Content oplossingen

Heb je een eigen online bedrijf en wordt al het werk voor je website al snel te veel? Dan is het een goed idee om bepaalde online taken uit te besteden. Als je een online bedrijf hebt of een website voor je bedrijf, komt daar al snel veel werk bij kijken.

De ene dag ben je bezig met het publiceren van blogberichten op je website, dan moet er ook nog een landingspagina gemaakt worden voor een van de diensten die je wilt gaan aanbieden, of je bent bezig met het opbouwen van een e-mail lijst, maar je moet nog steeds werken aan die autoresponder. Door alle drukte komt het er maar niet van. Dat is waar wij je helpen.

Waarom zou je taken uitbesteden in je bedrijf?

Zoals we in de inleiding al aangaven, kunnen alle taken die bij je website komen kijken al snel de overhand nemen in je bedrijf.

101 vragen verder flexteksten.nl

Ook wordt het dan al snel te veel. In plaats van dat je dan actie onderneemt, ben je eerder geneigd om al die taken voor je uit te schuiven. Hierdoor blijven deze toch wel belangrijke taken vaak liggen.

Door ervoor te kiezen om juist die taken die veel tijd in beslag nemen uit te besteden aan een professional, krijg jij weer meer tijd om de dingen te doen waarvoor je bent gaan ondernemen.

Als je een eigen website hebt, ben je vaak veel tijd kwijt aan het schrijven van content. Het gaat hierbij niet alleen om het schrijven van blogs, maar ook landingspagina’s social media berichten en e-mails voor je email lijst.

Deze dingen blijven vaak liggen bij ondernemers omdat ze er vaak geen tijd voor hebben of simpelweg geen zin in hebben.

Toch is het ontzettend belangrijk dat je website continu blijft groeien. Hoe meer je namelijk voor je website doet, hoe groter de kans is dat je website straks een geautomatiseerde verkoopmachine voor je wordt.

Schrijver van content oplossingen

Vindbaar op het web

Goede oplossingen maken je website vindbaar.

Gericht op je doelgroep commerciële teksten

Je doelgroep bereiken

Ze richten zich op de doelgroep van een website of product.

Gericht om meer te verkopen commerciële teksten

Verkoop stimuleren

Dat zorgt dat je meer omzet kunt behalen door meer verkoop.

Grote meerwaarde commerciële teksten

Waardevolle stap

De teksten zijn een belangrijke stap naar meer succes op het web.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen voor je website?

Om een goede sterke website te bouwen zijn er een aantal dingen ontzettend belangrijk. Een van de belangrijkste elementen van een goede website is goede content.

Product teksten

Zonder regelmatig nieuwe content te publiceren, zullen je bezoekersaantallen niet groeien en is je website dan alleen maar een soort van online visitekaartje. Wat je echt wilt is dat er dagelijks honderden of duizenden mensen naar je website komen.

Hoe meer mensen er naar je website komen, hoe groter de kans is dat je daar weer business uit haalt.  

Daarnaast zitten ook bijna alle mensen in Nederland op Social media. Het is daarom voor jou als bedrijf ook belangrijk om aanwezig te zijn op social media.

Zo bereik je mensen die wellicht niet direct naar jouw diensten op zoek zijn. Dit creëert weer nieuwe kansen voor je onderneming.

Al met al is het dus ontzettend belangrijk om online actief te blijven en dat is vaak lastig. Gelukkig kun je de meeste van die taken uitbesteden en is dat natuurlijk een absolute aanrader.

Waarom zou je taken uitbesteden aan Flexteksten.nl?

Wij hebben ruime ervaring met het schrijven van content voor websites. Bij content gaat het natuurlijk niet alleen maar om blogberichten. Regelmatig schrijven we voor klanten ook social media berichten en e-mails voor hun mailinglijsten.

101 vragen verder flexteksten.nl

Wat vooral mooi is aan deze taken uitbesteden aan ons, is dat we je daarmee een totaaloplossing kunnen aanbieden.

Dat betekent dat je in principe alle taken voor je website in één keer bij ons neer kan leggen. Dat betekent dat jij helemaal niet meer hoeft om te kijken naar je website.

Dat geeft je natuurlijk heel veel extra vrije tijd die je weer kan besteden aan wat jij het liefste doet in je bedrijf.

Een website runnen is nou eenmaal een grote klus. De meeste ondernemers hebben daar helemaal geen affiniteit mee en doen het daarom maar niet.

Toch kan een goede website een groot verschil maken in je bedrijf en daarom is het uitbesteden van die taken een goede investering voor de toekomst.

Een goede website betaalt zich namelijk altijd weer terug. Namelijk in nieuwe klanten.

Wat zeggen onze klanten over ons?

We zijn natuurlijk al een tijd bezig met het leveren van content diensten en hebben daarmee al behoorlijk wat bedrijven blij kunnen maken. Ook krijgen we vaak de vraag of we meerdere taken op ons willen nemen.

In veel gevallen is dit een combinatie van website onderhoud, regelmatig bloggen en social media beheer.

Omdat deze combinatie voor de betreffende klanten een groot succes is, hebben zij op onze klantreview pagina een mooie review achtergelaten.

We raden je zeker aan om die pagina eens te bekijken. Ben je enthousiast geworden en wil je ook taken aan ons uitbesteden?

Dan staan we per direct voor je klaar. Het enige dat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.