Droom jij ook van een eigen online community maken en beheren?

Droom jij van een eigen online community? Dan is dit het moment om voor Huddle te kiezen en je droom te vervullen. Met Huddle start je in een handomdraai jouw eigen community met alle functies die je voor jouw community nodig hebt!

De Huddle software is overigens niet een van de vele community builders die je online tegen zal komen. Het is gemaakt om je optimaal gemak, overzicht en functionaliteiten te bieden!

Waar je bij andere pakketten aan een duur maandcontract zit en ook de webhosting en installatie moet regelen is dit bij Huddle al voor je geregeld! Je kunt je dus richten op de invulling van je community, de leden en jouw verdienmodel. Dat bespaard je veel tijd en werk voor het up-to-date houden.

De keuze voor Huddle maken is voor veel dromers onder ons logisch en vanzelfsprekend. Achter de muren van Huddle zijn jouw leden veilig en dat geeft vertrouwen, biedt vrijheid en zorgt ervoor dat iedereen echt optimaal kan delen!

Door de mogelijkheid om voortdurend te groeien neemt absoluut je zorgen weg! Je kan met Huddle heel voordelig starten en stap voor stap doorgroeien in mogelijkheden. Start jij de gratis proefperiode!

Huddle Community

Niet goed = Geld terug

Je kan ieder Huddle abonnement 14 dagen gratis uitproberen. Is het niet wat je zoekt? Dan ben je tot niets verplicht!

Eindeloos doorgroeien

Met de verschillend abonnementen kun je makkelijk en onbezorgd doorgroeien. Dat is een fijn idee voor de echte doorzetters onder ons.

Focus op content

Met een Huddle ben je compleet ontzorgt en kun jij je volledig op het beheren van jouw community met alle mogelijkheden en functies!

24/7 support

Kom je er even niet uit? Geen probleem. Bij Huddle kun je rekenen op 24/7 support. De support is heel eenvoudig te bereiken via de chat!

Start eenvoudig met het goedkoopste Huddle abonnement.

Als dromer van een eigen community kun je instappen vanaf 15,- per maand bij een jaarcontract. Wat ook de slimste keuze is omdat je flink gaat besparen. Over de functies van dit Huddle software abonnement absoluut geen zorgen. Je krijgt toegang tot alles dat je nodig hebt om jouw eerste stappen te zetten met je eigen unieke community.

De functies binnen dit pakket zijn ruim voldoende om de eerste boards te maken en klanten te verwelkomen. Maar vooral om het systeem eigen te maken en goed te overdenken.

Wist je dat zelfs de meest uitgebreide community houders van dit moment met het kleinste abonnement begonnen zijn.

Huddle software

Doorgroeien met je Huddle software abonnementen is snel geregeld!

Is het goedkoopste abonnement niet voldoende voor je ambities en dromen? Het premium Huddle abonnement biedt je dan dé oplossing. Waarbij je veel elementen krijgt die je voor jouw community compleet maakt.

Met het premium Phoenixsite abonnement koppel je jouw domein, maak je meerdere boards aan en heb je meer handige functies die zorgen voor groei! Deze versie gaat je dan ook echt helpen om jouw professionele community verder uit te bouwen, uitwerken en uiteindelijk het nemen van een volgende stap door het toevoegen van uitgebreide modules en functies.

Ben je op zoek naar deze en meer functionaliteiten? Dan kun je voor 39,- instappen met een jaarabonnement.

Ga direct naar de kortingspagina om jouw korting direct te claimen en begin vandaag nog met het bouwen van je eigen professionele community.

Hét meest complete Huddle community abonnement.

Wanneer je het uiterste uit de voorgaande Huddle pakketten hebt gehaald is er nog maar één oplossing! Dat is overstappen op het paradepaartje van IMU! Ik heb het dan over Huddle Ultimate.

Dit abonnement is de aanrader voor iedereen die er echt voor wil gaan. Waarbij het jou aan niets meer zal ontbreken. Je hebt vrijwel onbeperkte functionaliteiten en kan hier alles mee doen wat je voor ogen hebt om je community tot een succes te maken.

Met dit Huddle ultimate abonnement heb je geen enkele beperking meer! Daarnaast is jouw community geoptimaliseerd voor mobiel en zet je in een handomdraai jouw persoonlijke kennisbank op. Er is zelfs een professionele Huddle App waarmee jouw leden betrokken zijn.

Je kan overigens ook direct aan de slag met het Ultimate abonnement. Als je vandaag nog voor dit abonnement kiest profiteer je van een mega korting!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top