De lange weg naar een passief inkomen verkorten?
11 juni 2021 
2 min. leestijd

De lange weg naar een passief inkomen verkorten?

Als je eenmaal een passief inkomen aan het verdienen bent is de tijd die je zonder verdiensten hebt doorgebracht vaak snel vergeten. Maar het gaf mij wel stof tot nadenken. Want kun je de tijd tussen niets en een passief inkomen verdienen verkorten? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Wil je het zonder uitgaven doen? Dan is er geen snellere manier dan zorgen voor consistente publicatie. Is er wel budget beschikbaar? Kies dan om sneller te verdienen dankzij advertenties. 

Maar als we even met beide benen op de grond blijven staan is het werken aan een solide basis natuurlijk de meest voordelige, snelle en optimale weg naar succes. Je kunt je vast en zeker ook voorstellen wat het betekent als je adverteert en daarmee zou stoppen. Dan vervallen al die bezoeken aan je website. Wat met goede optimalisatie en focus op natuurlijke groei niet het geval is. 

De weg naar een passief inkomen kun je vrijwel niet verkorten. Zeker niet Als je niet kunt investeren in advertenties en promotie. Ik vertel je er meer over in dit artikel. 

Is een passief inkomen verdienen geluk hebben? 

In het begin zal geld verdienen op internet zeker als geluk hebben voelen. Het is nu eenmaal een proces. Sommige websites behalen binnen enkele weken al en passief inkomen. Waar anderen er ruim een jaar voor nodig hebben. Het is iets dat gewoon tijd nodig heeft. Waarbij het ondanks geen inkomen hebben belangrijk is dat jij je voortdurend zal blijven inzetten.

Hoe meer hoogwaardige content je op een website plaatst hoe meer je er uiteindelijk mee kunt verdienen. Zo is het nu eenmaal. Maar ook hoe sneller je website vindbaar is.

Nu je weet dat het lang kan duren is het daarbij heel belangrijk dat je ook een reden nodig hebt om ermee te starten. Een goede reden zorgt er namelijk voor dat je erover nagedacht hebt. Je kunt als reden geld verdienen hebben. Maar wanneer dit je enige uitgangspunt is zou ik er nog even goed over nadenken. 

Waarom jij moet starten met affiliate marketing? 

De reden dat jij wilt starten met affiliate marketing is belangrijk. Zoals al verteld bepaald het voor een groot deel de mate waarin je website zal slagen. Daar moet je dus goed over nadenken. Affiliate marketing is nu eenmaal niet iets waarmee je binnen een maand honderden euro's zal verdienen. 

  • Affiliate marketing is geen manier om snel geld te verdienen.
  • Over affiliate marketing moet je echt goed nagedacht hebben.
  • Het toepassen van affiliate marketing kost je heel veel tijd.

Er zijn dus serieuze zaken waarmee je rekening moet houden. Maar daar zul je met de nodige doorzettingsvermogen weinig moeite mee hebben. Zorg er gewoon voor dat de intentie die je hebt om met affiliate marketing te starten alles te maken heeft met goede informatie de wereld in helpen.

Over de schrijver
Aan woorden geen gebrek, nooit gehad ook! Vreemd, welnee ik schrijf al jaren teksten. Elke dag opnieuw en met voorkeur voor online. Dat kan zomaar jouw website of blog zijn. Waar ik mij inzet om je zoekresultaten te verbeteren. Het is toch waar het uiteindelijk om gaat als je een website hebt. Vindbaar zijn om bezoekers te overtuigen klant te worden.
Ik werk niet voor niets met ijzersterke applicaties & tools als Phoenix, MailBlue en de Marketing Tornado van IMU. Omdat ook ik de stap wilde maken naar meer succes en een groter bereik. Zou jij ook moeten doen als je het mij vraagt. Elke ondernemer, freelancer of blogger zou dit moeten doen als je het mij vraagt of in ieder geval de GRATIS Trials eens moeten aangaan. Zo kun je zonder verplichtingen kennismaken. Zo ben ik ook begonnen waarna het voor mij een blijvertje was.
Goed verhaal hoor ik je denken! Dat is het absoluut. Wil jij ook een vliegende start? Neem eens contact met ons of neem een kijkje bij onze Flex Start oplossingen. Spreek ik je snel?
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down