Een complete wordpress website maken.

Een complete wordpress website maken.

Leestijd 7 Minuten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een website te maken. Hoewel steeds meer bedrijven ervoor kiezen om een complete wordpress website te maken. Dat is overigens niet voor niets. Het is misschien wel het meest veilige content management systeem dat er is. Maar vooral een die gemakkelijk te beheren is. 

Je hebt er misschien al eens gelezen over wordpress. Dat je er geweldig mooie wordpress websites mee kunt maken. Van kleine websites over je hobby tot werkelijk immens grote bedrijven websites. Die je eenvoudig met meerdere personen kunt beheren.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


De voordelen van wordpress zitten vooral in de mogelijkheden. Daarnaast in de regelmatige updates die van grote toegevoegde waarde zijn. Zo kun je met wordpress voor elk bedrijf wel een passend ontwerp vinden. Of functies toevoegen met een van de gratis of betaalde plugins die er is. 

Het gemakkelijk kunnen beheren van je wordpress website is dan ook de voornaamste reden om te kiezen voor wordpress. Na de installatie kun je direct aan de slag. Je kunt een van de duizenden gratis themes op je website gebruiken. Maar ook oneindig veel functies aan je website toevoegen. 

De kosten voor een wordpress website zijn relatief laag. Het is er natuurlijk een beetje na wat je op de website wilt doen. Maar doorgaans heb je voor een aantal euro per maand prima hosting. 

Wat maakt wordpress zo functioneel? 

Wat maakt wordpress zo functioneel?

De afgelopen jaren is er binnen wordpress veel veranderd. Er zijn veel functies bijgekomen binnen het content management systeem. Maar ook wat betreft de veiligheid en overzicht van het beheer zijn er veel stappen gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het schrijven van nieuwe berichten of aanmaken van pagina’s.  

Je kunt alles gemakkelijk vinden, aanpassen of nieuwe content toevoegen. Waarbij je geen kennis hoeft te hebben van de verschillende programmeertalen.  

Een ander wordpress voordeel is dat er veel voor te krijgen is. Je kunt denken aan de themes (de ontwerpen van een website) of het toevoegen van plugins om meer functionaliteit te hebben. Het is allemaal binnen een enkele klik geregeld.  

Wat ik zelf als zeer prettig ervaart is de mogelijkheid om een website overzichtelijk te houden voor alle bezoekers. Daar schieten veel andere content management systemen vaak tekort. Wat op zich jammer is omdat er veel winst behaald kan worden met de juiste systemen en instellingen. 

Wat kun je binnen wordpress allemaal veranderen? 

Wat kun je binnen wordpress allemaal veranderen?

Je kunt je beter afvragen wat je niet kunt veranderen op je wordpress website. Je kunt direct na de installatie letterlijk alles aanpassen wat je op je scherm te zien krijgt. Van eenvoudige aanpassingen als het logo of menu. Tot aanpassingen binnen het volledige ontwerp.  

Het aanpassen kan op verschillende manieren. Waarbij je bij veel themes de mogelijkheid hebt om de aanpassingen direct te laten tonen. Zodat je ook weet wat er veranderd als je een aanpassing doet. 

Verder kun je het zo gek maken als dat je zelf wilt. Waar de gratis themes vaak vereenvoudigde versies van betaalde themes zijn. Waardoor je misschien iets minder vrijheid ervaart. Maar dat is zeker niet iets wat je in de weg staat. Want als je het niet kunt aanpassen via het standaard wordpress scherm zijn er wel andere manieren. 

Zo zijn er bijvoorbeeld ontzettend veel plugins die het beheren van een website nog makkelijker maken dan zonder deze plugins. Daarmee haal je dus een betere functionaliteit in huis waarbij het gemak voorop staat. 

Kan ik een complete wordpress website laten maken? 

Kan ik een complete wordpress website laten maken?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een wordpress website te laten maken. Waarbij de installatie tot het ontwerp (gratis) voor je uit handen genomen zal worden. Maar ook je wensen voor de website worden gerealiseerd tot waar deze mogelijk zijn. 

Kijk gerust naar wat flexteksten.nl voor je kan betekenen. Of je nu op zoek bent naar een simpele wordpress website of een wordpress website met meer functionaliteit. De prijs van een wordpress website is afhankelijk van de wensen die je hebt. 

Alles over wordpress leren? 

Alles over wordpress leren?

Wil je alles van en over wordpress leren? Zodat jij binnenkort je eigen professionele wordpress website kunt bouwen? Dan is de wordpress video cursus zeker iets dat je moet overwegen. Ik heb aan verschillende wordpress cursussen mogen deelnemen. Waarbij de wordpress video cursus een zekere aanrader is. 

Bij de cursus leer je stap voor stap wat je moet doen. Waarna je dit direct in de praktijk kunt gaan uitvoeren. Waardoor je binnen 2 dagen jouw complete wordpress website hebt gemaakt.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-learning leren bloggen + bonus
Leren-bloggen.nl
Een compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen. - E-learning leerprogramma - Leren bloggen handboek - Affiliate marketing handboek - Handige stappenplannen - Contactmogelijkheid - Privé facebook groep