Content oplossingen

Ik kan begrijpelijke webteksten voor je schrijven, je website optimaliseren voor zoekmachines (seo) en een complete WordPress website voor je bouwen. Maar misschien ben je daar helemaal niet naar op zoek. Nee, wat jij wil is misschien content oplossingen voor je ebook, sociale media of andere type content. Voel je vrij jouw wensen met mij te delen. Ik spar graag met je mee over de (on)mogelijkheden die ik heb.

Op dit moment schrijf ik samen met een hondenschool aan een boek, die later dit jaar bij de drukker zal liggen. Een leuk en boeiend project waar ik best trots op ben. En zo zie je maar weer dat nieuwe uitdagingen vaak iets moois teweeg brengen.

Ik zorg voor echte content oplossingen

Net als bij begrijpelijke teksten voor je website denk ik graag in nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Zo ontstaat er vaak een mooi, uniek en nieuw product. Wil jij begrijpelijke teksten. Een solide basis van jouw online of offline marketing maken, bijvoorbeeld met doeltreffende website pagina’s, landingspagina’s of een sprekend en sprankelend blog of misschien een boek of ebook? Dit is je kans om te profiteren van een aantrekkelijk tarief, afhankelijk van de opdracht.


Begrijpelijke teksten

… voor het web

Circa 300 woorden

… per tekst

Gegarandeerd uniek

… echt maatwerk

Opmaak en stijl

… H1, H2, H3 en stijl

Zoekmachine

… vriendelijk

Goede kwaliteit

… eerlijk tariefDe kracht van begrijpelijke teksten en de juiste woorden.

Ik geloof in de kracht van teksten met de juiste woorden. Voor websites, blogs, email berichten, landingspagina’s, productpagina’s en sociale media. Dit is waar ik mij als tekstschrijver op richt en waarvan ik veel kennis in huis heb. Wat jij wil overbrengen, aan wie en wat jouw doel is laat ik hierin samenkomen. Maar met begrijpelijke webteksten haal je veel meer in huis. Zo zijn het stuk voor stuk zoekmachine vriendelijke teksten, geschreven zijn voor klanten.

Wil jij ook begrijpelijke teksten op jouw website. Een solide basis van jouw online marketing maken, bijvoorbeeld met doeltreffende website pagina’s, landingspagina’s of een sprekend en sprankelend blog? Dit is je kans om te profiteren van de kracht van begrijpelijke teksten voor het web.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.