Abonnementen

Met mijn tekst abonnementen kies je voor wekelijks nieuwe teksten op je website.

De gouden regels voor succes is kwaliteit teksten. Maar met een enkele tekst bereik je vrijwel nooit wat je voor ogen had. Je hebt dus meer teksten nodig en het liefst iedere week opnieuw. Zie jij dit wel zitten? Kies dan voor een tekst abonnement naar keuze, voor iedere week nieuwe teksten in je mailbox.

Copywriting

Hoe kies je voor een passend tekst content abonnement?

Wil jij wekelijks nieuwe kwaliteit teksten ontvangen? Dan is een content abonnement zeker het overwegen waard. Je bent verzekerd van iedere week nieuwe artikelen voor je blog, website of affiliate marketing website en een aantrekkelijk schrijftarief.

Voor het bestellen van een content abonnement is contact natuurlijk belangrijk. Daarom hebben wij voorafgaand aan de vraag of een tekst content abonnement mogelijk is een contactmoment. Waarbij de voorkeur een telefonisch contact is, maar per e-mail is ook mogelijk.

Is een abonnement mogelijk? Dan ontvang je voorafgaand een betaalverzoek en kan het schrijven van de kwaliteit teksten starten. Waarna je deze wekelijks via e-mail zal ontvangen. Heb je liever geen abonnement? Dan ga ik ook graag voor je aan de slag met afzonderlijke opdrachten.

€ 15
Per week

Wekelijks 1 tekst artikel
300+ woorden per artikel

€ 25
Per week

ABONNEMENT SMALL

Wekelijks 1 tekst artikel
1000+ woorden per artikel

€ 50
Per week

ABONNEMENT MEDIUM

Wekelijks 2 tekst artikelen
1000+ woorden per artikel

€ 100
Per week

ABONNEMENT LARGE

Wekelijks 4 tekst artikelen
1000+ woorden per artikel

F R E E L A N C E    T E K S T S C H R I J V E R

Als jij het kunt bedenken,
kan ik het schrijven !