Geef je affiliate marketing inkomsten een boost? Affiliate held Review!

Ben je ook al bekend met de affiliate held WordPress plugin? In deze affiliate held review vertel ik je alles over de voordelen. Met de Affiliate held plugin voeg je namelijk makkelijk en snel een overzicht van producten aan je blog artikelen en pagina’s toe, zonder dat je steeds hoeft te programmeren of moet zorgen dat alles up-to-date blijft. Een waardevolle aanvulling op jouw affiliate marketing blog website dus. Dat je meerdere affiliate netwerken aan affiliate held kunt toevoegen zorg je er ook nog eens voor dat bezoekers de beste deal kunnen kiezen, wat een krachtig marketingmiddel is om veel meer te verkopen op je affiliate website.  

Met affiliate held kun je de affiliate marketing commissie een flinke boost geven! Omdat je helemaal zelf kunt kiezen welke weergave bij jouw website past kun je de affilate held plugin helemaal in jouw website integreren tot een geheel, ontzettend makkelijk en waardevol. Een plugin waar iedereen op heeft gewacht!

Bovendien is de investering in affiliate held slechts éénmalig en zit je niet vast aan een abonnement zoals bij de vele andere plugins wel het geval is. Waarbij je wel verzekerd bent van updates en goede support! Dat is een prettig idee! In deze review ga ik je daarover veel meer vertellen, ik ga antwoord geven op een aantal belangrijke vragen waar jij misschien ook tegenaan loopt! 

  1. Hoe is mijn ervaring met affiliate held?
  2. Wat kun je van affiliate held verwachten?
  3. Welke verschillende pakketten zijn er en wat krijg je?
  4. Wat gaat de affiliate held plugin je bieden?
  5. Is affiliate held de investering waard?

Een van de grootste voordelen waar je met affiliate held van kunt profiteren is het overzicht dat je hebt en mogelijkheden die het systeem je kan bieden en natuurlijk eenvoudige manier waarop je met gemak meer commissie kunt verdienen! Let we wel op dat je voor elke website één licentie nodig hebt, je website onder WordPress functioneert en je aangemeld bent als affiliate binnen een van de vele netwerken die het systeem ondersteund.  

Boost je affiliate inkomsten!

Verhoog je succes als affiliate

Hoe werkt affiliate held?

Het is belangrijk te weten dat affiliate held een premium WordPress plugin is, je kunt deze plugin dan ook alleen gebruiken als je website met WordPress gemaakt is. De installatie is bijzonder eenvoudig en kun je in enkele klikken aan de hand van een duidelijke handleiding. 

Affiliate Held

Het gebruiken van affiliate held is eveneens al bijzonder eenvoudig. Je koppelt een netwerk via een API met de meest bekende affiliate netwerken, waaronder Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize en Adtraction. Als het koppelen geslaagd is kun je aan de hand van barcode producten toevoegen en geld verdienen aan de hand van verkopen die via een klik op jouw affiliate website plaatsvinden. 

Dat je verschillende netwerken kunt koppelen maat het bijzonder aantrekkelijk, op deze manier kun je bezoekers (potentiële klanten) namelijk de mogelijkheid geven om bij de goedkoopste aanbieder te kopen! De productgegevens worden vrijwel direct automatisch geïmporteerd! Daar heb je verder geen omkijken naar.

Het affiliate held systeem heeft een aantal leuke toevoegingen waar je veel profijt van zal hebben en je minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van producten die je toont. Hieronder vertel ik je er meer over, omdat ik bijzonder tevreden ben!

Een kind kan de was doen!

Verhoog je succes als affiliate

Automatisch producten importeren met affiliate held.

Wanneer ik het over automatisch heb bedoel ik ook dat het echt automatisch gaat. De gegevens van de producten worden naar je website gedownload. Zo kun je klanten altijd een prachtig overzicht op jouw website tonen. Veranderen de prijzen tussentijds? Geen punt! Je geeft producten een interval mee zodat er om een bepaalde tijd gekeken zal worden of alles nog klopt. Je hebt klanten dus echt een actueel overzicht te bieden en er verder geen omkijken naar.

Tonen en vergelijken met affiliate held.

Het is waardevol dat je meerdere netwerken kunt toeven. Waarbij klanten ook meerdere prijzen in het overzicht te zien krijgen. Op deze manier profiteren klanten van de beste deal en zorg jij ervoor dat klanten extra geprikkeld zullen worden om die aankoop te doen, waarover jij commissie zal gaan verdienen. 

Prachtige weergave met affiliate held.

Over de weergave ben ik in het bijzonder te spreken en deze is werkelijk prachtig. Je kunt gebruik maken van verschillende soorten weergave, zodat je de affiliate producten die je wilt promoten op de perfecte manier kunt tonen. Je kunt voor overzichten, lijsten en individuele producten kiezen. Dit heeft eveneens als voordeel dat je verschillende manieren van weergave op je website kunt testen om zoveel mogelijk commissie te verdienen. Wat op de ene website werkt, werkt voor de nader niet!

Je hebt de controle met affiliate held.

Natuurlijk wil je weten welke affiliate links je het meeste opleveren! Daarom kun je elke link die je via affiliate held kenmerken meegeven. Dit is in het bijzonder handig wanneer je een groot aantal links hebt lopen zodat je de controle niet verliest.

Affiliate Held

Is affiliate held een compleet pakket?

Anders dan je misschien verwacht is affiliate held geen compleet pakket. Je website moet namelijk op WordPress draaien om de plugin te kunnen installeren. Dit neemt echter niet weg dat het geen compleet pakket is voor het doel dat deze software dient. Je hebt namelijk wel alles zelf in de hand als het om de weergave van affiliate producten gaat. 

Over de premium plugin kan ik niet anders dan tevreden zijn omdat je alles in handen hebt dat nodig is om uiteindelijk commissie te verdienen of je verdienmodel te optimaliseren.

Met affiliate held betaal je éénmalig een bedrag voor levenslange toegang, updates en support als je ergens even niet uitkomt. Je hebt verschillende pakketten, afhankelijk van hoeveel licenties je voor jouw websites nodig hebt.

Compleet? Meer dan compleet!

Verhoog je succes als affiliate

Wat heb ik aan affiliate held?

Wanneer je een wordpress website hebt die ingericht is op het affiliate marketing verdienmodel kan affiliate held een bijzonder waardevolle aanvulling zijn. Je hebt de premium plugin snel geïnstalleerd en kan direct aan de slag om affiliate netwerken te koppelen en producten te importeren aan de hand van EAN codes van producten. Welke je later ook weer heel specifiek kunt tonen op pagina’s en binnen blogberichten. 

Door het gemak waarmee je producten kunt toevoegen, tonen en beheren kun je heel doeltreffend met affiliate marketing op je website aan de slag. Waarbij werkelijk aan alles dat je nodig hebt gedacht is. Hoewel het natuurlijk zonde is dat je website onder WordPress moet draaien denk ik dat het overgrote deel van de websites deze plugin kan gebruiken.

Waar andere vergelijkbare plugins vaak geen inzicht en overzicht geeft doet affiliate held dit wel aan de hand van heldere statistieken. Je kunt hierdoor meten wat je inmiddels hebt bereikt en op welke manier je het meest bereikt hebt. Daar kun je na verloop van tijd van profiteren om nog meer commissie te verdienen.

Binnen de plugin zijn handige hulpmiddelen aanwezig, het geven van beoordelingen en een overzicht maken van de mees gestelde vragen zijn er hier enkele van. Je krijgt dan ook ontzettend veel, waarbij ook gezegd mag worden dat het geen invloed op de snelheid van je website heeft, de plugin heeft een bijzonder schone code. Dat maakt het ook belangrijk om updates tijdig door te voeren.

Uniek en doeltreffend!

Verhoog je succes als affiliate

Is affiliate held echt makkelijk in gebruik?

De installatie van affiliate held is geen hogere wiskunde, binnen enkele klikken is het geregeld en kun je aan de slag. Mocht je er wat meer moeite mee hebben kun je altijd de handleiding raadplegen of gebruikmaken van de premium support! Het gaat je dus echt lukken! 

Affiliate Held

Door één of meerdere affiliate netwerken te koppelen kun je producten importeren en gemakkelijk op je website installeren. Er zijn een groot aantal affiliate netwerken die je kunt inzetten. Wanneer de affiliate netwerken in affiliate held gekoppeld zijn kun je producten importeren aan de hand van EAN nummers en zoekt het systeem deze direct op om in je overzicht te zetten.

Tot slot is het tijd om de weergave te kiezen om op pagina’s of binnen je blogartikelen te zetten en gebruiken. In het begin is het zoals ik al eerder heb geschreven belangrijk dat je verschillende soorten weergaven kiest om deze te testen. Zo zorg je voor een optimale werking van affiliate held binnen je WordPress website. 

Ontzettend makkelijk in gebruik!

Verhoog je succes als affiliate

Welke voordelen heeft affiliate held?

De voordelen van affiliate held  zijn groot! Je kunt echt vertrouwen op de vragen of je affiliate website en verdienmodel wel in orde zijn. Omdat het systeem voortduren in ontwikkeling is kun je ook het komende jaar veel nieuwe invullingen verwachten en natuurlijk een veilige omgeving om geld te verdienen. 

Voordeel 1 Bijzonder aantrekkelijke geprijsd! Je koopt de software voor een aantrekkelijk tarief per licentie. Je krijgt bij je aankoop levenslange ondersteuning en updates. Dat is van grote waarde om jouw website veilig, snel en doeltreffend te houden.

Voordeel 2 Het systeem is bijzonder compleet! Wanneer je voor de premium affiliate held plugin kiest haal je een compleet systeem in huis om je commissie verdiensten te optimaliseren. Waar inmiddels al veel affiliates veel voordeel mee hebben behaald. Het is vooral goed te weten dat de website ondanks de mogelijkheden snel en overzichtelijk blijft. Je hebt alles helemaal zelf in de hand en alles is in je overzicht te vinden.

Voordeel 3 Geschikt voor affiliate netwerken! Er zijn veel affiliate netwerken waar je dit systeem mee kunt gebruiken. Dit is een groot voordeel, waarbij je ook nog eens meerdere netwerken aan het systeem kan koppelen om je bezoekers en klanten een overzicht te geven waarbij ze kunnen kiezen voor de beste prijs. 

Voordeel 4 Prijzen en productinformatie zijn up-to-date! Want je kunt zelf een interval ingeven om de welke tijd er gekeken moet worden naar prijs veranderingen, omschrijving veranderingen of dat producten nog beschikbaar zijn.

Voordeel 5 Verschillende soorten weergaven! Je kiest eenvoudig het ontwerp dat bij jouw website past, zodat affiliate held een geheel zal worden binnen jouw WordPress website. Je kunt kiezen voor een lijstweergave, overzicht met blokken of een van de andere opties.

Voordeel 6 Het heeft een positieve invloed op je commissie! Want door de mooie weergave en het kunnen tonen van de beste deal geef je klanten een extra motivatie om naar een website te klikken waarna jij commissie krijgt over de verdiensten.

Voordeel 7 Geoptimaliseerd voor Google! Niet geheel onbelangrijk om de beste weergave te kunnen garanderen aan klanten. Je geeft pagina’s aan de hand van dit artikel zelfs structured data mark-up mee wat positief werkt.

Voordeel 8 Volledig Nederlandstalige software! Geen woord Engels of Chinees maar gewoon de beste plugin in Nederlandse taal. Ook dat is iets waar vele van ons lang op gewacht hebben. Dat zorgt ook voor het succes van deze geweldige plugin en zeer een voordeel die ik je niet wil onthouden.

Voordeel 9 Nooit meer handmatige toevoegingen en wijzigen! Alles regel je vanuit een centrale plek op jouw website! Van producten toevoegen, nieuwe netwerken koppelen tot de weergave. Dat zegt genoeg toch? 

Voordeel 10 Lage prijs en hoge kwaliteit! Alles is gemaakt om te verkopen! Het systeem is grondig onder de loep genomen en doet wat het moet doen, bezoekers overtuigen. Ik vind het dan ook een bijzonder sterke plugin voor een lage prijs! 

Ik denk dat je met de bovenstaande voordelen een goed beeld heb hoe ik affiliate held software ervaar en wat je kunt bereiken als je het goed aanpakt. Maar in de praktijk zul je zeker meer praktische voordelen en mogelijkheden zien met als je voor affiliate held kiest. Zeker als je er op een serieuze manier mee aan de slag gaat kan het je werkelijk veel geld opleveren. Geen programmeren of diepgaande en vergezochte instellingen goed zetten dus!

Boost je affiliate marketing inkomsten!

Verhoog je succes als affiliate

Welke nadelen heeft affiliate held?

Hoewel we lang hebben gewacht op een Nederlandse plugin als deze voor jouw WordPress website heeft het systeem zeker ook nadelen. Die lees je dan ook hieronder, zodat je precies weet wat het niet is of je absoluut niet moet verwachten! 

Nadeel 1 Het is geen standalone software! Je kunt affiliate held alleen gebruiken onder het content management systeem WordPress en als je aangemeld bent bij een van de affiliate netwerken die de plugin affiliate held ondersteund.

Nadeel 2 In het begin kost het installeren en gebruiken tijd! Natuurlijk is dit bij alles dat je doet het geval, toch moet je de installatie en het gaan gebruiken van de software niet onderschatten. Maar eenmaal ingesteld gaat het je heel veel opleveren. 

Nadeel 3 Veel mensen gaan een affiliate held website maken! Jouw website is dus niet uniek en je zal op steeds meer websites dergelijke overzichten zien. Je moet dus wel blijven investeren om succes met je website te kunnen bereiken.

Nadelen? Tja, die horen erbij!

Verhoog je succes als affiliate

Is affiliate held wel veilig en betrouwbaar?

Achter de WordPress plugin affiliate held zit een sterk team dat zich elke dag inzet om software te verbeteren, mensen te helpen en ideeën tot uiting te brengen. Inmiddels bestaat de software al een tijdje en vliegen de verkopen ervan je om de oren! 

Affiliate Held

Ik kan alleen vanuit mijn eigen ervaring spreken als het om de betrouwbaarheid gaat. Ik vind deze dan ook in orde en zou je deze plugin dan ook aanraden. Zelf na een controle hoe de code in elkaar steekt ben ik tevreden. De code is schoon, veilig en zal de beleving voor bezoekers en klanten dan ook alleen maar positief beïnvloeden. 

Het is allemaal netjes opgemaakt en steekt goed in elkaar. Zeker omdat je niet zomaar een plugin wil installeren belangrijk te weten of het systeem veilig is. Gelukkig is affiliate held dit en kun je er met een gerust hart gebruik van maken.

Betrouwbaar & ongekend snel!

Verhoog je succes als affiliate

Mijn conclusie over affiliate held?

Ik ben in het bijzonder heel tevreden wat affiliate held je te bieden heeft. Je krijgt eigenlijk heel veel voor een lage prijs. Zeker als je kijkt wat affiliate held je zou kunnen opleveren, het plafond van de succes die je zal ervaren is eindeloos. 

De installatie en het gebruik vond ik prettig, ik heb slechtere voorbeelden voorbij zien komen! Ook daarin kan ik je affiliate held helemaal aanraden. Waarbij het goed is te weten dat er een duidelijke handleiding aanwezig is en als je er dan nog niet uitkomt bij de support aan te kloppen. Dat vind ik een veilig en vooral fijn idee!

In algemene zin zou ik dan ook geen reden zien om deze geweldige software niet te gebruiken op je website. Het heeft je veel moois te bieden en kan je tientallen tot duizenden euro’s opleveren. Waar je met een en dezelfde plugin verschillende affiliate netwerken kunt bieden. 

Affiliate held kopen?

Ik weet zeker dat je net als mij meer inkomsten kunt halen, het enige dat jij hiervoor nodig hebt is de juiste tools die dit mogelijk maken. Daar is de affiliate held plugin voor je WordPress website er een van! Wil je affiliate held kopen? Dan kies je eenvoudig de licentie die bij je past, voor een enkele website of meerdere websites! 

Affiliate held uitproberen?

Verhoog je succes als affiliate

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top