Hoe maak je een online betaalpagina met Plug&Pay van IMU?

Als je online producten of diensten verkoopt, is het hebben van een goede betaalpagina essentieel. Een goede betaalpagina zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk kunnen afrekenen en dat jij als verkoper alle benodigde informatie ontvangt om de bestelling te verwerken. In deze blog leg ik uit hoe je een online betaalpagina kunt maken met behulp van de Plug&Pay software van IMU.

Maak een account aan bij Plug&Pay

Om te beginnen moet je een account aanmaken bij Plug&Pay. Dit kun je doen op de website. Zodra je account is aangemaakt, kun je inloggen op het dashboard. Omdat je start met een gratis proefperiode kun je de software uitgebreid proberen en onder de knie krijgen.

Maak een product aan

Nu kun je beginnen met het opzetten van je online betaalpagina. Het eerste wat je moet doen is het aanmaken van een product. Dit doe je door in het dashboard te klikken op ‘Producten’ en vervolgens op ‘Product Toevoegen’. Geef vervolgens naam en beschrijving aan het product en stel de prijs in.

Stel de betalingsmogelijkheden in

Plug&Pays biedt verschillende betalingsmethoden aan, zoals iDEAL, PayPal en creditcardbetalingen. Je kunt kiezen welke opties beschikbaar zijn voor jouw klanten door naar ‘Instellingen’ > ‘Betalingsmogelijkheden’ te gaan. Selecteer de gewenste opties en sla de wijzigingen op.

Maak een betaalpagina aan

Nu kun je beginnen met het maken van de daadwerkelijke betaalpagina. Ga naar ‘Betaalpagina’s’ > ‘Nieuwe Betaalpagina Toevoegen’. Geef de pagina een naam en selecteer het product dat je wilt verkopen. Kies vervolgens een lay-out voor de pagina – Plug&Pay biedt verschillende templates die je kunt gebruiken.

Voeg eventuele upsells toe

Als je wilt kun je ook nog upsells toevoegen aan je betaalpagina. Dit zijn extra aanbiedingen die klanten kunnen kopen nadat ze het hoofdproduct hebben gekocht. Je kunt dit doen door in het dashboard naar ‘Upsells’ te gaan en hier nieuwe aanbiedingen toe te voegen.

Publiceer de betaalpagina

Als laatste stap hoef je alleen nog maar de betaalpagina te publiceren. Dit doe je door in het dashboard naar ‘Publiceren’ > ‘Live Zetten’ te gaan. Hier krijg je een link die je kunt delen met klanten, zodat zij jouw product kunnen kopen via deze professionele online betaalomgeving.

Conclusie

Een goede online betaalomgeving is essentieel als jij succesvol wilt zijn met jouw online onderneming. Met behulp van Plug&Pay van IMU kun jij gemakkelijk een professionele betaalpagina maken waarmee klanten snel en veilig hun aankoop kunnen voltooien. Volg simpelweg bovenstaande stappen en geniet van alle voordelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *