Met WordPress maak je in een handomdraai een actueel blog. Handig om klanten te vertellen over wat je te bieden hebt. Ervaringen en andere zaken die je normaliter niet kan plaatsen op een andere onderdeel of pagina van je WordPress website.

Maar een goed WordPress webblog is meer. Het zorgt ervoor en draagt bij dat je sneller, beter en makkelijker door zoekmachines als Google (en dus je klanten) gevonden kan worden. Bijvoorbeeld omdat je informatief bent. Handig toch. En bij het schrijven van je blogartikelen kan ik je met mijn expertise prima van dienst zijn.


Ga jij ervoor

100

PROCENT

Succes door motivatie en coaching

Regel het in

3

stappen

Van idee, coaching naar content


Eigenlijk is het best eenvoudig. Je hebt het een en ander geprobeerd. Logisch, wie niet waagt wie niet wint. Maar dan, als je eenmaal hebt verloren. Is het dan niet handig om te heroverwegen. Te evalueren waarom, hoe het kon gebeuren, wat je nodig hebt en hoe je dit kan aanpakken? Ja toch. En daar help ik je graag mee als het over content en teksten voor het web gaat.

Hoe de coaching er uit zal zien is per project verschillend. Een website die je al online hebt staan heeft een andere aanpak nodig dan wanneer je vast loopt bij het schrijven van een nieuw blog. Of de vraag waar en hoe je moet zoeken naar nieuwe link vermeldingen. Kortom, het coaching traject is maatwerk. Afgestemd op behoeften, mogelijkheden en de aanpak.

Vraag gerust naar hoe ik je kan helpen, vraag een vrijblijvende offerte aan.