Copywriting in 30 dagen cursus review

Copywriting in 30 dagen review

Geschatte leestijd: 20 Minuten.

Deze Copywriting in 30 dagen cursus geeft je inzicht in alle stappen die je moet nemen voor succesvolle copywriting. Je leert in 30 dagen hoe je de beste teksten kunt schrijven. Die passen bij het onderwerp en doel dat je hebt zodat je deze kunt behalen.

Als tekstschrijver is copywriting mijn core business. Maar dankzij de Copywriting in 30 dagen cursus kan jij het ook leren. Waarom je copywriting wilt leren? Heel simpel, een betrouwbare tekstschrijver vinden die elke dag de tijd heeft om tientallen berichten voor je kan schrijven is gewoon lastig. Laat heel eerlijk zijn dat het misschien zelfs onmogelijk is en je afhankelijk maakt. Daar wil jij vast niet op wachten! Daarom is zelf leren “binnen 30 dagen” wat copywriting is een uitstekende keuze die ik je absoluut wil aanraden. 

Met deze review over de Copywriting in 30 dagen cursus wil ik je er graag meer vertellen. Zodat jij echt kunt groeien en niet meer afhankelijk bent.

Wat is de cursus copywriting in 30 dagen in het kort?

Wat is de cursus copywriting in 30 dagen in het kort?

Je gaat de komende 30 dagen aan de slag om alles over copywriting te leren. Hoe schrijf je de beste teksten en waarop moet je letten bij het schrijven van onverbeterlijke teksten. Zo worden je teksten gedurende de komende 30 dagen steeds beter tot onverbeterlijk. Waarbij inzicht krijgen door aan de slag te gaan centraal staat.

Stappenplannen kopen? Nu met gratis ebook t.w.v. 47 euro!!!

De eerste reeks stappenplannen zijn te koop!

Nieuw blog schrijven, affiliate marketing of een landingspagina maken? Aan de slag gaan hoeft zeker niet lastig te zijn. Dat bewijs ik met mijn handboeken. Waarin je aan de hand van 5-stappen aan de slag kunt. Elk stappenplan is helder opgezet waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Al de stappenplannen zijn tijdelijk extra voordelig!

Nu met BONUS-ebook: je krijgt nu tijdelijk ook het 90+ pagina tellende ebook affiliate marketing bij je aankoop t.w.v. 47 euro!!! Waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de wondere wereld van een passief inkomen verdienen. Wacht niet te lang, deze aanbieding is slechts tijdelijk!

Stappenplan naar keuze kopen  *(inclusief gratis ebook affiliate marketing)

 

De waarde van goede teksten is bijzonder groot. Niet alleen om in de top 10 zoekresultaten van Google of Bing te komen. Maar ook om bezoekers te overtuigen van een product, dienst of onderwerp. Dat maakt goede content in het geheel onmisbaar op een gewaardeerde website.

Met de cursus copywriting in 30 dagen staat het schrijven van onverbeterlijke teksten centraal. Dat zorgt voor ontzettend veel tevredenheid bij bezoekers maar ook bij zoekmachines. Die door de jaren heen prima in staat zijn om gewaardeerde teksten te herkennen.

Ga jij aan de slag met de cursus copywriting in 30 dagen? Om een feestje van website teksten te gaan maken? Dan ga je beslist het verschil maken bij je bezoekers, klanten en zoekmachines. Met deze copywriting in 30 dagen review geef ik je hier meer antwoord op.

Wie is de kracht achter de cursus copywriting in 30 dagen?

Wie is de kracht achter de cursus copywriting in 30 dagen?

Je vraagt je vast af wie de kracht achter de cursus copywriting in 30 dagen is. Dat is niemand minder dan Eward Hendriks. Een bewezen internetondernemer en copywriter; de kracht achter het bedrijf Doyoucopy. Een bedrijf dat zich voortdurend inzet voor zeer hoogwaardige copywriting, schrijft voor hoogwaardige merken waaronder Samsung en vele andere bedrijven. 

Pssst, deze actie is echt ongekend leuk!!!

Daarom wil jij deze absoluut niet missen!

GRATIS AFFILIATE MARKETING EBOOK

Affiliate marketing e-book:Je loopt er misschien al een tijdje mee in je hoofd. Je wilt wat doen met affiliate marketing, een passief inkomen verdienen en je passie met mensen delen. Dan is het goed dat je dit boek over affiliate marketing voor beginners hebt gekocht. Ik heb naar aanleiding van mijn website en klanten waarvoor ik sinds jaar en dag schrijf mijn expertise uitgewerkt tot dit digitale boek.

Koop een stappenplan naar keuze!!!  * Slechts tijdelijk geldig

 

Dat maakt Eward Hendriks zeker niet de minste onder ons die kennis en ervaring met je wil delen door de cursus. Je kunt je afvragen tot hoeverre zijn ingrediënten te lezen vallen. Laat ik hier heel duidelijk over zijn, van zijn kracht achter het succes blijft niets geheim. Alles dat je nodig hebt om net zo goed in copywriting te worden als Eward is te lezen.

Op de website van zijn bedrijf Doyoucopy is te lezen wie Eward Hendriks is. Je maakt kennis met de kracht achter een van de beste copywriters van dit moment. Die weet hoe je op internet kunt scoren met de beste content.

Waarom zou je deze cursus moeten volgen?

Waarom zou je deze cursus moeten volgen?

Je kiest voor deze minicursus als je echt wil leren wat copywriting is. Wat niet te vergelijken is met een cursus die je volgens het NTI of de NHA volgt. Deze cursus is daadwerkelijk vanuit 20 jaar echte vakkennis opgesteld. Door niemand minder dan Eward Hendriks, copywriter in hart en nieren. Je ontdekt meer dan hoe je een tekst kunt schrijven. Je gaat namelijk aan de slag met de beste en juiste manieren om webteksten te schrijven.

Je leert hoe een goed converterende webtekst in elkaar steekt. Waarbij er geen ruimte is voor woord opvulling of onhandige termen die er op dat moment niet toe doen. Wat er in het boek te lezen valt gaat je ook echt wat opleveren.

Ik heb zelf een uurtje per dag (soms wat minder) aan deze cursus besteed. Maar je kan er werkelijk zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Je zult door oefeningen alleen maar beter worden. 

Als jij je schrijven naar een hoger niveau wilt tillen met minimale inspanningen is deze cursus een absolute aanrader. Ja, je moet uiteindelijk tijd maken voor het lezen en uitwerken. Maar dat gaat je op langere termijn heel veel opleveren waar je veel plezier van hebt. Als voorbeeld kun je misschien een oud artikel opnieuw schrijven; nadat je deze cursus hebt afgerond. Jij gaat merken dat je teksten veel meer inhoud krijgen.

Wat ga je met de cursus copywriting in 30 dagen bereiken?

Wat ga je met de cursus copywriting in 30 dagen bereiken?

Met de cursus copywriting in 30 dagen ga je aan de slag met de techniek achter copywriting. Dat is heel wat anders dan de gemiddelde schrijfcursus die je misschien wel eens voorbij heb zien komen. Zo ga je aan de slag met een andere invalshoek, gebruiken van emoties en vertellen. Maar er komen ook verschillende gangbare formules aan bod. Goed om te weten, beter om te snappen. Omdat deze informatie zomaar het verschil kan maken op je website.

  • Je leert schrijven vanuit voordelen dat een product of dienst hebt.
  • Je leert emoties op een juiste manier gebruiken binnen je teksten.
  • Je leert je verhaal vertellen in plaats van informeren over mogelijkheden.
  • Je leert het toepassen van verschillende doeltreffende formules.

Het delen van zijn vakkennis, technieken en manieren om een schrijfblokkade te voorkomen zijn zeer typerend voor Eward Hendriks. Hij wil met zijn schrijven laten zien dat iedereen in staat is de beste teksten te schrijven en doelen te behalen.

Het uiteindelijke doel van de cursus liegt er niet om. Je leert namelijk dat iedereen in staat is om de beste teksten te schrijven. Zelfs als het onderwerp soms wat lastiger te schrijven en verwoorden. 

Concreet ga jij betere teksten schrijven, benut je mogelijkheden en zie je veel meer kansen!

Voor wie is deze copywriting cursus opgezet?

Voor wie is deze copywriting cursus opgezet?

Je moet het leren van de beste is mij ooit verteld. Nu heb ikzelf al verschillende trainingen gevolgd bij Luuk Koelman; via zijn leeromgeving. Die ik eveneens kan aanraden! Maar ook deze cursus was weer een waardoor ik blij verrast ben. Omdat absolute vakmensen de tijd nemen om andere te helpen echt beter te worden. In dit geval in copywriting (schrijven voor het web). 

De cursus copywriting in 30 dagen is dan ook gericht op iedereen die interesse heeft in schrijven voor het web. Of je nu een blogger, website beheerder, affiliate of toekomstig schrijver bent. Ik ben dan ook bijzonder enthousiast geworden over de inhoud die volledig is en de spijker op de kop raakt.

Voor je de cursus gaat volgen raad ik je aan om een artikel te schrijven. Dat is tenminste wat ik heb gedaan om de proef op de som te nemen. Waarna ik de cursus ben gaan volgen. Dan zie je direct wat er anders kan en je kunt verbeteren. Zelfs voor mij als schrijver gaf het leuke nieuwe inzichten.

Deze cursus is dus voor iedereen die wil leren schrijven vanuit de kennis van een ervaren copywriter met tientallen jaren ervaring, vakkennis en passie voor schrijven.

De voordelen van copywriting in 30 dagen?

De voordelen van copywriting in 30 dagen?

Het eerste voordeel heeft alles te maken met de schrijver van deze handige cursus. Dat is niemand minder dan Eward Hendriks. Een echte copywriter van het hoogste niveau met een ongekende passie voor het schrijven van de beste teksten. Dat jij het van niemand minder dan deze man het vak onder de knie kunt krijgen is een absoluut pluspunt.

Daarnaast is het een cursus die je in vergelijking met andere (mindere) cursussen veel minder tijd kosten. Je kan al heel veel leren door een half uurtje per dag aan de cursus te besteden. Al vond ik het zelf bijzonder boeiend en sprekend waardoor ik soms zelfs enkele uren druk was met de informatie.

Een ander voordeel is (vind ik zelf) dat je de kennis in je schoot geworpen krijgt. Dan bedoel ik meer de manier hoe alles beschreven staat en je ermee aan de slag kunt gaan. Het zorgt gewoon voor een zeer snelle en fijne manier van leren. Dat wat je bij veel andere cursussen soms mist.

Ik wil de voordelen afsluiten met het feit dat de kosten voor deze cursus bijzonder laag zijn. Je betaald voor deze cursus slechts 19,99 euro. Dat is voor de informatie dat je krijgt absoluut geen geld.

De nadelen van copywriting in 30 dagen?

De nadelen van copywriting in 30 dagen?

Net als iedere cursus is het nadeel dat je er tijd aan moet besteden. Maar die geinvesteerde tijd krijg je als je het mij vraagt zeker terug. En wat is eenmalig 30 uur investeren aan de cursus. Waarbij ik er vanuit ga dat je elke dag ongeveer een uurtje aan het leren bent. Precies. 

Verder is het nadeel dat je misschien meer had verwacht. Maar door het simpel en effectief te houden kun jij copywriting in 30 dagen leren. Tot nu toe is niemand anders dit gelukt. Doe er dus ook weer je voordeel mee.

Een ander nadeel van de cursus heb ik niet echt kunnen vinden. Maar dat komt vast en zeker omdat ik er bijzonder enthousiast over ben, zoals je hebt kunnen lezen.

Aan de slag met de cursus copywriting in 30 dagen?

Aan de slag met de cursus copywriting in 30 dagen?

Sta je net als mij te trappelen om aan de slag te gaan met het verbeteren van je schrijven? Dan vraag ik je nog even te wachten. Er is namelijk nog meer dat je moet weten over het volgen van de cursus.

Deze cursus is opgebouwd zodat je deze daadwerkelijk in 30 dagen kunt volgen. Je gaat tijdens deze cursus periode gedurende iedere dag een klein uurtje (soms minder en soms meer) aan de slag met de informatie die je krijgt. Waarbij voor een specifieke opbouw gekozen is zodat je het direct in de praktijk kunt brengen.

Het boek zelf telt meer dan 140 pagina’s aan praktische informatie die onmisbaar is voor het schrijven van goede teksten. Je kunt denken aan inzichten die je krijgt, een andere manier om een onderwerp te benaderen maar ook aan oefeningen. Enkele van de tips die je zult tegenkomen zijn:

  • Welk taalniveau je moet aannemen bij het schrijven van teksten.
  • Niet wat een product kan maar welke voordelen het heeft benoemen.
  • Hoe je drempels binnen een tekst kunt wegnemen voor klanten.
  • Waarom je social proof moet schrijven bij de teksten.
  • Je leert je doelgroep veel beter begrijpen om raakvlak te hebben.

Maar niet alleen grote veranderingen en technieken worden besproken. Er zijn ook tal van kleine handigheden te lezen die het schrijven ineens een stuk gemakkelijker maken. Je hebt ze misschien zelfs al eens voorbij zien komen.

Deze bonus krijg je GRATIS bij copywriting in 30 dagen.

Deze bonus krijg je GRATIS bij copywriting in 30 dagen.

Wanneer je besluit om deze geweldige cursus te volgen krijg je ook nog eens een leuke bonus. Die wil ik je zeker niet onthouden omdat je er heel veel aan hebt. De bonus die je krijgt heeft ook weer alles met het verbeteren van je copywriting kennis en vaardigheden te maken. De bonus is een extra hoofdstuk met 19 slimme online tools die onmisbaar zijn voor copywriters.

Het hoofdstuk telt 30 pagina’s waarin uitgebreidt wordt verteld over de hulpmiddelen. Waarmee jij gaat profiteren om nog beter te worden in copywriting. 

Je merkt het al, de cursus is goedkoop, compleet en bewezen! Eigenlijk hoeft daar helemaal geen extra bonus bij om je over de streep te trekken. Bij mij in ieder geval niet! Ik vind het de koop van dit jaar die voor mij veel verschil zal maken; als het over nog beter schrijven gaat.

Wat is mijn ervaring met de cursus copywriting?

Wat is mijn ervaring met de cursus copywriting?

Ik ben positief verrast door de cursus en het gemak waarmee je door de cursus heen kunt lezen en opdrachten kunt uitvoeren. Wat bij in het bijzonder heeft verrast is de invalshoek hoe onderwerpen worden benaderd. Waar ik doorgaans spreek over de producteigenschappen; wat kun je met een product of dienst. Ligt mijn focus nu meer op het vertellen wat je aan een product hebt.

Zo heb ik ook bestaande teksten van mijn affiliate marketing website doorlopen en aanpassingen gedaan. Met als uitwerking dat de teksten beter lopen en meer mensen naar de advertentie links doorklikken. 

Maar ook in deze review heb ik een aantal goede tips verwerkt. Dat zorgt niet voor niets dat jij al tot deze zin gekomen bent met lezen. Het werkt dus echt! Die cursus copywriting in 30 dagen is (vanuit mijn ervaring) absoluut geen gebakken lucht en heeft veel raakvlak om op eenvoudige wijze aan de slag te gaan met het schrijven van kneiter goede teksten.

De meest gestelde vragen over de copywriting cursus.

De meest gestelde vragen over de copywriting cursus.

De meest gestelde vragen over de cursus copywriting in 30 dagen heb ik voor je op rij gezet. Veel van de genoemde vragen zijn in de tekst ook al beantwoord. Maar hierbij nogmaals; als je de tekst niet helemaal hebt gelezen:

Voor wie is de cursus copywriting bedoeld?

De cursus copywriting in 30 dagen is voor iedereen die met schrijven te maken heeft. Of je nu een echte freelancer bent, ondernemer met een eigen website, blogger of beheerder van een webwinkel. Je bent gebaat bij de informatie, tips en trucs uit deze cursus die je dan ook veel zullen opleveren. Je kunt denken aan betere teksten of teksten die beter aansluiten bij je doelgroep en het doel dat je met een website hebt.

Waarom zou je copywriting moeten leren?

Een goede tekst schrijven is steeds belangrijker omdat steeds meer online gebeurt. Je kunt denken aan de tekst voor een website, voor een webwinkel of het blog dat je hebt. Maar social media moet je zeker ook niet vergeten. Nu zul je lang niet alles door de cursus onder handen kunnen nemen. Maar een groot deel van copywriting hoef je na deze cursus zeker niet meer uit te besteden. Daarbij is in een cursus copywriting investeren ook goed om je klanten betere teksten, informatie en content aan te bieden.

Wat is het voor copywriting cursus?

Het is een compacte online cursus die je volledig in je eigen tempo kan volgen. Maar doorgaans kun je het allemaal in 30 dagen doorlopen. Waarbij je leert aan de hand van praktische voorbeelden uit de praktijk, tips en verschillende oefeningen. En dat allemaal in dit prachtige boek. In de cursus ligt de nadruk vooral op online copywriting. Omdat hier nu eenmaal veel vraag naar is en deze ook voor het blog dat je hebt gebruikt kan worden. 

Wat kost het volgen van de cursus nu echt?

De cursus kost echt maar 19,99 euro, geen grap dus. En daarvoor heb je alles dat je moet weten over copywriting in huis. De reden, omdat ik iedereen een kans wil geven deze cursus te volgen. 

Komen er nieuwe updates voor de cursus?

Ja, net als ieder andere cursus wordt informatie steeds opnieuw gecontroleerd en bijgewerkt als dat nodig is. En die updates krijg jij helemaal gratis. Als je de cursus eenmaal hebt gekocht profiteer je dus ook van actuele informatie.

Hoe wordt de cursus aangeboden?

De cursus copywriting in 30 dagen is allereerst in een uitgebreide pdf van 140 pagina’s aangeboden. Nu is deze ook omgezet in een online cursus vol tips, voorbeelden, oefeningen en video’s. Er is online nu eenmaal meer mogelijk dan in een ebook. 

Mijn conclusie over copywriting in 30 dagen.

Mijn conclusie over copywriting in 30 dagen.

Ik had er in eerste instantie een hard hoofd in. Je kan toch geen copywriting leren in een korte tijd van slechts 30 dagen. Dat had ik toch even mis. Want na mijn bevindingen ben ik positief verrast door de insteek van deze cursus. Een cursus waarin tijd, aandacht en vooral veel zorg is besteed. Dat kun je van veel andere cursussen vaak niet zeggen.

Door de cursus heb ik veel leuke en soms nieuwe inzichten gekregen. Dat terwijl ik iedere dag wel een aantal teksten voor mijn klanten aan het schrijven ben. Daardoor ben ik van mening dat zowel beginners als ervaren copywriters er veel van zullen leren.

Het boek zelf leest bijzonder prettig en de informatie is ook heel goed te begrijpen. Wanneer je een boek voor iedereen schrijft is dat wel een echte vereisten in mijn ogen.

Tot slot wil ik nog wat kwijt over de cursus copywriting in 30 dagen. Want wat een enthousiasme is erin te lezen. Zo zou iedereen wel een boek willen schrijven om uiteindelijk anderen te helpen. Want dat kan zeker niet iedereen. Je merkt direct dat het vanuit pure passie tot stand gekomen is. Dat de manier waarop technieken omschrijven zijn goed doordacht is en dat je er vanuit praktisch geen enkele voorkennis met aan de slag kunt.

 

Ik heb nog wat gekocht, misschien lijkt je dit ook wat…

Online geld verdienen in 10 stappen

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *