Wat kost een tekstschrijver?

Een veelgestelde vraag door opdrachtgevers die graag een indicatie willen over de prijs voor tekstschrijven.

Het schrijven van teksten voor het web kan best ingewikkeld en tijdrovend zijn. Je krijgt op het web geen tweede kans. Om klanten te vragen wat ze precies zoeken en te vertellen wat je te bieden hebt. De tekst moet dus goed aansluiten op de behoeften en vraag van klanten die je website bezoeken. En klanten direct aanspreken. Een goede tekstschrijver van webteksten weet hier veel over. Hij kent de kneepjes van het vak. En voor die kennis betaal je uiteindelijk een prijs. Maar het zal je dan ook veel opleveren.

Teksten kopen, vaak niet goedkoop

Je kan je misschien voorstellen dat een tekstschrijver maar weinig weet over jouw branche of bedrijf. Hij zal zich ter voorbereiding dus goed moeten inlezen en verdiepen om je de kwaliteit-teksten te leveren die je voor ogen hebt. Dat zorgt dat teksten vaak niet goedkoop zijn. Vaak werken tekstschrijvers om deze reden met een start-tarief, uurtarief of zijn deze kosten opgenomen in de projectprijs. Maar bij vrijwel elke schrijver zullen deze kosten worden doorberekend.

Waarom wij een woord-prijs hanteren

Wij willen webteksten bereikbaar maken voor iedereen die er vraag naar heeft. Van hobby blog tot bedrijf of vereniging. Om deze reden hebben wij bewust gekozen voor een aantrekkelijke prijs per woord. De voorbereiding om tot een tekst te komen is hier uiteraard niet bij inbegrepen. Die kosten zijn afhankelijk van het onderwerp en de tijd die wij hiervoor nodig hebben.

Wat kost een tekstschrijver?

Een professionele tekstschrijver betaal je al snel enkele honderden euro’s voor de teksten die je zoekt. Ons tarief ligt hier ruimschoots onder.

Omdat elke opdracht uniek is raden wij je aan om contact op te nemen.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.