Download de GRATIS checklist

Check je blog, versterk je SEO!

Leuk! Je hebt interesse in mijn checklist Check je blog, versterk je SEO! Dat betekend dat wij samen aan de slag gaan om jouw blog of website naar een hoger niveau te tillen. Aan de slag met waardevolle tips, praktische informatie en trucs waardoor jij kunt scoren. Maar naast die gratis checklist is er uiteindelijk veel meer. Elke week ga ik in mijn mailing verder in op de onderwerpen en onderdelen uit deze mail. Niet voor niets is de checklist al meer dan honderden keren gedownload en dankzij de mailing een succesvol programma!

Flexteksten creatief
Flexteksten seo proof

Omdat SEO verder gaat dan een goede tekst!

Goede teksten zijn natuurlijk de basis van elke website of dat blog dat je hebt! Ik schrijf niet voor niets winnende teksten voor mijn klanten. Maar daarmee ben je er nog niet want winnen gaat verder dan goede teksten op je website. Daarom verdien jij het om mijn checklist te downloaden en gebruiken. Omdat jij wilt winnen en daar ga ik je persoonlijk bij helpen met mijn gloednieuwe SEO mail plan. Ik heb er zin in! En als je mij zat bent laat kun jij je direct afmelden. Maar die kans is klein kan ik je vertellen!

 • Wees voorbereid op wat je echt nodig hebt.
 • Leer hoe je een zoekwoorden onderzoek kunt doen.
 • Weet welke elementen er in een goede tekst staan.
 • Leer schrijven over wat je nog NIET weet.
 • Geef ieder element de aandacht die het verdient.
 • Aanvullend op checklist een wekelijkse mail.
 • Leer wat een doeltreffende opmaak en indeling is.
 • Zorg voor de elementen die vindbaarheid verbeteren.
 • Leer inspelen naar wat klanten zoeken.
 • Verhoog je conversie met commerciële teksten.

Download GRATIS Check je blog, verbeter je SEO 

 • 00

  Dagen

 • 00

  Uren

 • 00

  Minuten

 • 00

  Seconden

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!