nieuwtjes en de beste manieren om jouw omzet te verdubbelen.

Download vandaag nog het gratis e-book van de ontwikkelaars van Plug&pay. Zo kun je niet alleen gebruik maken van het ideale systeem. Je leert er ook nog eens bij hoe je hier het allermeeste uit kunt halen voor jouw bedrijf. Leer hoe je meer online kunt verkopen, hoe je je orderwaardes verhoogt en meer winst behaalt.

Download het e-book helemaal gratis en leer praktische dingen zoals conversie-killers uit je betaalproces te halen en om bijvoorbeeld de beïnvloedingswapens op je online-sales, aanzienlijk te verhogen.

Download het ebook

Geen gedoe maar omzet & succes!

Maak een geautomatiseerde verkoopmachine met Plug&Pay software van IMU!

Hoe maak je een geautomatiseerde online verkoopmachine en hoe werk je succesvol met een ‘one page’ webshop? Leer hoe je de confirmation bias kunt gebruiken voor blijere klanten en krijg tips om je winstmarge te verdubbelen door gebruik te maken van bijvoorbeeld kassakoopjes en 1-klik-upsell.

Wil jij van je hobby, je bedrijf maken, of wil je jouw bestaand bedrijf een upgrade geven? Kies voor een betaalsysteem via Plug&pay. Koppel eventueel je bestaande Mollie account voor alle andere betaalmethodes en download het gratis e-book om je goed op weg te helpen.

Gelijk van start met Plug&pay? Je bent slechts een paar minuten en een paar muisklikjes verwijderd van alle voordelen waarover ik je heb mogen vertellen! Wil je liever eerst even proeven van de voordelen? Dan is er een geweldige Plug&Pay proefperiode van 14 dagen! Zodat je eindeloos kunt ontdekken!

Een echte verkoopmachine

Geen gedoe maar omzet & succes!

Probeer Plug&Pay 14 Dagen Gratis! Ik ben ervan overtuigd dat Plug&Pay ook bij jouw betaalbehoefte past!

Kies er vandaag nog voor om met de Plug&Pay Trial te starten. Het is 100% gratis en vrijblijvend! Je kunt tijdens de trial echt alles helemaal ontdekken en proberen. Waarvoor je 14 dagen de tijd hebt! Laat je ook overtuigen zonder verplichtingen of kosten voor je weet of het bij je past! Maar liefst 97% van de klanten is tevreden met de proefperiode!

Probeer nu 14 dagen GRATIS

Geen gedoe maar omzet & succes!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top