Bouwen als affiliate en een passief inkomen verdienen!

Zie jij affiliate marketing helemaal zitten? Ga dan aan de slag om jouw online business te bouwen. Wist je trouwens dat er bijzonder veel mooie tools zijn die jouw echt helpen!

Ben je nog niet toe om het bouwen? Dan adviseer ik je te met dé affiliate marketing training te starten. Lees meer op starten als affiliate!

SEO Teksten

Maak je eigen website en pak de markt helemaal in!

Een WordPress website is in het bijzonder geschikt om jouw affiliate marketing website mee te bouwen. Maar dit vereist wel om de juiste kennis. Heb je deze kennis niet? Kies dan voor complete software waarbij jij je kunt focussen op content.

De Phoenixsite software waarover ik al eerder schreef is in het bijzonder geschikt voor. Jij kan je met Phoenixsite helemaal richten op contentcreatie aan de hand van eenvoudige blokken en templates.

Wil je toch een WordPress website bouwen? Dan helpt de affiliate marketing revolutie je aan de hand van duidelijke stappen en video’s. Er is bovendien een geweldig theme waar met de affiliate marketing revolutie aandacht voor is.

Versterk je kennis en vaardigheid met IMU+?

Met IMU+ krijg je toegang tot de cursussen, seminar opnames, een bruisende community met professionals en de LIVE agenda vol maandelijkse activiteiten die jou als ondernemer en affiliate helpen.

Door de betrokkenheid van het online community en de cursussen die je gratis kunt volgen bouw je letterlijk samen aan jouw business. Een investering die zich absoluut gaat terugverdienen! Hieronder lees je wat lidmaatschap je gaat opleveren!

1x per maand een LIVE IMU sessie

1x per maand een LIVE Gast expert sessies

1x per maand een LIVE Website reviews

1x per maand een extra sessie met trends en actualiteiten

Toegang tot de bruisende IMU Community met 1.500+ leden

Sluit je aan bij Mastermind groepen in de community

Inclusief Alle IMU Event opnames – t.w.v. €2.687,-

Inclusief Alle IMU Cursussen – t.w.v. €1.179,-

Inclusief 4 nieuwe Cursussen 2021 – t.w.v. €1.188,-

Het lidmaatschap van IMU+ is er in twee varianten. Kies je voor het jaarabonnement? Dan profiteer je ook nog eens van flinke korting.

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top