Onze eigen affiliate marketing revolutie try-out.

Samen met ons naar een succesvolle affiliate marketing website.

Waarom affiliate marketing?

Omdat je passief geld kunt verdienen!

Wat is Affiliate Marketing Revolutie?

De manier om passief geld te verdienen.

Waarom deze speciale pagina?

Wij nemen de proef op de som.

Over de affiliate marketing revolutie?

Hi, leuk dat je op onze affiliate marketing try-out pagina terecht bent gekomen. Op deze pagina lees je onze bevindingen over de affiliate marketing revolutie, die wij afgelopen maand hebben gekocht. 

Wij zijn zeer enthousiast over de opzet, informatie die je krijgt (die vooral niet in verhouding staat met de prijs) en wat je er de eerste weken al mee kunt bereiken. En dat voor een bedrag van slechts 47 euro, waarop je niet failliet kunt gaan.

Niet tevreden met de affiliate marketing revolutie?

Mocht je echt niet tevreden zijn, wat ik zeker niet verwacht.  Geen punt want ook dat hebben we voor je uitgezocht. Maar binnen enkele dagen staat het geld alweer op je rekening.

Je krijgt bovendien niet alleen maar toegang tot video’s die je vooruit helpen. Maar ook tot een forum board. Die je zo actief als je zelf wilt kunt gebruiken. 

Direct met ons meedoen? Je hebt 30 dagen om te profiteren of je geld gegarandeerd terug!

Wil Jij Online Geld Verdienen?

Start Met De Affiliate Marketing Revolutie! Wij Hebben De Geheime Korting Pagina Ontdekt, Pak Direct Je Voordeel
Extra Korting
Affiliate marketing teksten nodig freelance tekstschrijver

Onze affiliate marketing revolutie tekst website, vergelijkhetgewoon.nl

In de eerste module maakte ik kennis met affiliate marketing is. Hoewel dit voor mij niet nieuw is, kan ik de heldere uitleg alleen maar waardering. Zo gaf de heldere video gaf mij alle informatie die ik nodig heb.

De volgende stappen hebben vooral te maken met de aanmelding bij een affiliate netwerk. In dit geval Daisycon. Waar ik mij voor dit project hebt aangemeld. Het nadenken over de producten die ik wilde vergelijken was niet lastig. Ik schrijf nu eenmaal graag over energieproducten, kortingen of voordeel. Waarna ik direct op het idee kwam om het domeinnaam vergelijkhetgewoon.nl te registreren voor dit project.

Wat is het marketheme van de affiliate marketing revolutie?

De volgende stap heeft te maken met de keuze voor het wordpress marketheme. Ik heb hier bewust niet voor gekozen. Dat heeft als reden dat ik mijn oog heb laten vallen op een ander theme.

Je leert in de eerste module dus vooral voorbereiden. Welke producten wil je verkopen, wat is een geschikt domeinnaam en hoe registreer je het domeinnaam bij een geschikte hostingprovider. 

De stappen zijn stuk voor stuk ontzettend praktisch. Geen overdreven gedoe over wat mogelijk zou zijn of er allemaal zou kunnen. Maar uitsluitend wat je moet doen om verder te komen. Je bent dus echt bezig met nadenken over de producten of in mijn geval diensten die je wilt verkopen om geld te gaan verdienen.

De website inrichten volgens de affiliate marketing revolutie.

Ik ben toegekomen aan het inrichten van de website. De tweede module van de affiliate marketing revolutie. 

Ik ben begonnen met het aanbrengen van overzicht. Zoals in de cursus wordt verteld, maak er geen kermis van. Ik heb om deze reden verschillende onderdelen van de website gehaald. 

Mijn aandacht ging uit naar het maken van een logo die voorkomt dat de website een kermis zou worden. Om die reden heb ik het logo eenvoudig gehouden met een zachte kleur die bij deze website past.

Het menu heb ik ingericht op onderdelen. Waarbij er een duidelijk verschil zit in de essentie van de website (vergelijken) en de product aanbiedingen die ik heb geplaatst.

Tot slot heb ik de homepage bewerkt en de footer aangepast. Waardoor de website nu een vertrouwde uitstraling heeft.

Direct met ons meedoen? Je hebt 30 dagen om te profiteren of je geld gegarandeerd terug!

Wil Jij Online Geld Verdienen?

Start Met De Affiliate Marketing Revolutie! Wij Hebben De Geheime Korting Pagina Ontdekt, Pak Direct Je Voordeel
Extra Korting
freelance tekstschrijver diensten

De website SEO maken is een belangrijk onderdeel.

De derde module van de affiliate marketing revolutie is misschien wel de belangrijkste. Het toevoegen van elementen die voor zoekmachines heel belangrijk zijn. Ik denk dat deze module dan ook elke keer opnieuw terugkomt. Bij elke wijziging of vernieuwing die je aan de website doet. Let bij deze module dan ook goed op. Zo bespaar je bij het plaatsen en seo maken van toekomstige berichten veel tijd.

Bij de affiliate marketing revolutie ligt de focus vooral op schrijven voor je bezoekers. Verlies dit doel niet uit het oog. Besteed hier bij elke stap die je neemt volledige aandacht aan.

Een blog artikel schrijven en het verdien model van de affiliate marketing revolutie toepassen.

Het plaatsen van nieuwe berichten en het toepassen van een verdienmodel. Bij deze stappen moet je even goed opletten. Hoe beter je deze stappen kunt toepassen, hoe meer succes je kunt hebben met jouw affiliate marketing website. 

In grote lijnen hoef je het verdienmodel slechts een keer goed te maken, waarna je deze vaker kunt gebruiken en toepassen. Ook hierbij geldt weer dat je schrijft voor de bezoeker, de website moet dus echt overzichtelijk zijn. Geen kermis dus. Want daarmee zorg je ervoor dat er tussen jouw doel en wat je in werkelijkheid kunt bereiken veel afstand komt.

Hoe pas je de affiliate marketing revolutie binnen je theme?

Wanneer je het marketheme kiest kun je alles zoals in de video’s direct op de website toepassen. Als je een ander thema kiest voor je wordpress website volg je de andere uitleg. Want ook daaraan is gedacht. Zodat je niet direct verplicht bent om het marketheme te kopen om met de cursus aan de slag te kunnen.

De kans is groot dat het even puzzelen is. Gelukkig heb je dan het forum. Op deze plek kunnen andere gebruikers je helpen. Wat zeker een zeer handige toepassing is. Je kunt het forum gebruiken op de manier die je zelf wilt. 

Bovendien kun je ook veel bestaande vragen nalezen. Daar heb je dus veel aan om extra kennis te krijgen over succesvolle affiliate marketing. Heb je even motivatie nodig? Dan kun je daarvoor ook op het forum terecht. Er is een speciaal board met succesverhalen. Waar je dus veel kennis uit kunt halen.

Hoe belangrijk is content marketing?
Wat zijn affiliate marketing aanbieders?

Voor je verder gaat is het tijd voor wat voordelen van de affiliate marketing revolutie!

Wat direct opvalt is het overzicht dat je hebt met deze cursus. Alles wat je moet weten is duidelijk uitgelegd en verlegt in verschillende modules. Als je per module werkt raak je ook niet verstrikt in de mogelijkheden. En hoe snel je ook wilt gaan. Elke video kijken is van grote waarde. Dat moet je zeker niet vergeten. Zelfs voor mij als ervaren gebruiker.

  • De cursus is overzichtelijk en modules zijn helder
  • Je ziet direct wat je moet doen & waar je rekening mee moet houden.
  • Elke module (video) kun je zo vaak kijken als je wilt.
  • Je hebt toegang tot een actief forum boordevol berichten.
  • Je krijgt 45 minuten contact gratis om je op weg te helpen.

Affiliate marketing revolutie, meten is weten.

Ik vind het meten van stappen die ik maak ontzettend belangrijk. Ik kan hierdoor tijdig bijsturen. De module waarin je leert om statistieken bij te houden is dan ook echt een groot pluspunt. Het is dan ook niet direct een eenvoudig onderwerp om over te vertellen.

Het meten van je resultaten geeft je veel informatie over hoe je er voor staat. Je kunt hierbij denken aan de groei die je doormaakt. Maar ook waar die groei vandaan komt. Het kan zomaar zijn dat je een top blog artikel hebt geschreven. Als je dat weet kun je dat artikel uitbreiden of over het onderwerp meer schrijven. 

Het is dus goed te ontdekken waar je kracht ligt door te meten. 

Direct met ons meedoen? Je hebt 30 dagen om te profiteren of je geld gegarandeerd terug!

Wil Jij Online Geld Verdienen?

Start Met De Affiliate Marketing Revolutie! Wij Hebben De Geheime Korting Pagina Ontdekt, Pak Direct Je Voordeel
Extra Korting
Zelfvertrouwen project

Het leukste van de affiliate marketing revolutie.

Je hebt nu al behoorlijk wat werk verricht. Daarom is het nu wel tijd voor een beloning. Zo ga je aan de slag met de puntjes op de i zetten. Het aanmaken van categorieën, broodkruimels op je website plaatsen, Call To Action aan je websitemenu toevoegen en alles klaarmaken om verder te bouwen. Ook hierbij is het weer belangrijk om er geen kermis van te maken. Je moet er niet aan denken dat je werk voor niets is geweest. Het is dus goed om je te beperken tot slechts enkele categorieën. Deze kun je later natuurlijk altijd nog verder uitbreiden.

De informatie die je krijgt maakt module 6 bijzonder praktisch en onmisbaar. Zo vind ik, zoals ik al verteld heb, de puntjes op de i zetten het leukste dat er is binnen een website. Omdat je nu echt zicht krijgt op wat er komen zal. En dat is als je alles goed hebt opgezet je eerste bezoekers.

Mijn website staat nu inmiddels 2,5 week online en de eerste bezoekers zijn al een feit. Zoals verwacht komen de bezoekers voornamelijk af op door mij geschreven blog artikelen.

Het einde van de affiliate marketing revolutie komt in zicht.

Ik ben aangekomen bij de laatste module van de affiliate marketing revolutie. Welke bestaat uit een video over nieuwe berichten aan de website toevoegen. Maar ook aandacht geeft aan het gratis advies gesprek. Die ik nog even uitgesteld hebt. Omdat ik mijn website op dit moment nog niet klaar vind voor verdere kritiek.

Dat je als bezoeker daadwerkelijk verteld wordt dat je gebruik kunt maken van een 45 minuten call (helemaal gratis) is iets waar veel andere cursussen een voorbeeld aan kunnen nemen. 

Ondanks dat de modules van de cursus op hun einde lopen ben ik nog lang niet klaar. Zo zie ik veel extra’s staan wat mij zeker nog enthousiaster zal maken. Wat dacht je van extra aandacht over het installeren van wordpress, het verdienmodel toepassen of leads scoren. Het zijn zaken die voor je succes heel belangrijk zijn.

Wat mij daarbij ook direct opvalt is de actualiteit van de cursus. 

Direct met ons meedoen? Je hebt 30 dagen om te profiteren of je geld gegarandeerd terug!

Wil Jij Online Geld Verdienen?

Start Met De Affiliate Marketing Revolutie! Wij Hebben De Geheime Korting Pagina Ontdekt, Pak Direct Je Voordeel
Extra Korting
Klanten over onze affiliate marketing teksten
Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl