Hoe werkt affiliate marketing Amazon?

Hoe werkt affiliate marketing Amazon?

Geschatte leestijd: 6 Minuten.

In 2020 was het grote moment daar; Amazon lanceerde de Nederlandse webshop. Nu kun je jezelf aanmelden voor affiliate marketing Amazon. De Amerikaanse gigant is al in meerdere landen onwijs succesvol gebleken en heeft nu dus ook voet aan de grond gezet in Nederland.

Dit is niet alleen voor het bedrijf zelf leuk, maar ook voor alle affiliate marketeers in Nederland. Dit betekent namelijk dat er weer een nieuw affiliate netwerk is. Het is namelijk via Amazon mogelijk om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Maar, hoe werkt affiliate marketing via Amazon? Het antwoord vind je in dit artikel. 

Amazon biedt alle affiliate marketeers de mogelijkheid aan om zich aan te melden. Je kunt je gratis aanmelden voor het Amazon.nl partnerprogramma, waarna je nog dezelfde dag kunt beginnen met het promoten van de producten op Amazon.nl.

Affiliate marketing amazon is vergelijkbaar met bol.com.

Wat dat betreft lijkt dit behoorlijk veel op Bol.com. Ook met het partnerprogramma van Bol.com ben je immers in staat om alle producten uit de webshop te gaan promoten.

Stappenplannen kopen? Nu met gratis ebook t.w.v. 47 euro!!!

De eerste reeks stappenplannen zijn te koop!

Nieuw blog schrijven, affiliate marketing of een landingspagina maken? Aan de slag gaan hoeft zeker niet lastig te zijn. Dat bewijs ik met mijn handboeken. Waarin je aan de hand van 5-stappen aan de slag kunt. Elk stappenplan is helder opgezet waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Al de stappenplannen zijn tijdelijk extra voordelig!

Nu met BONUS-ebook: je krijgt nu tijdelijk ook het 90+ pagina tellende ebook affiliate marketing bij je aankoop t.w.v. 47 euro!!! Waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de wondere wereld van een passief inkomen verdienen. Wacht niet te lang, deze aanbieding is slechts tijdelijk!

Stappenplan naar keuze kopen  *(inclusief gratis ebook affiliate marketing)

 

Volgens Amazon zelf heb je de keus uit miljoenen producten. Met dank aan de banners en andere marketinginstrumenten kan je deze miljoenen producten onwijs makkelijk op jouw website gaan promoten.

Amazon geeft daarbij aan dat het niet uit maakt of je een klein blog of een gigantische website hebt. Dankzij de simpele tools van het partnerprogramma van Amazon moet iedereen (veel) geld kunnen verdienen.

Hoe hoog is de commissie bij affiliate marketing amazon?

Hoe hoog is de commissie?

Als affiliate marketeer weet je ongetwijfeld dat de hoogte van de commissie één van de belangrijkste criteria is. Hoe zit dat bij de affiliate marketing via Amazon? In dat geval ontvang je 12% commissie over de totale orderwaarde. Deze commissie krijg je over de gehele orderwaarde en dus niet alleen over de producten die jij promoot.

Ook als de bezoeker meerdere producten aanschaft (nadat hij via jouw website op Amazon.nl terechtgekomen is), krijg je over al die producten de commissie van 12%. Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat dit behoorlijk hard op kan lopen als klanten grote orders gaan plaatsen.

Pssst, deze actie is echt ongekend leuk!!!

Daarom wil jij deze absoluut niet missen!

GRATIS AFFILIATE MARKETING EBOOK

Affiliate marketing e-book:Je loopt er misschien al een tijdje mee in je hoofd. Je wilt wat doen met affiliate marketing, een passief inkomen verdienen en je passie met mensen delen. Dan is het goed dat je dit boek over affiliate marketing voor beginners hebt gekocht. Ik heb naar aanleiding van mijn website en klanten waarvoor ik sinds jaar en dag schrijf mijn expertise uitgewerkt tot dit digitale boek.

Koop een stappenplan naar keuze!!!  * Slechts tijdelijk geldig

 

Het assortiment van Amazon.nl

Het assortiment van Amazon.nl

Eigenlijk is in de webshop van Amazon.nl alles verkrijgbaar. Je kunt allerlei soorten producten promoten en daarbij gebruik maken van de handige tools van het partnerprogramma. In het assortiment zijn onder meer de volgende productcategorieën te vinden: 

  • Huisbeveiliging 
  • Boeken 
  • Muziek, games, films en tv 
  • Wonen, tuin klussen en dieren 
  • Elektronica en computers 
  • Eten en drinken 
  • Baby, kinderen en speelgoed 
  • Gezondheid en beauty 
  • Kleding, schoenen en horloges 
  • Sport en outdoor 

Heb jij een affiliate website waarin je producten uit dergelijke productcategorieën aan kunt bieden? Dan is het absoluut interessant om je eens aan te melden bij het partnerprogramma van Amazon. Het assortiment is onwijs uitgebreid, de commissie van 12% is uiterst interessant en ook de handige tools spreken tot de verbeelding.

Het ligt absoluut in de lijn der verwachtingen dat het partnerprogramma van Amazon in de toekomst steeds populairder gaat worden. Ga dus direct aan de slag met jouw eigen affiliate website en verdien leuke bedrag via Amazon.nl!

Waarom je kunt kiezen voor amazon affiliate marketing?

Waarom je kunt kiezen voor amazon affiliate marketing?

De meeste affiliates kiezen vooral vanwege de ruimere keuze, ongekende populairiteit van het platform en de vaak hogere verdiensten. Het is in de basis allemaal wat beter geregeld. Maar daarmee doe je bol.com en andere webwinkels wel tekort. Want ook bij die webwinkels kun je als affiliate een leuke boterham verdienen.

Voor de meeste affiliates bieden andere webwinkels dan ook voldoende assortiment om mee aan de slag te gaan. Maak daarom de keuze zorgvuldig.

Het is wel verstandig om voorafgaand te kiezen voor een platform omdat het naderhand kiezen je veel werk kan bezorgen. Zo zijn niet alle producten hetzelfde en kloppen je blogs misschien niet meer.

Tot slot vind ik het niet verstandig wanneer je voor meerdere programma’s kiest. Daarmee verlies je zeker in het begin alle overzicht en kwaliteit die je wilt waarborgen.

 

Ik heb nog wat gekocht, misschien lijkt je dit ook wat…

Online geld verdienen in 10 stappen

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *