Wij schrijven

Winnende (web) teksten

Heb je een eigen website? Dan wil je natuurlijk graag nummer 1 posities behalen met je content. Op die manier komen er de meeste bezoekers naar je website. Hoe meer teksten jij op nummer 1 weet te krijgen in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers meer resultaten je uit die bezoekers kunt behalen.  

Om ervoor te zorgen dat jij op de eerste plek van Google komt, moet je tekst aan een aantal voorwaarden voldoen. Vroeger was het vrij makkelijk om te scoren op bepaalde zoektermen door de zoekwoorden vaak te verwerken in je tekst, maar nu gaat dat niet meer op.  

Affiliate marketing teksten dienstverlening flexteksten.nl
Goede content laten schrijven?

Met de juiste zoekintensie?

Waar het vroeger heel makkelijk was om te scoren op bepaalde zoekwoorden, heeft Google veel veranderd aan de manier waarop Google teksten beoordeeld. Tegenwoordig kan Google nog makkelijker lezen waarover jou teksten gaan.  

Een van de belangrijkste elementen van een goede tekst, is dat jij de juiste informatie geeft op basis van de zoekopdracht die wordt gesteld aan Google. De core business van Google is dan ook om altijd zo snel mogelijk het beste antwoord op vragen te geven die gebruikers van Google stellen.  

Het is voor jou daarom zaak om zeer goed na te denken over wat precies de vraag is van een zoekterm.  

Onze visie
Zo eenvoudig is het niet

Daarom helpen wij je er graag bij.

Hoewel dat vrij eenvoudig klinkt, kun je je daarin al snel vergissen. Als jouw antwoord te ver afwijkt van de zoekintentie, verlies je direct al je kans op een nummer 1 positie.  

Het is daarom belangrijk dat je weet wat je doet. Natuurlijk kun je deze methode van schrijven zelf aanleren, maar de kans is groot dat jij daar niet op zit te wachten. In dat geval ben je dan beter af om je content te laten schrijven door een ervaren tekstschrijver.

Offerte goedkeuren
Meer succes met winnende teksten!

Laat jij je webteksten schrijven?

Wij hebben ruime ervaring met het schrijven van teksten en blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die Google doorvoert. Op die manier kun je van ons verwachten dat we altijd zo goed mogelijk aan de richtlijnen van Google voldoen bij het schrijven van teksten.  

Voordat we aan de slag gaan met het schrijven van je teksten, doen we eerst uitgebreid onderzoek naar wat nou echt de achterliggende vraag is achter de zoekterm. Vervolgens bepalen we welke onderwerpen vooral noodzakelijk zijn om te benoemen.  

Vaak zie je bij tekstschrijvers dat teksten als snel afwijken van het oorspronkelijke onderwerp. Teksten worden dan slechts geschreven om maar aan een aantal woorden te komen.  

Waarom je teksten laten schrijven door flexteksten.nl

Wij geven waarde aan teksten.

Maar wist je dat Google vaak de stukken tekst die niet de juiste intentie hebben helemaal niet mee beoordeeld? Als de tekst die jij schrijft niet past bij het onderwerp, staat die tekst er eigenlijk dus gewoon voor niets. Maar je betaalt er wel voor.  

Bij Flexteksten.nl doen we ons uiterste best om “nutteloze opvulling” te voorkomen en alleen content te schrijven dat daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft voor de lezer. Zo weet je zeker dat je de waarde krijgt waar je voor betaald. Goede teksten betalen zich op lange termijn namelijk altijd in veelvoud terug.  

Nog meer reden dat jij het schijven uit handen geeft aan flexteksten.nl
Wij vinden het belangrijk te weten

Wat klanten van flexteksten.nl vinden

We hebben al voor veel bedrijven teksten mogen schrijven. Ook krijgen we vaak terug dat onze teksten een groot verschil heeft gemaakt in de bezoekersaantallen van onze klanten.  

Dankzij onze teksten krijgen onze klanten meer bezoekers naar hun website en groeit daarmee hun bedrijf natuurlijk online.  

We raden je daarom zeker aan om onze klantreviews eens te bekijken. Wil jij ook goede posities behalen in Google en echt waar krijgen voor je geld? Dan raad ik je aan om eens contact met ons op te nemen. We helpen je graag. 

Onze klanten, onze trots!

Dit is hoe klanten ons beoordelen

Ik ben ontzettend goed geholpen door flexteksten.nl. De teksten zijn super geschreven. Wat vooral opvalt is de snelheid waarop de

Irene

Irene

Internet ondernemer

Ik ben super geholpen door flexteksten.nl. Een ongekend snelle service, goede kwaliteit teksten maar vooral de betere vindbaarheid. Hij weet

Mike Hardwareunlimited

Mike Hardwareunlimited

Internet ondernemer

Onze samenwerking is alweer vele maanden oud. Maar nog altijd tevreden met de mogelijkheden, snelheid als het contact dat we

Remco Promotie

Remco Promotie

Promotie en linkbuilding website

Ik ben ontzettend goed geholpen door flexteksten.nl. Na een snel en goed contact via e-mail kreeg ik al binnen een

Tom

Tom

Affiliate website eigenwaarde en gezondheid blog