Omdat je soms

Advies nodig hebt.

Soms kun je een professioneel advies prima gebruiken. Dat hebben wij van onze klanten begrepen. Daarom bieden wij nu ook de mogelijkheid om vanuit ons tot een goed advies te komen. Waarmee je kunt groeien, succes kunt hebben maar ook vooruit kunt denken. Zodat je net meer wakker hoeft te liggen, omdat je weer richting hebt. 

Je kunt onze expertise vanaf nu huren. Aan de hand van een advies consult. Waaruit vaak veel mooie ideeën tot stand komen. Wij geven je graag advies over je tekst content. Wanneer je aan de slag wilt met je eigen affiliate website of je blog wel een upgrade kan gebruiken. Zo hebben wij inmiddels al tientallen particulieren, bedrijven en ondernemers mogen helpenEen advies consult kan dus over alles gaan. Waardoor jij uiteindelijk weer verder kunt groeien. 

Een advies consult bestaat uit e-mail contact, een telefonisch contact of contact via videobellen. Je wordt dan uitgenodigd om deel te nemen aan een vergadering via Microsoft Teams. Waarna wij contact hebben over het advies dat je nodig hebt. 

De kosten van een e-mail consult zijn 25 euro, telefonisch consult 45 euro en videobellen 65 euro. Waarbij wij uitgaan van circa 1.5 uur werk om contact te hebben en een advies te geven. Meerwerk wordt vooraf gecommuniceerd, waarna deze in rekening worden gebracht.

Hoe maak je een afspraak

Voor een video consult?

Je kunt aan de hand van de onderstaande kalender een afspraak inplannen. Snel, eenvoudig, veilig en vooral overzichtelijk. Na het maken van een afspraak ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging.

Je betaald voorafgaand aan een consult de aangegeven tarieven, deze zijn exclusief btw.

Tijd consult
Afspraken kalender

Plan eenvoudig en snel jouw video consult.

augustus 2020
ma di wo do vr za zo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Wij bieden per week een aantal momenten waarop wij een videogesprek kunnen hebben. Je kunt een afspraak tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak wijzigen of annuleren. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke je onderaan de website kunt downloaden. Je ontvangt (indien van toepassing) een factuur voor meerwerk. Hier stellen wij je altijd van op de hoogte. Al dan niet tijdens een consult. De beschikbare dagen zijn geautoriseerd. Wij kunnen dit niet handmatig wijzigen. Mocht er op een dag of moment geen video consult mogelijk zijn dan volgt er overleg. Je krijgt kort van tevoren de exacte tijd door waarop wij je verwachten, samen met de link naar Teams om te kunnen videobellen.

Jouw persoonlijke afspraken

Je kunt ze hieronder inzien

Both fields are required to log in.
An email address is required to reset your password.


Both fields are required to log in.
An email address is required to reset your password.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl