Bij advies en coaching kijken wij naar wat er al is. Of dit nu een bestaande website betreft. Je een hulpvraag over een idee dat in je hoofd blijft rond cirkelen betreft of teksten die je hebt geschreven. Met als intentie jouw idee, media en content te versterken.

Kun je een goed advies gebruiken. Heb je een schop onder de kont nodig. Of een tovenaar voor wat nieuwe inspiratie. Laten wij sparren. Kijken tot waar wij zullen komen. Vaak is het verrassend en verfrissend wat een goed gesprek teweeg kan brengen. Waartoe het zich kan ontaarden. En hoe het jouw nieuwe input geeft.


Ga jij ervoor

100

PROCENT

Succes door motivatie en coaching

Regel het in

3

stappen

Van idee, coaching naar content


Eigenlijk is het best eenvoudig. Je hebt het een en ander geprobeerd. Logisch, wie niet waagt wie niet wint. Maar dan, als je eenmaal hebt verloren. Is het dan niet handig om te heroverwegen. Te evalueren waarom, hoe het kon gebeuren, wat je nodig hebt en hoe je dit kan aanpakken? Ja toch. En daar help ik je graag mee als het over content en teksten voor het web gaat.

Hoe de coaching er uit zal zien is per project verschillend. Een website die je al online hebt staan heeft een andere aanpak nodig dan wanneer je vast loopt bij het schrijven van een nieuw blog. Of de vraag waar en hoe je moet zoeken naar nieuwe link vermeldingen. Kortom, het coaching traject is maatwerk. Afgestemd op behoeften, mogelijkheden en de aanpak.

Vraag gerust naar hoe ik je kan helpen, vraag een vrijblijvende offerte aan.