Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Betaalpagina met upsell nodig? Dan past Plug&Pay bij jou!

Betaalpagina met upsell nodig? Dan past Plug&Pay bij jou!

Ben je toe aan een vernieuwd en doeltreffende betaalpagina? Dan moet je zeker eens een bezoek aan Plug&Pay brengen, als je de makers ervan moet geloven tenminste. Maar is dit daadwerkelijk het geval of zijn goedkopere alternatieven als PayPro betaalpagina ook de moeite waard!

Als eerste wil ik absoluut gezegd hebben dat nieuwe software en beloftes mij altijd nieuwsgierig maken. Zo was dit dus ook het geval toen ik een advertentie van Plug&Pay voorbij zag komen in mijn mailbox. Dat was dan ook de eerste reden om er eens grondig over te schrijven. Want wil je aan de slag en kunnen verdienen met je website heb je een doeltreffende betaalpagina nodig. Ik ben het daarin absoluut eens met wat ze omschrijven over dit systeem. Daarom heb ik gelet of beloftes waargemaakt kunnen worden. 

De eerste belofte is de snelheid waarmee je betaalpagina’s kunt maken. Wil je snel aan de slag en geld verdienen door nog meer te verkopen? En dat alles gewoon via je eigen website met een eigen product? Dan is het zeker de moeite waard even wat verder te kijken. Je kunt Plug&Pay namelijk gewoon op je bstaande website draaien. Maar anders dan verwacht is het geen shop systeem. Je hebt dus echt alleen de betaalpagina in handen met alles dat je betreft marketing nodig hebt. 

Betaalpagina met upsell

Geen gedoe maar omzet & succes!

Plug&Pay! Een eenvoudige betaaloplossing met de beste mogelijkheden om meer omzet te krijgen!

Omdat de oplossingen die Plug&Pay bieden relatief eenvoudig zijn is het heel makkelijk om mee om te gaan. Ik zou ook niet anders verwachten van de software die IMU op dit moment aanbiedt en daarover heb ik eveneens al eens eerder geschreven. De betaalsoftware past dus helemaal in lijn met de verwachtingen die ik van dit bedrijf heb.   

Je kunt Plug&Pay het beste omschrijven als een simpele software, die tot in de laatste details getest is op conversie en marketing. Je kunt deze, ook zonder een webshop, aan jouw website koppelen. Wanneer je bijvoorbeeld met een enkel los artikel werkt of digitale downloads. 

Of jij nu eindelijk de stap wil maken, om geld te verdienen met een hobby, of misschien wil je meer inkomsten opbouwen met een reeds bestaande website en/of webshop? Je kunt op een gemakkelijke manier kassakoopjes toevoegen, binnen een duidelijke, nette en overzichtelijke betaalpagina. Dit allemaal via kant- en klare templates, die allemaal herhaaldelijk getest zijn.

Verhoog direct je omzet met Plug&Pay aan de hand van doeltreffende upsells!

Verhoog jouw omzet binnen een paar simpele stappen, met de gebruiksvriendelijke software van Plug&Pay. Voeg kassakoopjes toe, die niet te mis te lopen zijn, maar denk ook aan ‘1-click-upsell’.

Wil jij diensten verkopen, in plaats van producten? Wil je abonnementen beschikbaar maken binnen jouw website? Plug&Pay heeft het allemaal en is dankzij het simpele concept, geschikt voor iedereen. Ook als je geen kennis hebt van de technische kant van het geheel.

Als je nog niet bekend bent met de software van Plug&Pay, of de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Of weet je nog niet wat Plug&Pay voor jou en je bedrijf kan betekenen? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen. We vertellen je het een en ander over Plug&Pay en geven je een kans om deze software zelf, gratis uit te proberen.

Verhoog direct je omzet!

Geen gedoe maar omzet & succes!

Verkoop direct meer met de Plug&pay software! De oplossing voor iedere ondernemer!

Inmiddels is het voor mij duidelijk dat online verkopen veel verder gaat dan betaalopties op je website aanbieden. Tot het laatste moment is de klant kritisch! Elke vorm van twijfel is dan ook van invloed op wel of niet verkopen. Daarom is het goed dat daar binnen Plug&Pay heel veel aandacht voor is. 

Het online verkopen, gaat middels een betaalpagina. Als ondernemer wil je, logischerwijs, dat jouw betaalpagina gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, simpel en ook nog eens veilig is, voor alle klanten die op jouw website langskomen en iets aankopen. Als je zelf geen verstand hebt van de technische zaken die gepaard gaan met een betaalpagina, zoals widgets en codes en dergelijke, dan is Plug&Pay wellicht het antwoord op jouw vraag. 

Plug&Pay is zelfs zo simpel als een paar klikjes op de muis en een paar minuten geduld, voordat je jouw account hebt voltooid en kunt gebruiken. Een eenvoudige betaalpagina weliswaar maar wel een die direct doeltreffend is, soepel loopt en waar alle elementen die ook maar enige vorm van twijfel oplevert is weggenomen.

Vanaf het moment dat je jouw account hebt aangemaakt en voltooid, kun je beginnen met het verhogen van je omzet. Verkoop direct meer via jouw website, door bijvoorbeeld het toevoegen van kassakoopjes. Genereer inkomsten die maandelijks of zelfs wekelijks terugkomen, middels het aanbieden en verkopen van abonnementen. Je hoeft hiervoor geen grote vis te zijn, in de vijver van ondernemers. Jij bepaalt zelf hoe groot je het maakt en dus ook, hoe klein je het wil houden. Wil je het klein houden en slechts een paar producten aanbieden, of zelfs een type abonnement op kleine schaal? Ook dan kun je terecht bij Plug&Pay.

Vele mensen zijn je voorgegaan en hebben hun positieve verhalen gedeeld op het internet. Natuurlijk kun je ook zelf je nodige huiswerk doen, of een van de video’s bekijken op YouTube, die je precies uitleggen hoe Plug&Pay werkt. Ook jij kunt vandaag nog beginnen met het verhogen van je omzet via Plug&Pay. 

Verkopen, verkopen & verkopen

Geen gedoe maar omzet & succes!

Geen gedoe meer maar de perfecte checkout?

Heb je zelf geen technische kennis, maar wil je wel online geld kunnen verdienen? Je hebt hier een betaalpagina voor nodig. Bij Plug&Pay kun je ook zonder deze technische kennis, binnen een paar minuten al beginnen met het verkopen van producten.

Je hebt hierbij geen lange wachttijden of ingewikkelde processen die je moet doorlopen. Je hebt geen gedoe met widgets, plugins, codes of zelfs een webshop. Je leest het goed, je hebt niet eens een echte webshop nodig. Wat voor website je ook hebt, je kunt dit allemaal gemakkelijk zelf doen, zonder dat hier een technicus of webbouwer aan te pas hoeft te komen. Mocht je er zelf toch niet helemaal uitkomen? Dan kun je altijd terecht bij het supportteam van Plug&Pay.

Het gemak van Plug&Pay is natuurlijk gelijk een van de grootste voordelen van de software. Er zitten echter nog veel meer voordelen verbonden aan de software van Plug&Pay. Zo kun je altijd gebruik maken van templates die altijd tot in het laatste detail zijn getest, voordat jij er gebruik van kunt maken. Ben je al bekend met online verkopen, affiliate marketing en dergelijke? Dan zul je vast blij worden van het feit dat je je Plug&Pay account, gemakkelijk kunt koppelen aan je eventuele bestaande Mollie account.

De perfecte check-out

Geen gedoe maar omzet & succes!

Binnen 5 minuten heb jij je betaalpagina live staan!

Wil jij ook je eigen betaalpagina binnen je website, meer omzet creëren en een groei maken met jouw bedrijf? Of misschien wil jij van je hobby wel je bedrijf maken? Om een bedrijf te hebben, heb je natuurlijk omzet nodig. Omzet maak je door te verkopen, en om te verkopen, heb je een betaalpagina nodig, zodat de klanten op een overzichtelijke, maar ook veilige pagina, hun betaling kunnen voldoen.

Hoe makkelijk het ook klinkt, om geld aan te nemen van je klanten, was dit voorheen zeker niet zomaar het geval. Je had er op zijn minst wat technisch verstand voor nodig, of gewoon veel geld zodat je het iemand anders kunt laten doen. Plug&Pay maakt een betaalpagina mogelijk voor iedereen, tegen een betaalbare prijs.

Binnen 5 minuten, kun jij je eigen betaalpagina live hebben. Zonder wachttijd, of een lastig proces die hieraan voorafgaat. Hierbij maakt het niet uit of het een webshop is, waarin je spullen wil verkopen, je eigen producten wil verkopen, abonnementen aan wil bieden of gewoon meer omzet wil draaien door middel van bijvoorbeeld kassakoopjes. Bij Plug&Pay ben je aan het juiste adres.

Binnen 5 minuten online

Geen gedoe maar omzet & succes!

Alles binnen de Plug&Pay betaalomgeving is gemaakt voor gemak en snelheid!

Het gehele proces is simpel en kost je slechts een paar minuten en muisklikjes. Hierna heb je gelijk toegang tot de vele voordelen van Plug&Pay. Denk aan facturen, betaalherinneringen, je abonnementen beheren en ook affiliate systemen. Je kunt je Plug&Pay account, koppelen aan je Mollie account om zo verschillende betaalmogelijkheden aan te bieden, waaronder; iDeal en Bancontact.

Wat echt opvallend is aan de software blijft toch wel dat je daadwerkelijk meer orders kunt verwachten als je voor Plug&Pay kiest. Dit komt door de manier van informatie, plaatsingen van elementen en opzet van het betaalproces. Zo kun je best stellen dat je heel beperkt wordt in het aanbrengen van grote veranderingen om het model in goede staat te houden. Het is immers allemaal getest, tot aan het design! 

Gemaakt voor snelheid

Geen gedoe maar omzet & succes!

Ervaar de mogelijkheden van Plug&Pay zelf.

Nu ben ik iemand wil ervaren wat een systeem is en of het aansluit op de behoefte die je als klant kunt hebben. Ik ga er dan ook een beetje vanuit dat de gemiddelde ondernemer niet veel tijd kwijt wil zijn aan het maken van een betaalpagina, de pagina moet doen waarvoor deze gemaakt is en waar je de klant het gevoel van begrip wil geven. Dat heb ik na mijn gratis trial allemaal gevonden. 

Ondanks dat deze kans redelijk klein is, kan het zijn dat je nu voor het eerst hoort over Plug&Pay en nog een beetje sceptisch ben. In het geval dat je nog niet bekend bent met, of nooit hebt gehoord over Plug&Pay, dan hopen we dat je bij deze iets wijzer bent geworden over de software van Plug&Pay en de vele voordelen die hierbij horen. 

Zo hebben we de algemenere informatie besproken, maar je hebt ook een kijkje gekregen in de voordelen die jij uit jouw Plug&Pay account zou kunnen halen. De voordelen stoppen hier echter nog niet. Wij konden ze helaas niet allemaal met je doornemen, maar er is genoeg informatie te vinden op het internet over Plug&Pay. Bovendien zijn er ook verschillende YouTube filmpjes die je een kijkje geven in de wereld van Plug&Pay. 

Probeer 14 dagen GRATIS

Geen gedoe maar omzet & succes!

Probeer Plug en pay gewoon 14 dagen helemaal gratis! Ontdek zelf het gemak en voordeel!

Om je te overtuigen van de betaalpagina, gemakken en alle voordelen wil ik je absoluut aanraden om de trial te kezen. Daarmee kun je een kijkje binnen de software nemen en ben je to niets verplicht. Als je ondanks alle voordelen nog niet overtuigd bent, of wil je het gewoon even uitproberen voordat je er echt voor wil gaan? Je hebt nu de mogelijkheid om de software van Plug&Pay, 14 dagen geheel gratis te proberen!

Je kunt echt een kijkje nemen binnen het complete systeem, de templates bekijken en eventueel uitproberen om erachter wat het beste bij jou en je bedrijf past. Is de periode van 14 dagen voorbij, dan maak je zelf de keuze of je wil blijven, of liever een andere kant opgaat. Er zijn 3 verschillende type accounts waar je uit kunt kiezen. Zo laat je het plan dat je gekozen hebt zorgeloos meegroeien in de behoefte aan functionaliteiten en transacties. 

Geniet van gemak en succes

Geen gedoe maar omzet & succes!

Probeer Plug&Pay 14 Dagen Gratis! Wij zijn overtuigd dat je er tevreden over zal zijn!

Kies er vandaag nog voor om met de Plug&Pay Trial te starten. Het is 100% gratis en vrijblijvend! Je kunt tijdens de trial echt alles helemaal ontdekken en proberen. Waarvoor je 14 dagen de tijd hebt! Laat je ook overtuigen zonder verplichtingen of kosten voor je weet of het bij je past! Maar liefst 97% van de klanten is tevreden met de proefperiode!

Overtuig jezelf met de gratis trial

Geen gedoe maar omzet & succes!

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Eén reactie

  1. ik ben sinds vorige week overgestapt naar Plug&Pay. De eerste betaalpagina’s verlopen nu via dit nieuwe systeem. Tot nu nog geen nadelen kunnen vinden. Wel zijn de hoeveelheid instellingen even wennen als je meer mogelijkheden wil. Maar een basis betaalpagina is in enkele klikken en binnen 5 minuten gemaakt. Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: