Slechts 10 minuten schrijven

Hoeveel woorden ik voor je kan schrijven in slechts tien minuten. Ook ik was benieuwd en nam de proef op de som.

In een kleine tien minuten zou ik best wel een aardige tekst kunnen schrijven. Tenminste, dat is wat ik dacht en mijzelf heb voorgenomen. En daarmee begon deze uitdaging. Want net als een van mijn bezoekers en potentiële klanten was ik hier stiekem ook wel benieuwd naar. En na het ontvangen van de mail bedacht ik mij wat het beste antwoord zou zijn. En dat was het schrijven van een nieuw blog. Een antwoord die ik niet langer verschuldigd ben aan mijn bezoekers, klanten en de nieuwsgierige lezers van mijn blog.

Die tien minuten zijn echt heel kort …

Wat ik opmerkte was dat tien minuten niet veel tijd is. In deze korte tijd is er geen tijd voor het controleren van schrijfwerk, een optimale opmaak of kunnen nadenken over wat ik zou willen schrijven. En dat is wie het mij vraagt een groot gemis binnen teksten voor het web. Bij het schrijven van dit blog artikel moet ik het echt hebben van de inspiratie, gedachten en wat ik al weet. Je kan je misschien voorstellen dat dit dus niet de meest optimale tekst voor een website van een tekstschrijver is. En dat is best wel een gedurfde stap.

Schrijven vanuit mijn eerste gedachten …

Toch heeft het schrijven van dit tien minuten artikel mij ook wat moois gebracht. Zo merk ik op dat de training speed writing (schrijven vanuit je eerste gedachten en kennis) zijn vruchten afwerpt.

Niet de schoonheidsprijs …

Tot slot verdient deze tekst zeker niet de schoonheidsprijs. Maar geeft het wel antwoord op de vraag “hoeveel tekst ik in slechts 10 minuten zou kunnen schrijven”. Ik ben zelf best wel tevreden en stiekem ook trots op het resultaat. Want zoals ik mij toch wel een beetje had voorgenomen wilde ik tenminste de driehonderd woorden gaan bereiken, gelukt met nog enkele seconden over.

Offerte aanvragen
close slider

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig wat wij gemeen hebben, hoe ik je kan helpen en of ik je misschien kan helpen? Laat het mij weten via het onderstaande formulier.Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd, bewaard blijven en gebruikt mogen worden voor het doel waarmee deze verstuurd zijn.