Wij schrijven

Commerciële (web)teksten

Ben je een website begonnen en weet je dat je teksten nodig hebt voor je website om meer bezoekers naar je website te krijgen? Dan helpen we je graag met het schrijven van commerciële teksten voor je website.  

Met de teksten die wij schrijven zorgen we ervoor dat je meer bezoekers naar je website krijgt en tevens dat de bezoekers die naar je website komen ook daadwerkelijk actie ondernemen.  

Affiliate marketing teksten dienstverlening flexteksten.nl

Waarom zou je teksten laten schrijven voor je affiliate website?

Ben je al begonnen met het schrijven van teksten voor je website? Dan is de kans groot dat je erachter bent gekomen dat het schrijven van teksten vooral veel tijd kost.  Ook kan het zijn dat je geen geboren tekstschrijver bent, waardoor je veel moeite hebt met het schrijven van goede teksten voor je website.  

In dat geval is het verstandig om de teksten voor je website te laten schrijven door een tekstschrijver met ervaring.  Door je teksten te laten schrijven door een professionele tekstschrijver, hoef je zelf niet meer de moeite te doen om teksten te schrijven.  

Hierdoor krijg je zelf weer meer tijd vrij om aan andere belangrijke aspecten van je bedrijf te werken.  

Onze visie

Commerciële teksten plaatsen

Als je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines, is het belangrijk om regelmatig nieuwe teksten te publiceren op je website. Om ervoor te zorgen dat de bezoekersaantallen van je website gestaag groeien, raden we je aan om minimaal één keer per week een nieuwe blogbericht te schrijven.  

Hoewel één keer per week er nog wel voor zorgt dat je websitebezoekers op lange termijn groeit, is het een beter idee om vaker dan één keer per week een nieuwe blog te publiceren. Hoe meer nieuwe en vooral goede content je op je website publiceert, hoe meer dat resulteert in het krijgen van nieuwe bezoekers.  

Offerte goedkeuren
Wij weten

Wat voor teksten je nodig hebt.

Als je aan de slag gaat met het publiceren van teksten voor je website, is het belangrijk om goed na te denken over welke teksten je gaat publiceren.  

Welke teksten je gaat plaatsen op je website, hangt vooral af van welke mensen jij graag naar je website wilt trekken.  

Het is daarom belangrijk om goed na te denken over waar jouw ideale bezoeker naar op zoek is, voordat je gaat beginnen met schrijven of de teksten laat schrijven. Als jij bijvoorbeeld een affiliate website hebt gemaakt waarbij je een piano cursus wilt gaan promoten, is het belangrijk om erachter te komen welke vragen jouw ideale bezoeker heeft. 

Nog een reden om te laten schrijven door flexteksten.nl
Doeltreffende teksten

SEO en Semantic search die werken.

Deze vragen kun je dan beantwoorden in een blogbericht. Op deze manier komen automatisch jouw ideale bezoekers naar je website. Om erachter te komen waar jouw ideale bezoeker naar zoekt, kun je gebruik maken van zoekterm analyse.  

Hiermee ga je met behulp van Google of andere tools op zoek naar mogelijke termen of vragen, waar jouw ideale bezoeker naar op zoek is op het internet. Je kunt ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan naar zoektermen waarop je graag gevonden wilt worden, maar ook daarbij helpen wij je graag.  

Wij kunnen binnen google doeltreffend de juiste zoekwoorden voor je vinden. Waarmee je gemakkelijker resultaat kunnen behalen. De kosten voor een zoekwoorden onderzoek verschillen per opdracht. Waarbij het belangrijk is te weten dat een goed zoekwoorden onderzoek absoluut maatwerk betreft.

Affiliate marketing teksten dienstverlening flexteksten.nl

Je commerciële teksten laten schrijven?

Nu je weet dat het een goed idee is om je teksten te laten schrijven door een ervaren tekstschrijver, ben je er wellicht van overtuigd dat het ook voor jou de beste oplossing is. Je hebt er helemaal geen zin in om telkens weer achter je computer of laptop te gaan zitten om vervolgens uren lang te typen.  

Dat is waar ik je graag wil helpen. Met mijn bedrijf Flexteksten.nl, help ik andere bedrijven om beter gevonden te worden op het internet met behulp van de teksten die we schrijven. Met de teksten die we schrijven, zorgen wij ervoor dat jij niet meer na hoeft te denken over het krijgen van meer bezoekers. Dat kun je namelijk aan ons overlaten.  

We zorgen ervoor dat jij je teksten snel binnenkrijgt en doen ons uiterste best om van jouw website een groot succes te maken. 

Waarom je teksten laten schrijven door flexteksten.nl
Jij bent op zoek naar

Waardevolle kwaliteit teksten

Daarnaast zorgen we ervoor dat de teksten waardevolle informatie bevatten en zorgen we er tevens voor dat de teksten jouw producten of dienst op de automatische piloot zullen verkopen.  

Op deze manier maken wij met de teksten die we schrijven van jouw website een geautomatiseerde verkoop machine.  Dat is namelijk de kracht van onze content. We helpen je graag jouw doelen te bereiken, door je website te voorzien van ijzersterke teksten .  

Nog meer reden dat jij het schijven uit handen geeft aan flexteksten.nl
Wij vinden het belangrijk te weten

Wat klanten van flexteksten.nl vinden

Sinds we zijn begonnen met het schrijven van teksten, hebben we al veel bedrijven blij gemaakt met onze content. Ook hebben veel van deze bedrijven een review achter gelaten over onze diensten.  

We raden je daarom aan om ook vooral de reviews eens goed te bekijken. Ben je overtuigd van onze diensten en wil jij ook je teksten laten schrijven door ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op.  

Onze klanten, onze trots!

Dit is hoe klanten ons beoordelen

Ik ben super geholpen door flexteksten.nl. Een ongekend snelle service, goede kwaliteit teksten maar vooral de betere vindbaarheid. Hij weet

Mike Hardwareunlimited

Mike Hardwareunlimited

Internet ondernemer

Het bedrijf flexteksten.nl heeft voor mij de website klaar gemaakt. De website is goed vindbaar op internet. Maar vooral een

Dennis Klarenbeek

Dennis Klarenbeek

ZZP Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening

Ik ben ontzettend blij met de website die flexteksten.nl voor mij heeft gemaakt. Waarbij er zorgvuldig is gekozen voor de

Samantha Dijkstra

Samantha Dijkstra

Hondenspecialist Samantha

Onze samenwerking is alweer vele maanden oud. Maar nog altijd tevreden met de mogelijkheden, snelheid als het contact dat we

Remco Promotie

Remco Promotie

Promotie en linkbuilding website