Wij bouwen

Je professionele wordpress website.

Ben je van plan om je eigen WordPress website te gaan maken? Dan heb je daarin 2 keuzes. Je kunt ervoor kiezen om zelf je eigen website te maken, maar je kunt het ook laten doen.  

Vooral als je nog nooit eerder een website hebt gemaakt, kan WordPress behoorlijk ingewikkeld zijn. WordPress heeft namelijk gigantisch veel functies, waarvan je in het begin geen idee hebt dat ze bestaan.  

Als je snel een website nodig hebt, is het niet verstandig om eerst alles nog uit te moeten zoeken. Je bent dan beter af om het laten maken van een website aan een professional over te laten.

Affiliate marketing teksten dienstverlening flexteksten.nl
Waarom zou je

Een complete wordpress website willen?

Het hebben van een WordPress website bied veel mogelijkheden. Je kunt je WordPress website precies zo vormgeven als je zelf wilt. Maar voordat je aan de slag kunt gaan met WordPress heb je wel enige kennis nodig.  

WordPress is namelijk een van de meest uitgebreide systemen om een website mee te maken. Als je nog nooit een website hebt gemaakt met WordPress zie je daarom al snel door de bomen het bos niet meer.  

De kans is groot dat als jij je eerste WordPress website zelf gaat maken, de website er waarschijnlijk niet zo uitziet als dat jij voor ogen had.

Sterker nog, de kans bestaat zelfs dat je de website niet eens online krijgt.  

Onze visie
Je kunt het misschien zelf

Maar wij makken het je gemakkelijker.

Hoewel het installeren van WordPress op je website  in principe niet zo moeilijk is, kan het maken van een website voor iemand die het nog nooit heeft gedaan onmogelijk lijken.  

Wij helpen je daarom graag met het maken van je WordPress website. Dat scheelt je een hoop tijd en moeite.  Het enige dat jij dan nog hoeft te doen, is te vertellen wat je voor ogen hebt en wij doen de rest.  

Offerte goedkeuren

Design, mogelijkheden en techniek

Als je aan de slag gaat met WordPress betekent het dat je kiest voor bijna oneindige mogelijkheden. Om een website mooi in te  richten maken we gebruik van een thema.  

Het is goed om te weten dat jij bij ons zelf een thema mag kiezen dat je voorkeur heeft. Wel hebben we natuurlijk een selectie gemaakt van thema’s die ook technisch goed in elkaar zitten.  

Er zijn namelijk een heleboel thema’s die heel goed zijn, maar er zitten ook een aantal hele slechte WordPress thema’s bij.  Doordat wij een selectie hebben gemaakt van de beste thema’s om mee te werken, kan daar bij jou niets mis gaan.  

Nog een reden om te laten schrijven door flexteksten.nl

Waarom affiliate teksten laten schrijven?

De website waar je nu deze informatie leest, is onze website. Wij hebben deze website zelf gemaakt met WordPress. Daarnaast hebben we ruime ervaring met het maken van een WordPress website en hebben we al meerdere klanten blij gemaakt met hun eigen website.  

Omdat we veel van WordPress weten, is het voor ons makkelijk om jouw website zo in te richten als dat jij dat graag wilt. We kunnen in principe alles toevoegen. Of dat nou een grote afbeelding is op de homepagina, of een video op een specifieke pagina.  

Daarnaast heb je bij Flexteksten.nl de garantie dat als je website eenmaal staat, de website ook goed is en klaar is om bezoekers te generen. Een website moet namelijk niet alleen aan de buitenkant goed zijn, maar ook op technisch gebied moet alles kloppen.  

Hoe beter je website technisch in elkaar zit, hoe beter dat op lange termijn is voor het succes van je website.  

Waarom je teksten laten schrijven door flexteksten.nl
Wij vinden het belangrijk te weten

Wat klanten van flexteksten.nl vinden

Met onze websitediensten hebben we al behoorlijk wat klanten blij kunnen maken met een professionele WordPress website. Onze klanten zijn dan ook behoorlijk positief.  

Op onze klantreview pagina kun je lezen wat onze klanten van onze diensten vinden. Wij maken WordPress websites, met veel passie en plezier. We doen daarom ook ons uiterste best om voor jou een website te maken die een grote kans heeft op succes.  

Wil je meer weten over het laten maken van een website door ons? Dan raden we zeker aan om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.  

Onze klanten, onze trots!

Dit is hoe klanten ons beoordelen

Het bedrijf flexteksten.nl heeft voor mij de website klaar gemaakt. De website is goed vindbaar op internet. Maar vooral een

Dennis Klarenbeek

Dennis Klarenbeek

ZZP Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening

Ik ben ontzettend blij met de website die flexteksten.nl voor mij heeft gemaakt. Waarbij er zorgvuldig is gekozen voor de

Samantha Dijkstra

Samantha Dijkstra

Hondenspecialist Samantha

Ik ben super geholpen door flexteksten.nl. Een ongekend snelle service, goede kwaliteit teksten maar vooral de betere vindbaarheid. Hij weet

Mike Hardwareunlimited

Mike Hardwareunlimited

Internet ondernemer

Ik ben ontzettend goed geholpen door flexteksten.nl. Na een snel en goed contact via e-mail kreeg ik al binnen een

Tom

Tom

Affiliate website eigenwaarde en gezondheid blog