Adres gegevens
FlexTeksten.nl
Lisdodde 9
3628NL Kockengen

Bereikbaar van
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:00
Weekend: 10:00 - 12:00

KVK: 77743504
BTW: NL003234747B57

 0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Over mij

Goed dat je er bent!

Voor ik het wist schreef ik voor mijn eerste klant. Als ik mij niet vergis was dat 5 jaar geleden. Dat was voor mij niet alleen een heel mooie ervaring, het voelde echt als iets dat ik moest doen. De reden dat ik tekstschrijver voor webteksten ben geworden. Of voor vele met een duur woord copywriter.

Ervaring, kennis en een ongekende passie voor het schrijven van de juiste woorden!

Mijn schrijfkunsten zijn geboren door ervaring op te doen, mij verder te verdiepen in schrijven voor het web en uiteindelijk door te meten waar ik mijn schrijven verder kan verbeteren. Waarbij ik het mooi vind dat de juiste teksten voor grootse resultaten kunnen zorgen.

Verbeter je online vindbaarheid in Google

Vergroot je bereik binnen je doelgroep

Verrijk je website met waardevolle content

Versterk je merkwaarde op internet

Ervaar meer resultaat vanuit je website

Resultaatgericht!

Bij het schrijven van nieuwe blog- en webteksten ben ik er echt op gericht om meer resultaat te behalen door de juiste woorden op de beste plek te zetten!

Meer dan SEO!

Ik verkoop geen SEO! Maar wat ik je wel kan bieden zijn teksten die echt voor je bezoekers en klanten geschreven en geoptimaliseerd zijn. De reden dat zelfs Google en Bing er dol op zijn!

Bijzonder compleet!

Je geniet van een complete opmaak met alle basis HTML elementen en een kneitergoede indeling waarmee ik al langere tijd veel succes heb. Een echt groot voordeel zonder meerkosten!

Geen gedoe!

Ik schrijf vanuit mijn eigen passie voor websites en blogs. Dat doe ik al langer dan 5 jaar en voor tientallen klanten met veel passie en tevredenheid. Leuk om te weten!

Even mailen!

Sommige klanten stuur ik na een tijdje bericht, gewoon uit nieuwsgierigheid hoe het ervoor staat. Jouw verhaal kan zomaar het verschil maken en is voor mij een enorme inspiratie.

Houdbaarheid!

Ik ben toch wel een beetje allergisch voor een halve aanpak. Vraag mij dus vooral advies als je echt op zoek ben naar resultaatgerichte teksten! Daar help ik je graag bij!

Wat kun je van mij verwachten?

Wil je de teksten laten schrijven? Meer gerichte bezoekers en resultaat bereiken? Je commissie verhogen of is het simpelweg tijd voor wat frisse content. Dan kun je natuurlijk doorgaan zoals je bezig bent. Maar je kan er ook converterende teksten te laten schrijven! Dat is wat ik voor je kan doen.

Dit is hét moment om te investeren! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden voor jouw project!