Blijf in beweging en laat jouw affiliate marketing business groeien!

Heb jij inmiddels al flink aan de weg getimmerd? Dan is het tijd om nog een stap verder te gaan! Wat dacht je van klanten verleiden, verbinden en uiteindelijk een passief inkomen verdienen. Daar heb je dan wel veel meer dan een website voor nodig! Op deze pagina laat ik je kennismaken met de beste tools van dit moment voor een welkome aanvulling om daadwerkelijk boven de wolken uit te stijgen!

Ben je nog niet gestart of wil je weten welke tools er zijn om je business te bouwen? Lees dan de informatie op de onderstaande pagina’s!

SEO Teksten

Verhoog je commissie vandaag nog dankzij een echte Affiliate Held!

Wil je net als duizenden affiliates en internetondernemers je affiliate inkomsten een boost geven? Dan is het tijd voor Affiliate Held. Met affiliate held kun je de affiliate marketing commissie direct een flinke boost geven! 

Een van de grootste voordelen waar je met affiliate held van kunt profiteren is het overzicht dat je hebt en mogelijkheden die het systeem je kan bieden en natuurlijk eenvoudige manier waarop je met gemak meer commissie kunt verdienen!

Bovendien zit je met affiliate held niet aan een abonnement vast. Je hoeft slechts één keer te investeren in een licentie en krijgt levenslang updates!

De keuze voor affiliate held maken is voor steeds meer affiliates een logische keuze. Het bespaard je tijd, zorgen en verhoogt je commissie in een handomdraai. Waardoor jij je kunt focussen op je content.

Hoe werkt affiliate held en helpt het je groeien?

Het is belangrijk te weten dat affiliate held een premium WordPress plugin is, je kunt deze plugin dan ook alleen gebruiken als je website met WordPress gemaakt is. De installatie is bijzonder eenvoudig en kun je in enkele klikken aan de hand van een duidelijke handleiding.

Het gebruiken van affiliate held is eveneens al bijzonder eenvoudig. Je koppelt een netwerk via een API met de meest bekende affiliate netwerken, waaronder Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize en Adtraction. Als het koppelen geslaagd is kun je aan de hand van barcode producten toevoegen en geld verdienen aan de hand van verkopen die via een klik op jouw affiliate website plaatsvinden. 

Dat je verschillende netwerken kunt koppelen maat het bijzonder aantrekkelijk, op deze manier kun je bezoekers (potentiële klanten) namelijk de mogelijkheid geven om bij de goedkoopste aanbieder te kopen! De productgegevens worden vrijwel direct automatisch geïmporteerd! Daar heb je verder geen omkijken naar.

Het affiliate held systeem heeft een aantal leuke toevoegingen waar je veel profijt van zal hebben en je minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van producten die je toont. Hieronder vertel ik je er meer over, omdat ik bijzonder tevreden ben!

Hoe maakt Affiliate held software het verschil?

Wanneer je een wordpress website hebt die ingericht is op het affiliate marketing verdienmodel kan affiliate held een bijzonder waardevolle aanvulling zijn. Je hebt de premium plugin snel geïnstalleerd en kan direct aan de slag om affiliate netwerken te koppelen en producten te importeren aan de hand van EAN codes van producten. Welke je later ook weer heel specifiek kunt tonen op pagina’s en binnen blogberichten. Alle voordelen op rij, lees ze hieronder:

Gemakkelijke installatie van de WordPress software.

Eenvoudig je vertrouwde affiliate netwerken toevoegen.

Direct inzicht in je statistieken en vooruitgang.

Gemakkelijk producten toevoegen aan je blogs en pagina’s.

Alle producten netjes in categorieën plaatsen.

De weergave van producten en lijsten zijn aan te passen.

Door het gemak waarmee je producten kunt toevoegen, tonen en beheren kun je heel doeltreffend met affiliate marketing op je website aan de slag. Waarbij werkelijk aan alles dat je nodig hebt gedacht is. Hoewel het natuurlijk zonde is dat je website onder WordPress moet draaien denk ik dat het overgrote deel van de websites deze plugin kan gebruiken.

Waar andere vergelijkbare plugins vaak geen inzicht en overzicht geeft doet affiliate held dit wel aan de hand van heldere statistieken. Je kunt hierdoor meten wat je inmiddels hebt bereikt en op welke manier je het meest bereikt hebt. Daar kun je na verloop van tijd van profiteren om nog meer commissie te verdienen.

Binnen de plugin zijn handige hulpmiddelen aanwezig, het geven van beoordelingen en een overzicht maken van de mees gestelde vragen zijn er hier enkele van. Je krijgt dan ook ontzettend veel, waarbij ook gezegd mag worden dat het geen invloed op de snelheid van je website heeft, de plugin heeft een bijzonder schone code. Dat maakt het ook belangrijk om updates tijdig door te voeren.

Wat heeft affiliate held mij nog meer te bieden?

Anders dan je misschien verwacht is affiliate held geen compleet pakket. Je website moet namelijk op WordPress draaien om de plugin te kunnen installeren. Dit neemt echter niet weg dat het geen compleet pakket is voor het doel dat deze software dient. Je hebt namelijk wel alles zelf in de hand als het om de weergave van affiliate producten gaat. 

Over de premium plugin kan ik niet anders dan tevreden zijn omdat je alles in handen hebt dat nodig is om uiteindelijk commissie te verdienen of je verdienmodel te optimaliseren.

Met affiliate held betaal je éénmalig een bedrag voor levenslange toegang, updates en support als je ergens even niet uitkomt. Je hebt verschillende pakketten, afhankelijk van hoeveel licenties je voor jouw websites nodig hebt.

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top