Deze gratis trials zou je eens moeten proberen!

Om het allemaal wat makkelijker en eigenlijk nog beter te maken voor online-ondernemers, zijn er een hoop tools, programma’s en bijvoorbeeld software te vinden. De heren van IMU (Internet Marketing Unie) kunnen op allerlei manieren inspelen op de verschillende en uiteenlopende behoeften van online-ondernemers. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een website te maken met Phoenixsite van IMU. Zo kun je, ook als je echt geen enkele kennis hebt van programmeren en websites maken, toch een goede website online zetten.

Ook kun je kiezen om Plug&Pay van IMU uit te proberen. Deze makkelijke betaalpagina’s maken het voor elke ondernemer makkelijk om de omzet te verhogen.

IMU past bij elke ondernemer. Wil of heb jij een webshop waar je meer mee wil doen? Haal je niet genoeg omzet of klikken mensen op de betaalpagina alsnog weg? Dan is Plug&Pay jouw software.

Ben jij een lifestyle coach bijvoorbeeld, of een loopbaancoach en wil jij andere mensen de kans geven om bij jou een cursus te volgen? Wil jij je geheel eigen leeromgeving inrichten om jouw leden te kunnen laten profiteren van jouw kennis? Dan moet je bij Huddle zijn.

Wil jij altijd groeien, groter, meer en beter worden? Wil jij profiteren van een instant netwerk, gevuld met gelijkgestemde mensen en nieuwe samenwerkingen ontplooien? Dan is IMU+ echt iets voor jou.

Alle bovengenoemde software en tools zijn van IMU. Dit geeft voor de meeste mensen al een goed en vertrouwd gevoel. Martijn en Tonny, (de oprichters van IMU) draaien al zeker 10 jaar mee in de internet marketing-wereld en hebben een geweldige naam voor zichzelf opgebouwd.

Natuurlijk wordt er van niemand verwacht om blindelings ergens op te vertrouwen, of om uit te gaan van een positieve review van een gebruiker.

Daarom wordt er, per product van IMU, een trial aangeboden in de vorm van 14 dagen, geheel kosteloos uitproberen.

Dit houdt in dat je twee weken de kans hebt om het programma of de software te leren kennen, tot in detail. Zo weet je altijd, voordat je ergens aan vastzit, of de software, tools en of programma bij jou passen. Of nog belangrijker; Of ze iets kunnen toevoegen aan jouw onderneming, op wat voor manier dan ook.

Omdat jij het als internet-ondernemer als druk genoeg hebt, hebben wij de gratis trials van IMU voor je op een rijtje gezet. We gaan de producten hieronder afzonderlijk beter toelichten om je van de nodige relevantie informatie te voorzien, per software of programma.

Weet jij al precies welke programma’s en software van IMU precies bij jou en jouw onderneming gaat passen, dan kun je hieronder gelijk naar het desbetreffende product springen om jouw gratis trial direct aan te vragen.

Wil je eerst meer weten over de verschillende producten van IMU? Dan nodigen we je graag uit om hieronder verder te lezen. Aan het einde van elk besproken product, zul je ook gelijk de 14 dagen gratis trial vinden om direct aan de slag te gaan!

Phoenixsite software

Wil je voor jezelf aan de slag en wil je hier graag een website bij? Een website die goed scoort in Google en verder ook aan al jouw wensen en eisen voldoet?

Een goede mogelijkheid wordt geboden door IMU, in de vorm van Phoenix Website software. Deze software is geheel ontwikkeld door IMU, wat al veel kan zeggen over de kwaliteit van de Phoenix Website software. Heb je nog nooit een website gemaakt? Ook dan is deze software een absolute aanrader.

Als je interesse hebt om je eigen online business op te starten, dan weet je als het goed is, dat hier in principe drie dingen voor nodig zijn. Zo heb je een goed idee nodig, genoeg tijd om hiermee aan de slag te gaan, en als laatste, een goede website. De eerste twee zul je zelf moeten verzorgen, maar de laatste, website stap kun je nu geheel zelf bouwen, met Phoenix!

Phoenix Website is een systeem die jou in staat stelt om je eigen website te maken. Een compleet geoptimaliseerde website voor je bezoekers. Maar ook een compleet geoptimaliseerde website voor Google. Websites met deze eigenschappen zijn redelijk uniek, maar met behulp van Phoenix, mogelijk voor elke online-ondernemer.

Een groot bijkomend voordeel van het Phoenix Website systeem van IMU, is dat je zelf nog geheel de inspraak hebt. Je doet weliswaar een beroep op de software van IMU, maar jij bepaalt hoe jouw website eruit komt te zien. Welke template kies je? Welke kleuren spreken jou aan of passen het beste bij jouw onderneming? Wat voor look wil jij aan jouw optimale website geven? Je bepaalt alles zelf.

Ook de ondernemers die nog nooit een website in elkaar hebben gezet, kunnen met Phoenix Website, zonder enige moeite aan de slag. Dankzij de software, heb je geen enkele technische kennis nodig om een prachtige, en nog belangrijker, optimaal draaiende website online te zetten, maar dat is niet alles.

Phoenix biedt vele mogelijkheden en functies aan, die het nog aantrekkelijker maken. Deze tools zijn er speciaal, om jouw conversie te verhogen.

Phoenix beschikt over de volgende tools:

Ribbon: Een pop-up kan vervelend zijn voor bezoekers. Ribbon is een minder storende en opvallende variant van de Pop-up.

Pop-up: Via een pop-up venster kun je jouw bezoekers nieuwe producten of aanbiedingen laten zien.

Magnet: Een variant op de pop-up; Deze komt bijvoorbeeld linksonder in het scherm tevoorschijn. Voor de bezoekers, minder storend dan een reguliere pop-up.

Inline CTA: Met deze tool kun je bijvoorbeeld via een banner, een aanbieding verwerken.

2 Step CTA: Hierbij wordt een pop-up met jouw aanbiedingen of aanbod getoond, nadat de bezoeker op een bepaalde link of button geklikt heeft.

BoomBox: Met deze tool, wordt opeens over het gehele scherm, een felgekleurd vlak getoond met een aanbieding. Deze conversie tool wordt over het algemeen als vrij agressief gezien.

Wil je zelf een kijkje nemen tussen alle beschikbare tools, binnen de Phoenix Website software van IMU? Klik dan hier om direct gratis kennis te maken met Phoenix.

Plug&play software

Is Plug&pay van IMU iets voor jou? Kan deze software iets toevoegen aan jouw online business? Wij hebben al geruime tijd ervaring met Plug&Pay en kunnen je dus een eerlijke mening geven, en voorzien van relevante informatie.

Of Plug&Pay ook iets voor jou is, kunnen wij echter niet beslissen. Hierin kun je gelukkig zelf een helderen keuze maken, dankzij de gratis 14 dagen trial van Plug and Pay. Hieronder zullen we je meer vertellen over de software, zodat je alvast een inzicht hebt in de mogelijkheden.

Ben jij bezig met het ontwikkelen van je eigen online-onderneming, of heb je die al? Wil jij bijvoorbeeld diensten, abonnementen of cursussen aanbieden, of wil jij producten verkopen? Wat het geval ook is, voor het verkopen van online-diensten en/of producten, heb je een soepel en snel betaalproces nodig.

Om jouw betaalproces zo snel simpel en snel mogelijk te laten verlopen, kun je de betaalsoftware van Plug&Pay gebruiken. Je kunt met deze software direct aan de slag.

Plug&Pay is niet meer dan het installeren van de software, deze instellen naar wens en je kunt dit gelijk implementeren in jouw website. Je zou dus, op die manier, direct aan de slag kunnen gaan en er kunnen direct bestellingen bij jou worden geplaatst.

Aan alles van deze software is te merken dat de mannen van IMU, heel goed weten waar op gelet moet worden en hoe deze software het beste ontwikkeld kan worden. Gemakkelijk te installeren en ontzettend gebruiksvriendelijk.

Een soepele en snelle betaalmethode dus, maar de voordelen van Plug & Pay stoppen hier nog lang niet.

Zo is het erg fijn dat je jouw betaalpagina geheel naar eigen wens kunt inrichten, waarbij je gebruik kunt maken van enorm veel handige tools.

Wat ook een groot voordeel is van Plug&Pay, is dat je jouw conversies, direct kunt verhogen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van ‘upsells’ of kassakoopjes. Deze kun je aan je betaalpagina toevoegen en ervoor zorgen dat de klanten ook echt afrekenen, maar hun winkelmandje ook nog iets voller maken.

In het kort betekent dit dus, dat je dankzij deze betaalsoftware, meer geld kunt gaan verdienen. Klinkt goed, toch?! Nogmaals, je hoeft niet uit te gaan van deze mening. Neem vooral zelf een kijkje tussen de eindeloze mogelijkheden van Plug&Pay. Vorm je eigen mening en bepaal geheel zelf of je gebruik wil maken van deze software.

Met de software van Plug&Pay, heb je het heft, echt volledig zelf in handen. Je kunt alles naar eigen wens en voorkeuren inrichten en je hebt de keuze uit verschillende tools om jouw conversie te verhogen.

Profiteer van de gratis trial van Plug&Pay om op die manier zelf kennis te maken met de eindeloze mogelijkheden, en vooral het gemakt van deze betaalsoftware van IMU. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, of heb je nog ergens vragen over? Heel fijn aan IMU is het feit dat er eigenlijk altijd wel iemand beschikbaar is om je verder te helpen.

Huddle software

Huddle van IMU; Wat is het, wat kun je ermee en kan ik dit ook gebruiken? Het antwoord op de laatste vraag is JA! Iedereen kan de Huddle software gebruiken dankzij de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Wat Huddle precies is en wat je hiermee kunt, bespreken we hieronder verder.

Huddle van IMU, is een community software en membership pakket. Via dit pakket wordt het mogelijk gemaakt om bijvoorbeeld een forum, of een training in elkaar te zetten.

Huddle zegt jou misschien nog niet erg veel, maar erg grote namen gingen je al voor. Denk hierbij aan de Dropship Academy 4.0 van Joshua Kaats, of de Crypto Masterclass van Patrick Suiker. Dat zijn enkele van de grote namen, die gebruik maken van de Huddle software, voor het ontwikkelen en verkopen van hun producten.

Doordat hun software altijd door wordt ontwikkeld en altijd up to date is, blijven mensen lid. Hier betalen ze bijvoorbeeld maandelijks, of jaarlijks voor, waardoor er een wederkerend inkomen wordt opgebouwd. De prijs van Huddle staat verder vast, dus het maakt niet uit hoeveel klanten jij hebt! Je betaalt dezelfde prijs.

De prijs staat vast, maar je hebt wel de keuze uit 3 verschillende pakketten, waarvan de prijs varieert. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt kiezen welk pakket het beste bij jouw wensen past. Wordt het pakket te klein na verloop van tijd? Dan kun je altijd gemakkelijk overstappen naar een ander pakket wat beter bij jouw situatie en wensen aansluit.

Voor Huddle geldt, 1 van de grootste voordelen van deze software is jet feit dat je gemakkelijk een online-marketingonderneming op kunt zetten, die in de loop der jaren alleen maar zal groeien. Wil jij producten verkopen, dan heb je bijvoorbeeld geen eigen voorraad nodig. Alles kan digitaal. Bied jij een product van hoge kwaliteit, dan kun je een hoge prijs hanteren en een mooie marge opbouwen voor jouw product.

Jij bepaalt jouw verkoopprijs en je bepaalt jouw omgeving eruit komt te zien. Wil je bijvoorbeeld een gedeelte gratis aanbieden, maar ook een bepaald gedeelte alleen toegankelijk maken voor betalende members bijvoorbeeld.

Je hebt de keuze om jouw producten en diensten bijvoorbeeld in een maandelijkse vorm aan te bieden. Ook dit kun je naar wens invullen en bijvoorbeeld een jaar-pakket aan te bieden om te profiteren van wederkerende inkomsten.

Wil je een cursus aanbieden, wil jij je eigen E-book maken om zo jouw doelgroep mee te nemen in jouw wereld en inkijk te geven in de kennis die jij bezit? Wil je je eigen E-learning omgeving in elkaar zetten om zo je eigen online-onderneming een goede start te geven? Huddle van IMU biedt dit en meer.

Om zelf op een goede manier kennis te maken met de software van Huddle, kun je gebruik maken van de gratis trials. Je kunt dan 14 dagen lang de software uitproberen of deze software ook voor jou een verschil kan maken. Bekijk en probeer alle tools zelf, 14 dagen gratis.

IMU Plus community

Als laatste gaan we het met je hebben over de IMU+ of IMU Plus trial. IMU staat dus voor Internet Marketing Unie en is uitgevonden, ontwikkeld en verder altijd bijgehouden door 2 mannen, Namelijk Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Ze zijn samen al meer dan 10 jaar bezig om de online-ondernemer te helpen op allerlei manieren, binnen de wereld van online marketing.

IMU+ is wederom een nieuw idee van de heren van IMU. Nog een manier om ondernemers te kunnen helpen in hun avontuur richting een winstgevende online-onderneming.

Misschien ben je al bekend met de website van IMU. Hier kon je voorheen allerlei soorten cursussen bijvoorbeeld afnemen. Naast het bundelpakket van de IMU, was het vrij lastig om het totaalplaatje in te kunnen vullen. Dit is tegenwoordig echter helemaal anders.

Waar je voorheen, apart de cursussen en andere E-learning tools kon aanschaffen via IMU-premium, is dit tegenwoordig nog beter ingericht. Tegenwoordig gaat IMU Premium door het leven als IMU+ en is voor de gelegenheid, is een heel nieuw jasje gestoken.

Het pakket van IMU is bijvoorbeeld nog uitgebreider geworden en biedt nu volledig gratis toegang tot de IMU premium tools en meer! Je hebt onbeperkt toegang tot de cursussen, maar je kunt ook profiteren van de live sessies.
Uiteraard bepaal jij zelf of je live wil deelnemen aan dergelijke sessies. Aangezien de ondernemer het al druk genoeg heeft, zijn de sessies van IMU+ ook altijd op een later tijdstip nog terug te kijken.

Je kunt IMU+ zien als een maandelijks programma om meer kennis op te doen, te leren van gelijkgestemden en de manier om een nieuwe samenwerking op poten te zetten.

Een actuele planning van de sessies op IMU+ zijn altijd gemakkelijk, vooraf te vinden.

Naast toegang tot de vele tools, cursussen, E-books en live sessies, krijg je via IMU+ ook standaard toegang tot alle events die IMU organiseert. Bij uitstek een manier om nog meer contacten op te doen en jouw persoonlijke netwerk uit te breiden!

Ben je op zoek naar manieren om jouw internet business te laten groeien, dan zijn deze events wederom een uitstekende manier om een passende samenwerking te vinden.

Via IMU+ kun je altijd profiteren van snel en persoonlijk contact en/of feedback van het team van IMU. Wat ook erg fijn is, is het feit dat er een ware community is opgebouwd in de loop der jaren. Deze community bestaat enkel en alleen uit mensen die (in grote lijnen) dezelfde visies hebben als jou.

Natuurlijk heeft iedereen zijn field of expertise, oftewel een branche of niche, waarin zij uitsteken of zichzelf van de rest kunnen onderscheiden. Alle mensen binnen de community van IMU+ hebben echter allemaal 1 ding gelijk; Namelijk het willen altijd willen groeien binnen hun specifieke branche.

De community van IMU+, alsmede de events die worden georganiseerd, lenen zich uitstekend voor een dagje netwerken, een zoektocht naar de perfecte samenwerking en een zeer goede manier om een samenwerking aan te gaan met gelijkgestemden.

Wil jij zelf ontdekken wat de IMU+ community voor jou en jouw online business kan betekenen? Maak dan vooral gebruik van de gratis trial van IMU+. Dit biedt jou de kans om persoonlijk kennis te maken met de community en de vele voordelen hiervan.

Mocht je na deze 14 dagen niet overtuigd zijn van de toegevoegde waarde, dan kun je natuurlijk altijd de keuze maken om niet in zee te gaan met IMU+.

Zelf direct de voordelen ontdekken?

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een professionele website maken?
* Krijg tot maar liefst 336 euro korting!