Complete WordPress website

Het zegt je misschien niets. Maar WordPress is een van de meest veelzijdige en complete systemen om websites mee te bouwen en beheren. Ook geschikt voor jouw website. Ben jij op zoek naar een complete website? Ik ga voor je aan de slag. Van de installatie tot de pagina’s en teksten.

Enkele voorbeelden van WordPress websites die ik heb mogen realiseren zijn Klarenbeek schoonmaak, Flex teksten & Geschreven gedichten

Ik kan je er bij helpen!

Een complete WordPress website

Wil jij een complete wordpress website waarop te vinden is wat jij te bieden hebt. Een solide basis van jouw online marketing maken, bijvoorbeeld met doeltreffende website pagina’s, landingspagina’s of een sprekend en sprankelend blog? Dit is je kans om te profiteren van een aantrekkelijk tarief voor het realiseren van een professionele WordPress website.


Passend ontwerp

… WordPress theme

De juiste Plugins

… meer functionaliteit

Website pagina’s

… compleet met tekst

Opmaak en stijl

… H1, H2, H3 en stijl

Zoekmachine

… vriendelijk

Goede kwaliteit

… eerlijk tariefDe kracht van begrijpelijke teksten en de juiste woorden.

Ik geloof in de kracht van teksten met de juiste woorden. Voor websites, blogs, email berichten, landingspagina’s, productpagina’s en sociale media. Dit is waar ik mij als tekstschrijver op richt en waarvan ik veel kennis in huis heb. Wat jij wil overbrengen, aan wie en wat jouw doel is laat ik hierin samenkomen. Maar met begrijpelijke webteksten haal je veel meer in huis. Zo zijn het stuk voor stuk zoekmachine vriendelijke teksten, geschreven zijn voor klanten.

Wil jij ook begrijpelijke teksten op jouw website. Een solide basis van jouw online marketing maken, bijvoorbeeld met doeltreffende website pagina’s, landingspagina’s of een sprekend en sprankelend blog? Dit is je kans om te profiteren van de kracht van begrijpelijke teksten voor het web.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.