Gratis trials die jouw business laten groeien en bloeien!

Bouw een website, community en te gekke betaalpagina’s.

Phoenix software

Huddle Software

Plug&Pay software

Probeer Phoenix nu 14 dagen gratis uit

Wil je voor jezelf aan de slag en wil je hier graag een website bij? Een website die goed scoort in Google en verder ook aan al jouw wensen en eisen voldoet?

Phoenix software

Probeer Plug&Pay nu 14 dagen gratis uit

Is Plug&pay van IMU iets voor jou? Kan deze software iets toevoegen aan jouw online business? Wij hebben al geruime tijd ervaring met Plug&Pay en kunnen je dus een eerlijke mening geven, en voorzien van relevante informatie.

Probeer Huddle nu 14 dagen gratis uit

Huddle van IMU; Wat is het, wat kun je ermee en kan ik dit ook gebruiken? Het antwoord op de laatste vraag is JA! Iedereen kan de Huddle software gebruiken dankzij de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Wat Huddle precies is en wat je hiermee kunt, bespreken we hieronder verder.

Phoenix Software in het kort

Ben je op zoek naar een manier om zelf aan de slag te gaan en wil je graag een website hebben? Een website die goed scoort in Google en aan al jouw wensen en eisen voldoet? Dan is de Phoenix Website software van IMU een goede optie. Deze software is volledig ontwikkeld door IMU, wat al veel zegt over de kwaliteit ervan. Zelfs als je nog nooit eerder een website hebt gemaakt, is deze software een absolute aanrader.

Als je interesse hebt om je eigen online business te starten, weet je waarschijnlijk dat daar in principe drie dingen voor nodig zijn: een goed idee, voldoende tijd om eraan te werken en een goede website. De eerste twee moet je zelf regelen, maar voor de laatste stap kun je nu helemaal zelf aan de slag met Phoenix!

Phoenix Website is een systeem waarmee je jouw eigen website kunt maken. Een website die geoptimaliseerd is voor zowel jouw bezoekers als voor Google. Dit soort websites zijn redelijk uniek, maar met behulp van Phoenix is het mogelijk voor elke online ondernemer.

Een groot voordeel van het Phoenix Website syste van IMU is je zelf volledige inspraak hebt. Je maakt welar gebruik van de software van IMU, maar jij bepaalt hoe jouw website eruit komt te zien. Welke template kies je? Welke kleuren spreken jou aan of passen het beste bij jouw onderneming? Hoe wil je jouw optimale website vormgeven? Je hebt volledige controle.

Zelfs ondernemers die nog nooit eerder een website hebben gebouwd, kunnen zonder enige moeite aan de slag met Phoenix Website. Dankzij de software heb je geen technische kennis nodig om een prachtige en goed functionerende website online te zetten, maar dat is niet alles.

Phoenix biedt ook vele mogelijkheden en functies die het nog aantrekkelijker maken. Deze tools zijn speciaal ontworpen om jouw conversie te verhogen.

Enkele van de tools die Phoenix biedt zijn:

Ribbon: Een minder storende variant van de pop-up die bezoekers nieuwe producten of aanbiedingen laat zien.

Pop-up: Via een pop-up venster kun je jouw bezoekers nieuwe producten of aanbiedingen laten zien.

Magnet: Een variant op de pop-up die bijvoorbeeld linksonder in het scherm verschijnt. Minder storend voor bezoekers dan een reguliere pop-up.

Inline CTA: Met deze tool kun je bijvoorbeeld via een banner een aanbieding laten zien.

2 Step CTA: Hierbij wordt na het klikken op een bepaalde link of knop een pop-up getoond met jouw aanbiedingen of aanbod.

BoomBox: Met deze tool wordt opeens over het hele scherm een felgekleurd vlak getoond met een aanbieding. Deze conversietool wordt over het algemeen als vrij agressief gezien.

Wil je zelf alle beschikbare tools binnen de Phoenix Website software van IMU bekijken? Klik dan hier om gratis kennis te maken met Phoenix.

Phoenixsite software

Plug&Pay software

Wij kunnen niet voor jou beslissen of Plug&Pay iets voor jou is. Gelukkig kun je zelf een weloverwogen keuze maken dankzij de gratis 14-daagse trial van Plug and Pay. Hieronder zullen we je meer informatie geven over de software, zodat je al een idee hebt van de mogelijkheden.

Ben je bezig met het opzetten van je eigen online onderneming of heb je er al een? Wil je bijvoorbeeld diensten, abonnementen of cursussen aanbieden, of wil je producten verkopen? Wat je ook doet, voor het verkopen van online diensten en/of producten heb je een soepel en snel betaalproces nodig.

Om je betaalproces zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, kun je gebruikmaken van de betaalsoftware van Plug&Pay. Met deze software kun je direct aan de slag.

Plug&Pay is niets meer dan het installeren van de software, deze naar wens instellen en vervolgens implementeren op jouw website. Op die manier kun je direct aan de slag en kunnen er direct bestellingen bij jou geplaatst worden.

Het is duidelijk dat de mensen achter IMU precies weten waar ze op moeten letten en hoe ze de software het beste kunnen ontwikkelen. Het is gemakkelijk te installeren en zeer gebruiksvriendelijk.

Maar de voordelen van Plug&Pay houden hier niet op. Je kunt bijvoorbeeld jouw betaalpagina volledig naar eigen wens inrichten en profiteren van talloze handige tools.

Een ander groot voordeel van Plug&Pay is dat je direct jouw conversies kunt verhogen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van upsells of kassakoopjes. Deze kun je toevoegen aan jouw betaalpagina om ervoor te zorgen dat klanten daadwerkelijk afrekenen en hun winkelmandje nog wat voller maken.

Kortom, dankzij deze betaalsoftware kun je meer geld verdienen. Klinkt goed, toch?! Onthoud echter dat dit onze mening is. Bekijk vooral zelf de eindeloze mogelijkheden van Plug&Pay, vorm je eigen mening en beslis zelf of je gebruik wilt maken van deze software.

Met de software van Plug&Pay heb je volledige controle. Je kunt alles naar eigen wens en voorkeur inrichten en kunt kiezen uit verschillende tools om jouw conversie te verhogen.

Maak gebruik van de gratis trial van Plug&Pay om zelf kennis te maken met de eindeloze mogelijkheden en het gemak van deze betaalsoftware van IMU. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt, staat er altijd iemand klaar om je verder te helpen bij IMU.

Klik hier om jouw gratis Plug&Pay trial direct te starten.

Huddle Software

Huddle van IMU is een community-software- en lidmaatschapspakket dat het mogelijk maakt omvoor een forum of een training op te zetten. Missch z Huddle je nog niet veel, maar grote namen zijn je voorgegaan, zoals de Dropship Academy 4.0 van Joshua Kaats en de Crypto Masterclass van Patrick Suiker. Deze bekende namen maken gebruik van de Huddle-software om hun producten te ontwikkelen en te verkopen.

Mensen blijven lid vanwege de constante ontwikkeling en up-to-date functionaliteiten van de software. Ze betalen bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks, waardoor er een terugkerend inkomen wordt gegenereerd. De prijs van Huddle blijft vast, ongeacht het aantal klanten dat je hebt.

Hoewel de prijs vaststaat, kun je kiezen uit drie verschillende pakketten met variërende prijzen. Dit biedt jou de mogelijkheid om het pakket te kiezen dat het beste past bij jouw wensen. Als het pakket na verloop van tijd te klein wordt, kun je eenvoudig overstappen naar een ander pakket dat beter aansluit bij jouw situatie en behoeften.

Een van de grootste voordelen van Huddle is dat je gemakkelijk een online marketingbedrijf kunt opzetten dat in de loop der jaren alleen maar zal groeien. Je hebt bijvoorbeeld geen eigen voorraad nodig als je producten wilt verkopen, alles kan digitaal. Als je een product van hoge kwaliteit aanbiedt, kun je een hoge prijs hanteren en een mooie marge opbouwen.

Jij bepaalt de verkoopprijs en de uitstraling van jouw omgeving. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedeelte gratis aan te bieden, maar ook bepaalde delen alleen toegankelijk te maken voor betalende leden. Je hebt de keuze om jouw producten en diensten bijvoorbeeld maandelijks aan te bieden en zelfs een jaarlijks pakket aan te bieden om te profiteren van terugkerende inkomsten.

Wil je een cursus aanbieden? Wil je je eigen e-book maken om jouw doelgroep mee te nemen in jouw wereld en kennis te delen? Wil je je eigen e-learningomgeving creëren om jouw online bedrijf een vliegende start te geven? Huddle van IMU biedt dit allemaal en meer.

Om op een goede manier kennis te maken met de Huddle-software, kun je gebruikmaken van gratis proefperiodes. Je kunt de software dan 14 dagen lang uitproberen om te zien of het ook voor jou een verschil kan maken. Bekijk en probeer alle tools zelf, 14 dagen gratis.

Klik hier om de Huddle-proefperiode direct uit te proberen.

Gratis e-books downloaden

Winnen in Google

Winnen in Google

De conversie code

Meer leads & klanten

Spoedcursus marketing

Spoedcursus marketing