De beste betaalpagina maken? Kies net als ons voor Plug&Pay!

Je hebt ook gehoord van Plug&Pay en je wil weten of dit ook iets voor jou is. Je bent aan het juiste adres! Het kan zijn dat je net bekend begint te worden met Plug&Pay en dat je nog een beetje twijfelt of dit iets voor jou en je bedrijf is. Ervaringen lezen van mensen die het zelf gebruiken, kunnen erg handig en behulpvol zijn.

Wij gebruiken zelf het systeem van Plug&Pay en willen je dan ook graag onze mening geven.
 We beginnen bij het begin, want wat is Plug&Pay nu eigenlijk?

Plug&Pay is een handig en simpele software, bedoeld om betaalpagina’s te maken. Een goed werkende betaalpagina is essentieel als jij diensten of producten online verkoopt. Je wil niet dat iemand afhaakt, zonder dat de sale voltooid is.

Binnen een paar minuten kun je mooie betaalpagina’s maken, voorzien van allerlei soorten extra’s! Plug&Pay is de perfecte tool voor het maken van abonnementen en deze te verkopen, upsell processen, betaalpagina’s en termijnbetalingen.

Betaalpagina Plug&Pay

Het is goed om te weten dat plug&Pay enkel het check-out gedeelte regelt. Het is geen compleet webshopsysteem. Plug&Pay is geen betaalprovider. De betalingen verlopen via Mollie! Daar moet je wel rekening mee houden!

Plug&Pay heeft ontzettend veel opties en extra’s om de perfecte betaalpagina’s of abonnementen en dergelijke in elkaar te zetten.  Met een betaalpagina die goed in elkaar zit, voorzien van de nodige upsell mogelijkheden, maar tegelijkertijd overzichtelijk is, zul je zien dat je omzet binnen de kortste keren zal verhogen.

Plug&Pay betaalpagina software

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Plug&pay is gewoon lekker eenvoudig in gebruik!

Het systeem van Plug&Pay is (volgens ons) voornamelijk zo populair, omdat er geen moeilijke technische kant bij komt kijken. Het is leuk en prima om een goed idee te hebben om via het internet iets te verkopen of diensten en of abonnementen aan te bieden. 

Het is een tweede om een dergelijk goed idee ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Hier komt namelijk eigenlijk altijd wel een technische kant bij kijken, waar de meerderheid dan toch zal afhaken. Dankzij Plug&Pay hoef je niet meer af te haken.

Plug&Pay geeft je toegang tot kant en klare templates, die allemaal uitgebreid in de praktijk zijn getest. Aan de andere kant, is het voor de andere kant ook fijn als het simpel en overzichtelijk is. Een klant die op een betaalpagina veel te veel afleiding heeft, is eerder geneigd om de sale niet af te ronden, maar bijvoorbeeld op een andere link vanaf jouw betaalpagina te klikken.

Dat wil zeggen dat je inkomstem misloopt en een potentiële klant misschien bent kwijtgeraakt. Vooral Social Media kan erg afleidend zijn op een betaalpagina bijvoorbeeld. Plug&Pay speelt hier wat ons betreft, perfect op in door de betaalpagina’s zo overzichtelijk en simpel mogelijk te houden, met een fijne lay-out.

Het gevolg is dat de klant niet wordt afgeleid en dus sneller geneigd zal zijn om de sale ook daadwerkelijk af te ronden. Met de upsell mogelijkheden die Plug&Pay biedt, haal je nog meer uit je sale!

Plug&Pay is wat ons betreft dan ook een 100% gebruiksvriendelijk systeem, makkelijk om mee te werken voor de ondernemer, en simpel en overzichtelijk voor de klant.

Een kind kan het…

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Is Plug&Pay ook voor grote gebruikers?

De abonnementen die op de website te vinden zijn gaan tot maximaal 2500 transacties per maand, je bent echter niet beperkt in het aantal transacties. Heb je er meer dan het voorgaand genoemde aantal is het verstandig om even contact op te nemen. Er is altijd een maatwerk plan te bespreken en uit mijn ervaring wordt er altijd  naar goede oplossingen gezocht.

Plug&pay staat voor lage kosten en hoge opbrengsten?

Een dergelijk, ideaal systeem is natuurlijk (helaas) niet gratis. Wat ons betreft ook hier echter alleen maar lof. De kosten van Plug&Pay stellen niks voor bij de voordelen die je uit dit systeem kunt halen. Het is niet alleen het systeem waar je blij van wordt bijvoorbeeld, ook de kassakoopjes en de 1-click upsell mogelijkheden, maken het meer dan de moeite waard.

Als je ervoor kiest om Plug&Pay zelf ook te gaan gebruiken, zul je zien dat je de keuze hebt uit verschillende abonnementen.  Je kunt kiezen uit de zogenaamde Plug&Pay Lite, Plug&Pay Premium, en Plug&Pay Ultimate. Alle drie van deze abonnementen zijn voor de periode van een jaar. Je kunt wel zelf kiezen of je maandelijks of jaarlijks wil betalen.

De opties worden per abonnement uitgebreider, maar er nog een heel belangrijk verschil. Dit zit in het aantal transacties dat je maandelijks kunt uitvoeren via Plug&Pay. Bij Plug&Pay Lite is dit bijvoorbeeld 50 per maand, waar het bij Plug&Pay Premium op 500 transacties per maand ligt.

De meest uitgebreide optie is Plug&Pay Ultimate met maar liefst 2500 transacties per maand. Hiernaast is deze optie inclusies het affiliate systeem om zo meer uit je website te halen. Verder geniet je hier van alle opties die Plug&Pay Premium ook biedt zoals onbeperkt producten, onbeperkt check-outs, support, abonnementen en meer.

Je kiest zelf welk abonnement je wil gebruiken, maar mocht je bijvoorbeeld de Plug&Pay Lite versie gebruiken, dan wordt je account automatisch omgezet naar Premium bij meer dan 50 transacties. Hetzelfde geldt voor het Premium account, mocht je over de 500 transacties komen, dan word je automatisch overgezet naar de Ultimate variant.

Meer omzet & online succes!

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Na de gratis trial ben je vast en zeker overtuigd!

Zoals je hebt kunnen merken, zijn wij behoorlijk te spreken over Plug&Pay. Maar ook wij hebben natuurlijk van tevoren het nodige huiswerk gedaan en we vonden al snel dat eigenlijk iedereen positief te spreken was over Plug&Pay. Voornamelijk om het gemak, de gebruiksvriendelijkheid, maar zeker ook alle extra opties, die gewoon zorgen voor een enorme stijging in de omzet. Laten we eerlijk zijn, daar doen we het allemaal voor, toch?!

Afijn, Plug&Pay is popular en dit hoef je dus niet blindelings van ons aan te nemen. Wees welkom om je eigen huiswerk, apart van ons te doen en je zult zien dat de meningen weinig verdeeld zullen zijn. Het fijne aan Plug&Pay echter, is dat je ook gewoon eerst 2 weken gratis het systeem mag uitproberen, voordat je een abonnement aangaat van een jaar. Wel zo fijn, want in 2 weken heb je ruim de tijd om alle opties bij langs te lopen en eens te kijken of Plug&Pay voor jou en je website kan werken.

In de gratis Trial van 14 dagen, kun je het affiliate systeem natuurlijk niet uitproberen. Hier is veel meer tijd voor nodig. Van onze kant kunnen we je meegeven dat ook dit weer pluspunten scoort. Hoewel we persoonlijk nog niet zo lang bezig zijn met het affiliate systeem, hebben we al verschillende verkopers, die onze producten willen verkopen. Uiteindelijk willen wij dit ook met de klant delen. Dus dat de klant ook voor ons kan verkopen, en hier dan een commissie voor krijgt.

Gewoon gratis ontdekken

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Van betalingen tot abonnementen in een overzicht!

Met Plug&Pay kun je dus betaalpagina’s maken, maar je kunt ook zelf, simpel en snel check-out pagina’s en producten aanmaken. Wat ook prettig is, is dat je je eigen domeinnaam koppelt, aan jouw eigen check-out. Men ziet dan dus niet een adres van Plug&Pay, maar gewoon jouw eigen domeinnaam.

Lidmaatschap abonnementen

Wat de check-outs betreft kun je er ook voor kiezen om een template te gebruiken en deze zelf op te bouwen en aanpassen naar je eigen smaak en stijl.

Verder kun je met Plug&Pay ook abonnementen aanmaken zodat je maandelijks terugkerende inkomsten genereert. Deze kun je ook instellen per kwartaal of per jaar. De termijnen en termijnbetalingen stel je zelf in voor de klanten met de SEPA-koppeling in Mollie.

Voor een hogere conversie, plaats je sales triggers op je check-out pagina’s. Denk aan aftellers, garanties, reviews en dergelijke die ervoor dienen te zorgen om eventuele twijfel weg te nemen bij de klant.

Verhoog gemakkelijk je orderwaarde door staffelkorting, 1-click upsell, order bumps en kassakoopjes. Ook dit kun je zelf naar wens instellen.

Dit is slechts een greep uit de opties. Kijk vooral zelf rond in het systeem om te zien wat jij eruit kunt halen om jouw omzet te laten stijgen door middel van Plug&Pay. Mocht je ergens zelf niet uitkomen, dan kun je altijd rekenen op support.

Overzicht en gebruikersgemak

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Plug&Pay is geen webshop systeem!

Anders dan je misschien verwacht is Plug&Pay geen webwinkel software! Daar moet je het dus ook niet mee verwarren! De software richt zich vooral op het ontvangen en verwerken van betalingen voor losse producten en abonnementen.

Een beetje afhankelijk van de producten die je aan wil gaan bieden kun je een pakket kiezen die het beste bij je past. Maar ook als je een goedkoper pakket kiest is er niets aan de hand als je meer transacties dan het pakket biedt ontvangt. Je account wordt dan namelijk geüpgraded naar een hoger systeem! Zo kom je nooit zonder de mogelijkheid om betalingen te ontvangen   te zitten.

Let er dus goed op, ben je op zoek naar een betaalsysteem voor je webwinkel, kijk dan even verder naar andere mogelijkheden! De software Plug&Pay verricht namelijk alleen de betalingen waarbij je producten afzonderlijk nog een plek op je website zou moeten geven!

De ultieme checkout

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Daarom verkoop je meer met Plug&Pay!

De Plug&Pay software is gemaakt door echte marketing experts die goed naar het gedrag en de mogelijkheden van betaalsystemen hebben gekeken. Je kunt er dus vanuit gaan dat je de tools in handen hebt om daarvan te profiteren. Echter moet je daar wel zelf je draai aan geven. Gelukkig is alles makkelijk gemaakt en hoef je er niet echt over na te denken. Zo zijn de betaalpagina’s al in de juiste volgorde ingedeeld en hoef je alleen nog de juiste informatie en bedragen te geven.

Wat leuk is aan de software en voor vele ook een reden is om ervoor te kiezen is absoluut de upsell mogelijkheid waarover ik al eerder geschreven heb. Deze mogelijkheid maakt het namelijk makkelijk om klanten in enkele klikken een extra product of dienst te laten kiezen, zonder dat daar veel voor nodig is of opnieuw tal van gegevens ingevuld hoeven worden. Dat zijn dus snel verdiende euro’s!

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het systeem eenvoudig werkt, duidelijke informatie aan je klanten geeft en daardoor betalingen snel kan verwerken!

Geef je verkopen een boost!

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Kun je Plug&Pay overal integreren?

Met Plug&Pay kies je in eerste instantie voor een echte betaalpagina voor diensten en producten. Als je de betalingen wilt koppelen aan een extern product of dienst is het goed om hier ZAPIER voor te kiezen. Zo ben je verzekerd van een snelle verwerking en dat het allemaal gemakkelijk in te stellen is. Je kunt met Zappier bijvoorbeeld zorgen dat na betaling een aanmelding plaats zal vinden binnen een community of voor het ontvangen van een download. Er is niets ondenkbaar!

Het koppelen van de betaalsoftware met een extern product is dus bijzonder eenvoudig en met de handleiding die hierover te vinden is in enkele klikken gedaan! Let er echter wel op dat Zapier voor een beperkt aantal transacties per maand gratis is en je anders moet betalen voor de dienst. Hier heeft Plug&Pay natuurlijk geen invloed op.

Betaal overzicht plug&Pay

Is de Plug&Pay software wel echt betrouwbaar?

De software is ontwikkeld en eigendom van IMU, een bijzonder betrouwbare partij als het om hoge kwaliteit software gaat. Zo hebben ze ook de Phoenixsite en Huddle software ontwikkeld die eveneens bijzonder betrouwbaar zijn. Je hoeft dus niet te twijfelen of het wel de juiste keuze is die je maakt of dat er nog kleine lettertjes zijn waar je rekening mee moet houden. Je krijgt echt wat je ziet en als er toch problemen zijn lossen ze deze snel op! Want dat is uiteindelijk belangrijk voor hun om de beste service aan klanten te bieden.

Het is echter goed dat jij je afvraagt of plug&Pay wel betrouwbaar is. Het gaat toch om de gegevens van je klanten en voldoen van een transactie, soms zelfs van hoge waarde! Gelukkig zit het daar echt wel goed mee en ben je verzekerd van zowel gemak als plezier omdat je meer zal verkopen.

Een andere fijne bijkomstigheid is dat je alles via een dashboard kunt regelen en inzien. Je hebt dus altijd inzicht in hoe je ervoor staat en wat je verkocht hebt of kunt verwachten. Dat vind ik zelf dan namelijk wel belangrijk omdat je anders afhankelijk bent van derden.

Alle gegevens die door klanten worden verstuurd zijn SSL versleuteld met de beste SSL certificaten die er zijn, deze kunnen dus niet onderschept worden.

Betrouwbaar en veilige check-out

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Zou Flexteksten.nl de Plug&Pay software aanraden?

De vraag moet niet zijn of wij de software zullen aanraden! Dat doen wij namelijk ook! Anders hadden wij nooit met zoveel passie en positief over het onderwerp kunnen schrijven. Maar de vraag is natuurlijk wel of het ook aansluit op de gedachten en het doel dat je hebt. Je krijgt namelijk met een relatief nieuw soort software te maken dat je voorziet in soms vergaande betaalmogelijkheden waardoor je meer kunt verdienen maar ook goed moet nadenken over de manier waarop je deze in wilt zetten. Ben jij er klaar voor?

Als de betaalsoftware van IMU aansluit op wat jij voor ogen hebt of je bent op zoek naar een systeem dat helemaal ingericht is om meer te verkopen sluit het aan op je wensen. Maar vergelijk het niet met de software van PayPro, dit gaat echt wel een stapje verder!

Je moet je ook realiseren dat abonnementen pas bij een hoger pakket mogelijk worden. Kies je deze software dus echt om je klanten een maandelijkse of jaarlijkse betaling te bieden? Dan is het goed om ook na te denken over welk pakket het beste bij je past.

Ik ben dan ook van mening dat je de kansen die dit systeem bieden gewoon moet aangrijpen om er echt van te kunnen profiteren! Denk er eens over na, je hebt 14 dagen de tijd zonder ook maar een verplichting!

Plug&Pay gratis ontdekken?

In een handomdraai de perfecte betaalpagna!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top