Tekstschrijver Utrecht

Copywriting in 30 dagen

In 30 dagen succes met teksten schrijven.

Product box

Veilig en betrouwbaar

Niet goed geld terug garantie
Product box

Aantrekkelijke prijs

Lage kosten, hoge verdiensten
Product box

Compleet programma

Alles dat je nodig hebt
Promotie afbeelding reviews

Kies voor de beste online copywriting cursus.

De Cursus Copywriting in 30 Dagen (PDF) is een bijzonder compacte cursus waarin je leert over de belangrijkste aspecten binnen copywriting. Waardoor je voor het schrijven van een goede kopie geen tekstschrijver of copywriter hoeft te zijn. Je krijgt alle handvatten die nodig zijn om te bereiken wat je voor ogen hebt en te verwoorden wat je belangrijk vind.

Wie heeft de copywriting in 30 dagen cursus gemaakt?

De cursus copywriting in 30 dagen is opgericht door niemand minder dan Edward Hendriks. Een echte copywriter in hart en nieren. Die precies weet wat echte teksten nodig hebben en hoe je op een eenvoudige manier je eerste grondslagen kunt neerzetten. De oprichter van deze cursus is dan ook een gerenommeerd copywriter en eigenaar van de website DoYouCopy.

Wat ga je bereiken met de online copywriting in 30 dagen cursus?

Met de Cursus Copywriting in 30 Dagen (PDF) leer je  de meest belangrijke kneepjes van schrijven voor een website, je blog of zakelijk. Een goede copy schrijven is immers niet gemakkelijk. Maar met dit eenvoudige boek ga je er wel veel gemakkelijker een succes van maken. Je kunt denken aan de manieren hoe je een tekst moet opmaken, wat er binnen een tekst moet staan of over het taalniveau van een tekst.

De copywriting in 30 dagen cursus gaat verder om jou te helpen.

Wat komt er niet aan bod. Wanneer je veel meer uit je webteksten wilt halen is deze cursus een echte aanrader. Waarschijnlijk heb je zelf ook wel in de gaten dat je teksten veel aantrekkelijker moeten worden zodat klanten niet snel je pagina wegklikken. Maar hoe ga je dat dan omzetten in wel succesvolle teksten.

Dit krijg je er allemaal gratis bij! Als je vandaag nog kiest voor deze training!

Je krijgt met de Cursus Copywriting in 30 Dagen (PDF) toegang tot waardevolle informatie en tips. Maar het is vooral doen om het gevoel te krijgen. Het is een cursus die je niet even tussen neus en lippen door doet. Tenminste niet als je er echt een succes van wil maken. Daarvoor is de cursus veel te uitgebreidt, je hebt er dus echt even tijd voor nodig. Zorg er dus voor dat je echt gemotiveerd bent als je deze cursus gaat volgen. Met half werk kom je er niet. Dat wil niet zeggen dat deze cursus een enorme uitdaging voor je gaat worden. De cursus is namelijk in simpele taal samengesteld en zorgt er voor dat je snel en gemakkelijk veel beter wordt in het schrijven van webteksten, blogs, etc.

Publicatie

Win en deel ervaringen en vragen om verder te komen in het actieve online forum.

Achter deze cursus zit een goede support. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig dankzij de heldere uitleg. Zit je toch met vragen? Dan hoef je niet te raden of wachten tot je erachter komt. Je kunt direct je vragen stellen aan de maker van deze geweldige cursus. Wat ik een goede toevoeging vindt. 

Is de cursus ook echt betrouwbaar?

Achter de cursus copwriting in 30 dagen gaat een grote naam schuil. Zo is de maker een ervaren en gedreven copywriter van Doyoucopy. De cursus wordt voortdurend doorontwikkeld en is bijzonder compleet. Door de grote naam achter deze cursus en de gedrevenheid tot kwaliteit is deze cursus bijzonder betrouwbaar. Aan alle facetten is binnen deze cursus gedacht, dat is natuurlijk een groot voordeel.

Copywriting in 30dagen

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als copywriter, waarin ik voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus heb gewerkt aan campagnes, blogartikelen, webteksten, jaarverslagen, interviews, advertentieteksten en veel meer.

Start vandaag nog met deze geweldige cursus.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down