De voordelen van een Phoenixsite! Wij hebben ze al ontdekt!

De voordelen van een Phoenixsite! Wij hebben ze al ontdekt!

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik voor Phoenixsite heb gekozen! In het begin was ik absoluut terughoudend, vooral de prijs was voor mij een behoorlijke drempel. Ik ben dan ook van mening dat dit voor de meeste mensen het geval is, de software is nu eenmaal kostbaar. Toch is dit voor mij ook de reden geweest juist nieuwsgierig te worden naar de mogelijkheden en kansen van een Phoenixsite! De reden dat ik mij heb aangemeld voor de trial van 14 dagen. Met de gedachten dat het niets koste en 14 dagen genoeg tijd is om het systeem te ontdekken.

Na het aanmelden kreeg ik direct toegang en kon mijn ontdekkingsreis beginnen. Nog geen enkele uren later stond er al een solide basis van mijn website zoals deze nu is. Alles heen toegankelijk en zonder gedoe bouwen aan de hand van kant-en-klaar sjablonen, losse elementen en zelfs volledige paginasjablonen.

Eigenlijk was is stomverbaasd hoe eenvoudig het maken van een bijzonder complete website met Phoenixsite is. Zeker wanneer ik vergelijk hoe dit met een losse WordPress installatie verloopt. Je hebt voor vrijwel elke functionaliteit heb je doorgaans een nieuwe plugin nodig. Waarvan er veel betaald zijn (wanneer je geen beperkingen wilt).

Een compleet systeem dus met alles dat je nodig hebt voor een winstgevende website. Want die maak je zelf in een aantal klikken. Daar moest ik dus bekennen dat Phoenixsite geen twijfel meer verdiend maar een andere manier van kijken en nadenken wat het je zal opleveren.

 • Geen gedoe meer met het installeren en gebruiken van Plugins.
 • Altijd een up-to-date website beheersysteem met servicedesk.
 • In enkele klikken maak je de meest uiteenlopende pagina’s aan.
 • Er is geen programmeerkennis meer nodig om een site te bouwen.
 • Volop items om de conversie van je website flink te verhogen.
 • Alle elementen zijn uitvoerig getest door marketing specialisten.

Zijn dit al genoeg voordelen om de ervaring van Phoenix leren kennen? Kies dan direct voor de Gratis Trial van 14 dagen. Maar liefst 97% van alle klanten blijft!!! Durf jij het ook aan om je eigen Phoenixsite te ervaren?

Kies ook voor Phoenixsite

Maak een winstgevende website.

Wat mag je van een Phoenixsite verwachten?

Wanneer je het systeem voor de eerste keer start begrijp je eigenlijk direct wat je moet doen. Dat is dus van grote waarde voor iedereen die geen programmeerkennis heeft of niet op moeilijk gedoe zit te wachten. Kom je er toch niet uit? Dan heb je direct toegang tot de chat in het beheerscherm. Als je vragen hebt krijg je daar doorgaans binnen 60 minuten een antwoord en helpen ze je verder tot het ook echt opgelost is. Dat vind ik een waardevolle toevoeging! Wat ook in mijn lijn met verwachtingen ligt bij een dergelijk systeem.

Daarnaast worden er voortdurend nieuwe updates en toevoegingen aan het systeem gedaan. Het is dus voortdurend in ontwikkeling en geoptimaliseerd voor de huidige vereisten om goed vindbaar te zijn bij zoekmachines als Google.

Voor de kosten de je betaald vind ik dit ook echt wel in lijn met wat je mag verwachten. Maar het is lang niet binnen elk bedrijf dat soortgelijke dienstverlening biedt vanzelfsprekend. Daarom is het echt iets dat ik vooraf aan je wil vermelden. Dat goede ondersteuning en beschikbaarheid hiervan beschikbaar is.

Wist je trouwens dat een deel van de functionaliteiten die je kunt vinden door een wishlist tot stand zijn gekomen. Je hebt dan ook voortdurend de mogelijkheid om nieuwe functies aan te geven. Hoe meer stemmen je idee krijgt hoe groter de kans dat het bij een volgende update in Phoenixsite te vinden is. Maar dan moet het natuurlijk wel een meerwaarde voor een grotere groep gebruikers van het systeem zijn. Ook dat is een Phoenixsite! 

Bijzonder complete software

Maak een winstgevende website.

Met Phoenixsite scoren in google!

Met Phoenixsite haal je een website systeem in huis waarbij zoekmachine optimalisatie een van de hoogste prioriteiten heeft. Een groot deel van de Phoenixsite gebruikers haalt de meeste bezoekers dan ook vanuit Google. Dit aan de hand van zogenaamd gratis verkeer. In sommige gevallen tot wel duizenden bezoekers per maand. Reden genoeg dat je wilt vertrouwen op een systeem wat gemaakt is voor vindbaarheid.

Een ander punt is dat je niet met zoekmachine optimalisatie bezig wilt zijn. Je wilt er gewoon vanuit kunnen gaan dat het goed geregeld is. Buiten het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor content natuurlijk. Vanuit mijn ervaring met Phoenixsite kan ik je echt vertellen en garanderen dat het met de zoekmachine vriendelijkheid goed zit.

Achter het systeem zitten dan ook echte SEO specialisten met alle nodige kennis van SEO en over wat er nodig is om het nog verder te verbeteren! Je kunt er dus echt vanuit de Phoenixsite SEO is en jij je er niet meer druk om hoeft te maken. Er is dan ook nagedacht over een groot aantal belangrijke zaken die van invloed zijn op je SEO!

 • Een schone website code voor meer snelheid
 • Geoptimaliseerde website afbeeldingen
 • Een compleet content kanon beschikbaar
 • Zelf metatags invoeren bij blogs en pagina’s
 • Aanwezigheid van Rich snippeds in elementen
 • Hosting met SSL in de hoogste kwaliteit
 • Mobiel gerelateerde SEO technieken

En laat ik eerlijk zijn dat dit absoluut nog niet alles is wat er om je SEO te verbeteren geoptimaliseerd is op je Phoenixsite. Er is namelijk heel veel dat er achter de schermen gebeurd. Wat dacht je van AMP pagina’s en de nieuwste standaarden voor bestanden als Webp afbeeldingen. Dezelfde kwaliteit als je gewend bent maar tot wel 90% kleiner van formaat.

Scoren in Google

Maak een winstgevende website.

Phoenixsite landingspagina’s maken!

Het maken van een landingspagina is eigenlijk niet heel lastig. Maar er een maken die ook nog eens goed converteert is andere koek. Daar moet je inzicht in hebben en oog voor detail. Gelukkig maak je met phoenixsite landingspagina’s in een handomdraai. Met een van de vele kant-en-klare pagina’s of elementen die je kunt kiezen. Alleen dat is al van grote waarde om beter en gerichter te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Zo voeg je in een handomdraai video’s toe, crop je afbeeldingen of geef je deze schaduw en kun je bepaalde woorden uitlichten met een marker effect of cirkel om de woorden die er toe doen.

Er is binnen Phoenixsite veel mogelijk als het om landingspagina’s gaat. Daar hoef je overigens geen hogere wiskunde voor gevolgd te hebben. Je maakt al een pagina in enkele klikken en pas eenvoudig en snel de teksten en elementen aan met eigen informatie.

Er zijn ook een 2-tal gratis ebooks die absoluut de moeite waard zijn om te downloaden. Zodat je echt alles uit je Phoenixwebsite kunt halen. 

Landingspagina’s maken

Maak een winstgevende website.

Phoenixsite en conversie gaan absoluut samen!

Met Phoenixsite heb je echt een conversie machine in huis. Je gebruikt in enkele klikken een van de vele conversie technieken binnen je website. Van een pop-up, magnet of vele andere manieren. Om meer attentiewaarde te geven! Want daar ga je uiteindelijk meer door verkopen, meer mensen door bereiken of aanmeldingen krijgen. Deze elementen worden binnen Phoenixsite Attention Grabbers genoemd.

Door de bewegende effecten van deze grabbers heb je direct attentie en is de kans dat een bezoeker klikt maar liefst 17% hoger dan bij andere systemen. Zo zijn er voorbeelden van websites die door deze manier van content tonen ineens een enorme toeloop aanmeldingen hebben. Zeker wanneer je ook met enormail of ander systeem werkt kun je deze naadloos integreren en gebruiken. Zo maak je heel snel je mailinglijst compleet en bereik je echt meer.

Heb je te maken met een komende actie of product lancering? Dan is het absoluut leuk om te weten dat je ook daarvoor verschillende countdown elementen voor kunt toevoegen. Deze kun je op een vaste datum baseren maar ook aftellen vanaf dat de bezoeker op je website terecht komt. Daarna is het ook echt niet meer mogelijk om van de actie gebruik te maken bijvoorbeeld.

Je bent dus heel marketing gericht bezig met je website. Dit kun je direct toepassen maar je kan het ook op een later moment doen wanneer je website verder is en er tijd voor groei is. De keuze is aan jou!

Kies je net als mij voor een Phoenixsite? Dan lijkt dat misschien ook een behoorlijke investering die maandelijks of jaarlijks terugkomt. Ik wil je graag laten zien dat dit niet het geval is! De kosten zul je er dan ook uithalen door de mogelijkheden en groei die je bij goede inzet zal ervaren. Want je moet de website uiteindelijk wel zelf maken. 

Laten we nog even de belangrijkste voordelen op rij zetten! Omdat je meer dan een standaard systeem in huis haalt maar een echte marketing machine!

 • Builder voor effectieve landingspagina’s & funnels 
 • 70+ conversie geoptimaliseerde templates 
 • Koppelingen met e-mail marketing providers 
 • Pop-ups, aftellers en unieke conversietriggers 
 • Productlanceringen module 
 • Phoenix SEO tools inclusief blogmodule 
 • Smart content (automatische interne links) 
 • Content kanon (kennisbanken) 
 • Razendsnel op mobiel met AMP 
 • Inclusief 5 licenties: maak 5 websites!

Het zal je dan ook niets verbazen als ik je aanraad om echt de ervaring op te zoeken van het systeem en de elementen of opbouw te ontdekken. Maar liefst 97% van klanten die via de link hieronder hebben gekozen voor de Phoenixsite Trial kozen ervoor om na deze periode door te gaan! Durf jij de proefperiode ook aan?

Verhoog je conversie!

Maak een winstgevende website.

Probeer Phoenixsite 14 Dagen Gratis!

Kies er vandaag nog voor om met de Phoenix Trial te starten. Het is 100% gratis en vrijblijvend! Je kunt tijdens de trial echt alles helemaal ontdekken en proberen. Waarvoor je 14 dagen de tijd hebt! Laat je ook overtuigen zonder verplichtingen of kosten voor je weet of het bij je past! Maar liefst 97% van de klanten is tevreden met de proefperiode!

Probeer Phoenixsite GRATIS!

Maak een winstgevende website.

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

5 reacties

 1. Goede informatie en ik sluit me er helemaal bij aan. Een phoenixsite is bijzonder volledig en in enkele klikken zet je al een complete omgeving neer. Ik ben zelf in het begin door het IMU Team geholpen met mijn domeinnaam koppelen en verder wat kleine dingen gehad. Doorgaans reageren ze binnen een uur (vaak veel sneller).

  In vergelijking met mijn vorige WordPress website wordt ik nu beter gevonden en het is opmerkelijk dat pagina’s sneller geïndexeerd worden. Nu weet ik niet of dit aan Phoenixsite ligt maar het is in ieder geval een fijne bijkomstigheid. Ik zou een Trial dan ook echt aanraden als je het wil ontdekken. Het complete systeem is bijna niet te omschrijven in een review!

 2. Goed artikel! Ik denk zelf dat er meer voordelen te vinden zijn. Maar je hebt zeker de belangrijkste voordelen op rij gezet. Leuk om te weten is dat jij bij het ultimate pakket maar liefst 5 websites kunt maken! Zo heb ik om de kosten terug te verdienen 4 affiliate websites draaien waar ik zo nu en dan een blog op zet. Tot nu toe kan ik daarmee mijn kosten dekken!

  Leuk artikel om te lezen en ik raad iedereen dan ook aan om de trial te proberen!

 3. Ik heb bewust voor Phoenixsite premium gekozen! Tot nu toe heel tevreden. Misschien als ik wat verder ben dat ik ook voor de ultimate kiest! Maar deze is voor nu nog even te kostbaar. Ik raad de software absoluut aan en ben zelf ook begonnen met de trial.

 4. Ik heb zelf inmiddels mijn tweede pakket afgesloten voor mijn affiliatie marketing websites. Met het systeem kan ik ze veilig en gemakkelijk laten beheren door degene die mijn content schrijven. Makkelijk systeem, kostbaar? Voor beginners absoluut maar het biedt ook kansen en mogelijkheden om op een goede manier online te gaan.

 5. Voor mij is de gemakkelijke koppeling met enormail een absoluut pluspunt. Je maakt in een handomdraai opt-in formuleren en zet deze op je website aan de hand van blokken, popups en vele andere waardevolle elementen. Ik mis dat een beetje in het bovenstaande verhaal en denk dat juist dit voor veel mensen belangrijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een professionele website maken?
* Krijg tot maar liefst 336 euro korting!
%d bloggers liken dit: